E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εντυπωσιακή νύφη η Μαρία Μενούνος ‑ Ο παραδοσιακός γάμος στο Ακοβο Αρκαδίας

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι που έχτισε ο πατέρας της στο χωριό της καταγωγής τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2018 | 21:12

Εντυπωσιακή νύφη η Μαρία Μενούνος ‑ Ο παραδοσιακός γάμος στο Ακοβο Αρκαδίας

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μία παραδοσιακή τελετή στο Άκοβο της Αρκαδίας, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί και σχεδιάσει. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Keven Undergaro ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με τη δημιουργία που επέλεξε και με τον τρόπο που έφτασε στην εκκλησία! Η Σήλια Κριθαριώτη της έφτιαξε ένα off the shoulder νυφικό από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι. To πέπλο της είναι από μεταξωτό τούλι με λουλούδια εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι.

Όμως η νύφη έφτασε στην εκκλησία (η οποία χτίστηκε με δωρεά του πατέρα της) με μια ώρα καθυστέρηση, στις 5 το απόγευμα δηλαδή. Στην διάρκεια της γαμήλιας τελετής, η Μαρία Μενούνος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής.

Ελάχιστοι είναι οι καλεσμένοι, που ήρθαν από την Αμερική. Η Μαρία, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να κάνει αυτό το μυστήριο κυρίως για τους συμπατριώτες της τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας της. Έκανε μάλιστα τόσο ανοιχτό το μυστήριο έτσι ώστε να χαρούν μαζί τους όλοι οι συντοπίτες της που συμμετείχαν στα πατροπαράδοτα γαμήλια έθιμα.

Στην ίδια λογική και το μενού του γάμου κινείται σε παραδοσιακές και τοπικές γεύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού. Μάλιστα η δεξίωση θα γίνει στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου, όπου η αυλή έχει στεγαστεί με ειδική κατασκευή.

View this post on Instagram

Thoughts...#mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάρωσε τα πάντα το Παρά Πέντε στην τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε το reunion

Media 24.12.2025
Το τηλεοπτικό γεγονός που περίμενε το κοινό εδώ και χρόνια

Reunion Παρά Πέντε: Δάκρυσαν για την απουσία της Ειρήνης Κουμαριανού

TV Buzz 24.12.2025
Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα

Χαμός στα social media με το reunion του «Παρά Πέντε»

TV Buzz 24.12.2025
Το «Παρά Πέντε», η θρυλική σειρά, επέστρεψε με ένα επετειακό επεισόδιο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το σχόλιο που έκανα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν ήρθε να δει την παράσταση

Media 24.12.2025
Περιμένα να έρθει γιατί ο πατέρας της ήταν μεγάλος φαν των «Αγαμοι Θύται», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Κλέλια Ανδριολάτου για Maestro: «Ο νέος κύκλος έχει πολύ σασπένς και νέους ρόλους»

TV Buzz Χτες
Οι δηλώσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου για την τέταρτη σεζόν του Maestro στην τηλεοπτική εκπομπή «Buongiorno».

Η Ντούα Λίπα απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Κάλουμ Τέρνερ στο Μεξικό

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες με τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στην παραλία

Σάντρα Μπούλοκ και Κιάνου Ριβς συναντήθηκαν 34 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Speed

Tabloid Χτες
Η συνάντηση 34 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Speed.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τα δυο ονόματα που θα δώσει στην κόρη της

Tabloid Χτες
Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου

Έφη Θώδη για τον «Έκπτωτο Αγγελο» του Νίκου Οικονομόπουλου: Θα τον παρακαλέσω να μην ξαναπεί αυτό το τραγούδι

Tabloid Χτες
Τα τραγούδια που έχει πει δεν είναι όλα χριστιανικά, δήλωσε η τραγουδίστρια για τον συνάδελφό της