E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: 35χρονος κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε... πάμπλουτος!

Μια ιστορία που μοιάζει με σενάριο ταινίας

Δημοσίευση 16/12/2018 | 10:55

Πάτρα: 35χρονος κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε... πάμπλουτος!

Μέχρι και πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο μεροκάματο...

Βρισκόταν σε απόγνωση λόγω οικονομικού αδιεξόδου, η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει, αλλά μια κληρονομιά στάθηκε αφορμή για να αλλάξουν, από τη μια στιγμή στην άλλη, τα πάντα στη ζωή του!

Ο λόγος για 35χρονο από την Πάτρα, ο οποίος μέχρι και πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο μεροκάματο, ωστόσο σήμερα διαπρέπει στον τομέα της γαστρονομίας, στη Γερμανία, κάνοντας τζίρους πολλών χιλιάδων ευρώ!

Και όλα άλλαξαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», όταν ένας μακρινός θείος του, που πέθανε πέρυσι, του άφησε δύο εστιατόρια και δύο εκατομμύρια σε τραπεζικό λογαριασμό της Γερμανίας, επειδή δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο!

Η ιστορία θυμίζει πράγματι κινηματογραφική ταινία. Ο νεαρός Πατρινός δεν άντεχε άλλο τη «μίζερη» ζωή, όπως χαρακτηριστικά του είχε πει η σύζυγός του, ανακοινώνοντάς του την απόφασή της να βγάλουν διαζύγιο και η ίδια να αναζητήσει με άλλον σύντροφο που είχε ΄ήδη βρει την τύχη της!

Έτσι ο 35χρονος Σωτήρης έπεσε στα πρώτα στάδια της κατάθλιψης δίχως να έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα, δεδομένης της επιδείνωσης της κρίσης.

Δεν φανταζόταν όμως με τίποτα τι θα του... ξημέρωνε!

Η κληρονομιά του θείου του, μετανάστη από τα χρόνια του ’50 στη Γερμανία, ο οποίος διατηρούσε ένα από τα πολυτελέστερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη, έχοντας ανοίξει και δεύτερο όμοιό του στο Μόναχο, του άλλαξε τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του