E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ουγγαρέζος: Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Καπουτζίδη

Το άγνωστο παρασκήνιο στο Mega

Δημοσίευση 9/10/2018 | 12:44

Ουγγαρέζος: Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Καπουτζίδη

Μία κόντρα από το παρελθόν έφερε στην επιφάνεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Με αφορμή το ξέσπασμα του ηθοποιού για το bullying, μέσα από το show, «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και την προσωπική του εξομολόγηση ότι και ο ίδιος υπήρξε ένα διαφορετικό παιδί αλλά με ισχυρή προσωπικότητα, ο Ουγγαρέζος ξεσπάθωσε.

Μέσα από το Πρωινό έκανε τις δικές του αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με τον Καπουτζίδη, την εποχή που και οι δύο βρίσκονταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Mega.

«Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, που δεν είναι εδώ ο άνθρωπος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει Ougachallenge με τον Γιώργο Γεωργίου -μπορεί να είχαν ένα δικό τους θέμα, δεν με αφορά - δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος Γεωργίου να πει σε εμένα οτιδήποτε και αν εκτροχιαζόταν εγώ να το άφηνα - δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος - κι έπεσαν πέντε μηνύματα, ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε μένα. Όταν κάποιου εξαρτάται η θέση του από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς εσύ αυτή τη δύναμη; Κινδύνευσα εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη».

Τα όσα ανέφεραν, τον έφεραν σε μία μικρή αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Οι ενέσεις αδυνατίσματος με τυφλώνουν, δεν μετανιώνω»

Tabloid 19.11.2025
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος χρησιμοποιεί ενέσεις αδυνατίσματος από το 2023 είπε στην The Sun ότι χάνει την όραση του και προειδοποιεί

Καλλίρης: Ενοχλημένος με το Χαμόγελο του Παιδιού – «Σιγή! Πολύ πικρό ποτήρι»

Tabloid 19.11.2025
Ο Θάνος Καλλίρης εξέφρασε την πικρία του

Λιάγκας κατά Μουτίδου: «Έχει καταντήσει εμμονική σαν τον Λαζόπουλο»

TV Buzz 19.11.2025
«Πρέπει στους ανθρώπους να δίνουμε τη σοβαρότητα και τη σημαντικότητα που του πρέπει»

Αριάνα Γκράντε: «Χρειάζομαι μια παύση» ‑ Γιατί η σταρ αποφασίζει να κάνει διάλειμμα από τη μουσική

Tabloid 19.11.2025
Η ποπ σταρ εξηγεί γιατί το 2026 θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου στην καριέρα της

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι έχασε τα κιλά ‑ Η μέθοδος που ακολουθεί

Tabloid 19.11.2025
Μίλησε στο Happy Day για την απώλεια των κιλών της και τις πλαστικές που της χρεώνουν κατά καιρούς

Έλον Μασκ: Τι απάντησε στην Billie Eilish που τον αποκάλεσε «αξιοθρήνητο δειλό»

Tabloid 19.11.2025
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Eilish στοχοποιεί ανοιχτά τους υπερπλούσιους

Μαριάννα Τουμασάτου: Στο παρελθόν είχα παίξει ξύλο στον δρόμο, τα έβαλα με άντρα και πήγα στο νοσοκομείο

Tabloid 19.11.2025
Τώρα πια έχω τιθασεύσει τον παρορμητισμό μου, σχολίασε η ηθοποιός

Με ασφυκτικό κορσέ η 21χρονη κόρη της Κλόντια Σίφερ

Social 19.11.2025
«Είσαι φτυστή η μητέρα σου», γράφουν