E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ερευνα: Ποια ελληνική πόλη βλέπει περισσότερο ποpνό;

Ποιες ηλικίες βλέπουν περισσότερο αισθησιακές ταινίες

Δημοσίευση 15/10/2019 | 14:28

Ερευνα: Ποια ελληνική πόλη βλέπει περισσότερο ποpνό;

Πρωταθλήτρια στη θέαση ερωτικών ταινιών είναι η Καλαμάτα, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας παραγωγής εpωτικών ταινιών Sirina!

Μετά την Καλαμάτα ακολουθεί η Πάτρα ενώ τρίτη και...καταϊδρωμένη κατατάσσεται η Αθήνα.

Ποιες ηλικίες βλέπουν περισσότερο αiσθησιακές ταινίες; Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς Ελληνίδες πόpνοσταρ; Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες καταγράφηκαν στον σκληρό δίσκο της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη και πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στο web site της εταιρίας, των «νοικιασμένων» ταινιών μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι της Sirina στη συνδρομητική τηλεόραση, από τα τηλεφωνήματα και από τα mail που στέλνει ο απλός κόσμος.

Βάσει της επισκεψιμότητας λοιπόν στο web site της Sirina, προκύπτει το συμπέρασμα ότι, Οι ηλικίες (άνδρες- γυναίκες) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25-34 σε ποσοστό 33,5%, ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% ενώ στη τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Όσον αφορά στα ποσοστά επισκεψιμότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, η διαφορά δεν κρίνεται χαοτική, καθώς το 33% αφορά σε γυναίκες και το υπόλοιπο 67% σε άνδρες με τη μέση διάρκεια θέασης να είναι 21 λεπτά.

Να σημειωθεί ότι το 66% ανδρών και γυναικών προτιμά να βλέπει εpωτικές ταινίες το μεσημέρι μεταξύ14.00 και 16.00, ενώ το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20.00-24.00 ανέρχεται στο 40,73%.

Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής μήνας θέασης της Sirina; Μα φυσικά ο Αύγουστος, γιατί, όπως εξηγεί στο protothema.gr ο Δημήτρης Σειρηνάκης, είναι ο μήνας που οι άντρες «παρκάρουν» τις οικογένειες τους στα εξοχικά τους και πηγαινοέρχονται τα Σαββατοκύριακα με αποτέλεσμα τις καθημερινές να ... ανεβαίνει κατακόρυφα η τηλεθέαση.

Στην κατηγορία, Πιο δημοφιλή Ελληνίδα ποpνοσταρ, στη πρώτη θέση φιγουράρει το όνομα της Μαρίας Αλεξάνδρου, δεύτερη έρχεται η Τζούλια Αλεξανδράτου και 8η η Μαριάννα Ντούβλη.

Ένα ακόμη γαργαλιστικό στοιχείο, αφορά στο 95% των ανδρών σε casting που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενώ αντίθετα των 97% των γυναικών ανταποκρίνεται με επιτυχία.

Ακόμη, το 71% των πρωταγωνιστών δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από το σeξ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεξουαλική πράξη είναι 12 ώρες και το ρεκόρ κατέχει ένας ηθοποιός που τον αποκαλούν ...μικρό Νικόλα. Μάλλον λόγω της ηλικίας του και όχι εξαιτίας των προσόντων του. Στις γυναίκες των ρεκόρ οpγασμών κρατά επάξια η «Κατερίνα» με 29 οpγασμούς.

Στο ερώτημα τι καταναλώνετε από τους ποpνοσταρ περισσότερο πριν απο κάθε γύρισμα, φαίνεται πως αγαπημένο σνακ είναι η μπανάνα, ακολουθεί το γιαούρτι με μέλι και η μπάρα δημητριακών, ενώ καταναλώνονται ακόμη ενεργειακά ποτά και καφέ espresso προφανώς για μεγαλύτερη διάρκεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Χτες
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left Χτες
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left Χτες
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left Χτες
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους