Ξαναβρήκε τη βέρα που είχε χάσει στον βυθό των Κυθήρων μέσω... Facebook
Η δύναμη των social media
Δημοσίευση 18/8/2019 | 19:09

Η δύναμη των social media είναι μεγάλη και όταν αυτή χρησιμοποιείται για καλό σκοπό, μπορεί πραγματικά να κάνει... «θαύματα».
Πρόσφατα, μια viral ανάρτηση βοήθησε έναν νιόπαντρο Πατρινό να ξαναβρεί τη βέρα του που είχε χάσει στον βυθό των Κυθήρων.
Σύμφωνα με το best.gr, μια γυναίκα από τα Κύθηρα στις 13/08/2019 ανέβασε στο facebook έκκληση για τον κάτοχο μιας βέρας που βρήκε στον πάτο της θάλασσας και μάλιστα αφορούσε νιόπαντρο καθώς η χαραγμένη ημερομηνία ήταν η 28/07/2019.

«Καλησπέρα σε όλους!!! Σήμερα το απόγευμα στον βυθό του Χαλκού βρήκα την βέρα της φωτογραφίας. Έχει χαραγμένο το όνομα Ειρήνη και ημερομηνία 28/7/2019. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην Χώρα. Στην επιστροφή θα την αφήσω στο αστυνομικό τμήμα του Ποταμού. Εύχομαι να βρεθεί ο κάτοχος της… είναι και νιόπαντρος».
Η ανάρτηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου με περίπου 7.000 κοινοποιήσεις και πράγματι δυο μέρες μετά, η σύζυγος του ζευγαριού με καταγωγή από την Πάτρα, είδε την έκκληση σε τοπικό site και ήρθε σε επαφή με την κυρία που τη βρήκε!
The Voice: «Είμαι μόνη μου, χωρίς οικογένεια, είμαι όμως τυχερή που έχω μια υπέροχη κόρη»
Η Φαίη Σκορδά σε ρόλο μοντέλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην πασαρέλα
«Sex, ναρκωτικά και… δάκρυα»: Η ταραχώδης σχέση της Paris Hilton που κράτησε μόλις λίγους μήνες
Από συμπρωταγωνιστές σε «open relationship» και τώρα κολλητοί: η ιστορία πίσω από την πιο cool σχέση του Χόλιγουντ
Aυτή η εικόνα είναι viral εδώ και χρόνια, αλλά κανείς δεν ξέρει την απάντηση στην ερώτησή της
QUIZ Χιούμορ 16.11.2025






