E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ερευνα: Ποια ελληνική πόλη βλέπει περισσότερο ποpνό;

Ποιες ηλικίες βλέπουν περισσότερο αισθησιακές ταινίες

Δημοσίευση 15/10/2019 | 14:28

Ερευνα: Ποια ελληνική πόλη βλέπει περισσότερο ποpνό;

Πρωταθλήτρια στη θέαση ερωτικών ταινιών είναι η Καλαμάτα, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας παραγωγής εpωτικών ταινιών Sirina!

Μετά την Καλαμάτα ακολουθεί η Πάτρα ενώ τρίτη και...καταϊδρωμένη κατατάσσεται η Αθήνα.

Ποιες ηλικίες βλέπουν περισσότερο αiσθησιακές ταινίες; Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς Ελληνίδες πόpνοσταρ; Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες καταγράφηκαν στον σκληρό δίσκο της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη και πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στο web site της εταιρίας, των «νοικιασμένων» ταινιών μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της Sirina στη συνδρομητική τηλεόραση, από τα τηλεφωνήματα και από τα mail που στέλνει ο απλός κόσμος.

Βάσει της επισκεψιμότητας λοιπόν στο web site της Sirina, προκύπτει το συμπέρασμα ότι, Οι ηλικίες (άνδρες- γυναίκες) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25-34 σε ποσοστό 33,5%, ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% ενώ στη τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Όσον αφορά στα ποσοστά επισκεψιμότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, η διαφορά δεν κρίνεται χαοτική, καθώς το 33% αφορά σε γυναίκες και το υπόλοιπο 67% σε άνδρες με τη μέση διάρκεια θέασης να είναι 21 λεπτά.

Να σημειωθεί ότι το 66% ανδρών και γυναικών προτιμά να βλέπει εpωτικές ταινίες το μεσημέρι μεταξύ14.00 και 16.00, ενώ το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20.00-24.00 ανέρχεται στο 40,73%.

Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής μήνας θέασης της Sirina; Μα φυσικά ο Αύγουστος, γιατί, όπως εξηγεί στο protothema.gr ο Δημήτρης Σειρηνάκης, είναι ο μήνας που οι άντρες «παρκάρουν» τις οικογένειες τους στα εξοχικά τους και πηγαινοέρχονται τα Σαββατοκύριακα με αποτέλεσμα τις καθημερινές να ... ανεβαίνει κατακόρυφα η τηλεθέαση.

Στην κατηγορία, Πιο δημοφιλή Ελληνίδα ποpνοσταρ, στη πρώτη θέση φιγουράρει το όνομα της Μαρίας Αλεξάνδρου, δεύτερη έρχεται η Τζούλια Αλεξανδράτου και 8η η Μαριάννα Ντούβλη.

Ένα ακόμη γαργαλιστικό στοιχείο, αφορά στο 95% των ανδρών σε casting που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενώ αντίθετα των 97% των γυναικών ανταποκρίνεται με επιτυχία.

Ακόμη, το 71% των πρωταγωνιστών δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από το σeξ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεξουαλική πράξη είναι 12 ώρες και το ρεκόρ κατέχει ένας ηθοποιός που τον αποκαλούν ...μικρό Νικόλα. Μάλλον λόγω της ηλικίας του και όχι εξαιτίας των προσόντων του. Στις γυναίκες των ρεκόρ οpγασμών κρατά επάξια η «Κατερίνα» με 29 οpγασμούς.

Στο ερώτημα τι καταναλώνετε από τους ποpνοσταρ περισσότερο πριν απο κάθε γύρισμα, φαίνεται πως αγαπημένο σνακ είναι η μπανάνα, ακολουθεί το γιαούρτι με μέλι και η μπάρα δημητριακών, ενώ καταναλώνονται ακόμη ενεργειακά ποτά και καφέ espresso προφανώς για μεγαλύτερη διάρκεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid 13.03.2026
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid 13.03.2026
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα 13.03.2026
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision 13.03.2026
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid 13.03.2026
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Tabloid 13.03.2026
Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Tabloid 13.03.2026
Τέλος στις φήμες για την προσωπική ζωή της έβαλε η Ελένη Μενεγάκη με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram

NiVo: Το περιστατικό με τη Ζωή Λάσκαρη: «Με περίμενε από τις 22:30 και αποκοιμήθηκε στο μαγαζί»

Tabloid 13.03.2026
Στην Αγκαλιά του Φάνη: Ο NiVo, κατά κόσμον Νίκος Βουρλιώτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου στον ΣΚΑΙ, το βράδυ της Πέμπτης 12/3