E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Προσβλητική πρόταση του Alpha»

Η παρουσιάστρια «σπάει» τη σιωπή της μετά το τέλος του «Πάμε Πακέτο»

Δημοσίευση 22/11/2019 | 12:22

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Προσβλητική πρόταση του Alpha»

Η παρουσιάστρια «σπάει» τη σιωπή της μετά το τέλος του «Πάμε Πακέτο»

Πριν από μερικούς μήνες, με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιβεβαίωσε τη λήξη της συνεργασίας της µε τον τηλεοπτικό σταθµό Alpha. «Με τα "όχι" οριοθετείται ο αυτοσεβασµός (και η καριέρα...), αλλά κυρίως δοµείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά "όχι" στη ζωή µου και δεν µετάνιωσα για κανένα» είχε γράψει.

Μετά από μια μακρά και πετυχημένη πορεία στην τηλεόραση, η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» δεν πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί τη φετινή σεζόν. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην Έμυ Λιβανίου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης. «Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα από τον Alpha, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση.

Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό», ανέφερε η παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής