E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Νατάσα Παζαΐτη με νέο look στη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου

Κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις

Δημοσίευση 10/10/2018 | 22:17

H Νατάσα Παζαΐτη με νέο look στη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Νατάσα Παζαΐτη έχει αφοσιωθεί στο λειτούργημα της ιατρικής και κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις. Είναι άλλωστε άνθρωπος που έχει επιλέξει να ζει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα. Ακόμα κι όσο ο σύζυγός της, Κώστας Καραμανλής, ήταν πρωθυπουργός διατηρούσε χαμηλό προφίλ και οι εμφανίσεις της ήταν επιλεγμένες. Όπως και τώρα που την βλέπουμε μόνο σε σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ή να συνοδεύει τον πρώην πρωθυπουργό.

Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο Ηρώδειο στη μεγάλη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έφερε στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας ζωής.

Μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο στη σκηνή εμφανίστηκαν και δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετείχαν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διέυθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα ενθουσιάζοντας το κοινό.

Την σκηνοθεσία της συναυλίας έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος / TLIFE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Usher έδιωξε από τη σκηνή θαυμάστρια που αδιαφόρησε για το αισθησιακό τραγούδι του

E-Daily 3.Left 27.07.2026
«Δεν νομίζω ότι θέλει να είναι εδώ πάνω, ε;»

Η πιανίστρια διεθνούς φήμης που έκανε τη Ζάκυνθο viral

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Η ερμηνεία της σονάτας «Passacaglia» του Handel σε πιάνο μέσα στη θάλασσα της Ζακύνθου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Τους γνώρισε όλη η Ελλάδα από την TV: Οι πρώην παίκτες ριάλιτι που έφυγαν πρόωρα

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Από τα φώτα της τηλεόρασης στις τραγικές ειδήσεις – Οι άνθρωποι που δεν ξεχάστηκαν ποτέ

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Το Studio Κλεισθένης δημοσίευσε για πρώτη φορά σπάνιο στιγμιότυπο του 1961, με αφορμή τα 34 χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού.

Βαρβάρα Λάρμου: Ποια η εμφάνιση που «έλιωσε» το Instagram από τη Σέριφο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός από τη σειρά «Το παιδί» της ΕΡΤ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυκλάδων.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με κόκκινο μπικίνι κάνει ντους έξω και «φλογίζει» το Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας τους παλμούς των followers της.

Η Μαρία Σολωμού με ολόσωμο μαγιό και παγωτό στο χέρι ‑ τι έγραψε στο Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε πολύχρωμες καλοκαιρινές φωτογραφίες με χιουμοριστική λεζάντα για το παγωτό που «έφαγε κατά λάθος».

Τι έγραψε ο Benny Blanco στις καυτές φωτογραφίες της Selena Gomez από τις διακοπές

E-Daily 3.Left Χτες
Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τοσκάνη και ο παραγωγός δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του μέσα από αστεία και τρυφερά σχόλια στο Instagram.

Η Βούλα Πατουλίδου ραγίζει καρδιές: «Δεν θυμώνω με τον θάνατο, θυμώνω με τη σιωπή»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα χρόνο μετά τον χαμό του συζύγου της, η χρυσή Ολυμπιονίκης μοιράστηκε συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram.

Γάμος στον Βόλο με απρόοπτο: Ο γαμπρός κατέληξε στο νοσοκομείο εν μέσω δεξίωσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η αδιαθεσία του νεόνυμφου, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον πανικό στους καλεσμένους - τελικά πήρε εξιτήριο και η βραδιά συνεχίστηκε.

Το επικό ελληνικό σημείωμα σε φανάρι που έκανε τον γύρο του κόσμου

E-Daily 3.Left Χτες
Ένας αγανακτισμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη άφησε σημείωμα σε χαλασμένο φωτεινό σηματοδότη που έγινε viral παγκοσμίως, αναδεικνύοντας με χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.