E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε το τελευταίο αντίο στην μητέρα του

Έχασε τη μητέρα του 10 μήνες μετά τον πατέρα του

Δημοσίευση 21/10/2019 | 14:20

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε το τελευταίο αντίο στην μητέρα του

Λίγους μήνες μετά το χαμό του πατέρα του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρωί της Δευτέρας, συνόδευσε την πολυαγαπημένη του μητέρα στην τελευταία της κατοικία. Ο γνωστός παρουσιαστής είναι συντετριμμένος.

Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Η κηδεία της έγινε πριν λίγη ώρα στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου. Στο πλευρό του Δημήτρη βρέθηκαν φίλοι, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα για να τον στηρίξουν.

Η μαμά του γνωστού παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού έδινε το τελευταίο διάστημα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει. Η κατάσταση της υγείας της μητέρας του μάλιστα είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της απώλεια του πατέρα του.

Στο πλευρό του Δημήτρη αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται όλοι οι φίλοι του. Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν στην κηδεία την μητέρας του ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, η πρώην σύντροφός του Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Τζίμυ Σταθοκωστόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»