E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εντυπωσιακή νύφη η Μαρία Μενούνος ‑ Ο παραδοσιακός γάμος στο Ακοβο Αρκαδίας

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι που έχτισε ο πατέρας της στο χωριό της καταγωγής τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2018 | 21:12

Εντυπωσιακή νύφη η Μαρία Μενούνος ‑ Ο παραδοσιακός γάμος στο Ακοβο Αρκαδίας

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μία παραδοσιακή τελετή στο Άκοβο της Αρκαδίας, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί και σχεδιάσει. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Keven Undergaro ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με τη δημιουργία που επέλεξε και με τον τρόπο που έφτασε στην εκκλησία! Η Σήλια Κριθαριώτη της έφτιαξε ένα off the shoulder νυφικό από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι. To πέπλο της είναι από μεταξωτό τούλι με λουλούδια εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι.

Όμως η νύφη έφτασε στην εκκλησία (η οποία χτίστηκε με δωρεά του πατέρα της) με μια ώρα καθυστέρηση, στις 5 το απόγευμα δηλαδή. Στην διάρκεια της γαμήλιας τελετής, η Μαρία Μενούνος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής.

Ελάχιστοι είναι οι καλεσμένοι, που ήρθαν από την Αμερική. Η Μαρία, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να κάνει αυτό το μυστήριο κυρίως για τους συμπατριώτες της τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας της. Έκανε μάλιστα τόσο ανοιχτό το μυστήριο έτσι ώστε να χαρούν μαζί τους όλοι οι συντοπίτες της που συμμετείχαν στα πατροπαράδοτα γαμήλια έθιμα.

Στην ίδια λογική και το μενού του γάμου κινείται σε παραδοσιακές και τοπικές γεύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού. Μάλιστα η δεξίωση θα γίνει στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου, όπου η αυλή έχει στεγαστεί με ειδική κατασκευή.

View this post on Instagram

Thoughts...#mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου

Η Μαριγκόνα βούτηξε σε πισίνα και... βγήκε με κόκκινο σημάδι, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Ποιος μπορεί να μαντέψει γιατί κοκκίνισε η κοιλιά μου;» σχολίασε η 25χρονη που έγινε διάσημη ως φίλαθλος του Ολυμπιακού