E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision: Tο ρεκόρ έκπληξη που κατέχει η Καίτη Γαρμπή

Και δεν βλέπουμε να σπάει...

Δημοσίευση 17/12/2018 | 16:54

Eurovision: Tο ρεκόρ έκπληξη που κατέχει η Καίτη Γαρμπή

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή, κατέχει ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ, από το μακρινό 1993, όταν και εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision.

Ποιο είναι όμως αυτό;
Η νεαρή τραγουδίστρια που τότε μετρούσε πολύ λίγα χρόνια στο χώρο, εντυπωσίασε την Ευρώπη και κατέκτησε την 9η θέση, στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό το 1993 στην Ιρλανδία, με το κομμάτι «Ελλάδα χώρα του φωτός».

Έκλεψε όμως την παράσταση και έμεινε αξέχαστη στην ιστορία του μουσικού διαγωνισμού για τον αέρα και την άνεση της και κυρίως για την πάρα πολύ εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την γαλάζια τουαλέτα της Σίλιας Κριθαριώτη με τις χρυσές λεπτομέρειες; Πρόκειται για μία πολύ σέξι εμφάνιση της Καίτης που θα την χαρακτηρίζει για πάντα. Πέρα από το πολυσυζητημένο φόρεμα και την 9η θέση όμως, με τα οποία ασχοληθήκαμε ιδιαιτέρως όλα αυτά τα χρόνια, η Καίτη Γαρμπή εκείνο το βράδυ πραγματοποίησε και ένα μεγάλο ρεκόρ που καμία δεν έχει καταφέρει ακόμα να σπάσει.

Το γοητευτικό βλέμμα, η κίνηση και η ερμηνεία της μάγεψαν τους σκηνοθέτες της Eurovision που δεν μπορούσαν να πάρουν βλέμματα και κάμερες από πάνω της. Η Καίτη Γαρμπή είναι η μόνη διαγωνιζόμενη που το πρόσωπο της εμφανίζεται συνεχόμενα στο φακό για 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα χωρίς καμία διακοπή!

Πρόκειται για τη μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ομορφιά, η γοητεία και το ταλέντο της Καίτης όντως μαγνήτισαν όλη την Ευρώπη.

Θυμηθείτε την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής