E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με διάσημο YouTuber που δήλωσε ότι «θα γίνει γκέι για ένα μήνα»!

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

Δημοσίευση 14/1/2019 | 11:34

Σάλος με διάσημο YouTuber που δήλωσε ότι «θα γίνει γκέι για ένα μήνα»!

Σε νέους μπελάδες βρέθηκε ο Logan Paul, που πέρυσι είχε προκαλέσει σάλο ανεβάζοντας ένα σοκαριστικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο επιδείκνυε γελώντας το πτώμα ενός αυτόχειρα στο δάσος Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας.

Παρά την διεθνή κατακραυγή που δέχτηκε τον περασμένο χρόνο για την προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί στυγνά τον θάνατο ενός ανθρώπου για τα views, ο διάσημος YouTuber εξακολουθεί να βγάζει εκατομμύρια μέσω της πλατφόρμας.

Ίσως γι' αυτό δεν έχει μάθει ακόμα να σκέφτεται πριν μιλήσει, και συνεχίζει να προκαλεί, τόσο με τις δηλώσεις όσο και με τις πράξεις του.

Ο πάμπλουτος YouTuber, που έχει πάνω από 19 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα, δήλωσε πρόσφατα στο podcast του «Impaulsive» ότι έχει πάρει ορισμένες αποφάσεις για τη νέα χρονιά.

Μεταξύ αυτών είναι να ακολουθήσει ένα αυστηρά vegan τρόπο ζωής για ολόκληρο τον Γενάρη, να τρέφεται μόνο με μπριζόλες και βότκα τον Φεβρουάριο, αλλά και να «γίνει γκέι» για ολόκληρο τον Μάρτιο.

«Θα είναι ο "αυστηρά αρσενικός" Μάρτιος. Θα επιχειρήσω να γίνω γκέι μόνο για έναν μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Εκατοντάδες χρήστες έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «αηδιαστικά» τα λόγια του νεαρού YouTuber, επισημαίνοντας ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε επιλογή αλλά ούτε και «trend», που μπορεί να δοκιμάσει κανείς για τα views.

Πολλοί χρήστες επισήμαναν ότι οι «αδαείς» δηλώσεις του Logan Paul προσβάλλουν την κοινότητα LGBT και την μνήμη των χιλιάδων ομοφυλόφιλων που έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις ανά τον κόσμο λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο 23χρονος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη (όπως εξάλλου συνηθίζει να κάνει) μέσω Twitter, λέγοντας ότι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν ατυχείς. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο ευφυής Logan θα βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί και αυτήν την αρνητική δημοσιότητα, αυξάνοντας τα εκατομμύριά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social 18.02.2026
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid 18.02.2026
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid 18.02.2026
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid 18.02.2026
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της