E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ουγγαρέζος: Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Καπουτζίδη

Το άγνωστο παρασκήνιο στο Mega

Δημοσίευση 9/10/2018 | 12:44

Ουγγαρέζος: Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Καπουτζίδη

Μία κόντρα από το παρελθόν έφερε στην επιφάνεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Με αφορμή το ξέσπασμα του ηθοποιού για το bullying, μέσα από το show, «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και την προσωπική του εξομολόγηση ότι και ο ίδιος υπήρξε ένα διαφορετικό παιδί αλλά με ισχυρή προσωπικότητα, ο Ουγγαρέζος ξεσπάθωσε.

Μέσα από το Πρωινό έκανε τις δικές του αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με τον Καπουτζίδη, την εποχή που και οι δύο βρίσκονταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Mega.

«Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, που δεν είναι εδώ ο άνθρωπος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει Ougachallenge με τον Γιώργο Γεωργίου -μπορεί να είχαν ένα δικό τους θέμα, δεν με αφορά - δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος Γεωργίου να πει σε εμένα οτιδήποτε και αν εκτροχιαζόταν εγώ να το άφηνα - δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος - κι έπεσαν πέντε μηνύματα, ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε μένα. Όταν κάποιου εξαρτάται η θέση του από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς εσύ αυτή τη δύναμη; Κινδύνευσα εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη».

Τα όσα ανέφεραν, τον έφεραν σε μία μικρή αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Dakota Johnson: Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή – Πιασμένη χέρι‑χέρι με διάσημο σταρ στο L.A.

Tabloid 28.01.2026
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση που φουντώνει τα σενάρια για νέο ειδύλλιο μετά τον χωρισμό από τον Chris Martin

Στέφανος Κωνσταντινίδης και Έλενα Πολυκάρπου «αρπάχτηκαν» στον αέρα

TV Buzz Χτες
«Μην το κάνεις αυτό, ρε Έλενα» – «Μην χτυπάς το χέρι στο τραπέζι»

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Θάνος Χατζόπουλος ήταν μαζί για 16 μήνες

Χώρισε η Bella Hadid

Tabloid Χτες
Οριστικό τέλος για το μοντέλο και τον καουμπόι σύντροφό της, Αντάν Μπανουέλος

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media Χτες
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid Χτες
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid Χτες
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση