E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ουγγαρέζος: Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Καπουτζίδη

Το άγνωστο παρασκήνιο στο Mega

Δημοσίευση 9/10/2018 | 12:44

Ουγγαρέζος: Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Καπουτζίδη

Μία κόντρα από το παρελθόν έφερε στην επιφάνεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Με αφορμή το ξέσπασμα του ηθοποιού για το bullying, μέσα από το show, «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και την προσωπική του εξομολόγηση ότι και ο ίδιος υπήρξε ένα διαφορετικό παιδί αλλά με ισχυρή προσωπικότητα, ο Ουγγαρέζος ξεσπάθωσε.

Μέσα από το Πρωινό έκανε τις δικές του αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με τον Καπουτζίδη, την εποχή που και οι δύο βρίσκονταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Mega.

«Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, που δεν είναι εδώ ο άνθρωπος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει Ougachallenge με τον Γιώργο Γεωργίου -μπορεί να είχαν ένα δικό τους θέμα, δεν με αφορά - δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος Γεωργίου να πει σε εμένα οτιδήποτε και αν εκτροχιαζόταν εγώ να το άφηνα - δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος - κι έπεσαν πέντε μηνύματα, ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε μένα. Όταν κάποιου εξαρτάται η θέση του από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς εσύ αυτή τη δύναμη; Κινδύνευσα εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη».

Τα όσα ανέφεραν, τον έφεραν σε μία μικρή αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Προχτές
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της κερνώντας... σοκολατάκι ‑ Η χιουμοριστική ανάρτηση

E-Daily 3.Left Προχτές
Τα γενέθλια στο γραφείο της και οι τρεις τούρτες