E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εντυπωσιακή νύφη η Μαρία Μενούνος ‑ Ο παραδοσιακός γάμος στο Ακοβο Αρκαδίας

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι που έχτισε ο πατέρας της στο χωριό της καταγωγής τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2018 | 21:12

Εντυπωσιακή νύφη η Μαρία Μενούνος ‑ Ο παραδοσιακός γάμος στο Ακοβο Αρκαδίας

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μία παραδοσιακή τελετή στο Άκοβο της Αρκαδίας, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί και σχεδιάσει. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Keven Undergaro ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με τη δημιουργία που επέλεξε και με τον τρόπο που έφτασε στην εκκλησία! Η Σήλια Κριθαριώτη της έφτιαξε ένα off the shoulder νυφικό από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι. To πέπλο της είναι από μεταξωτό τούλι με λουλούδια εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι.

Όμως η νύφη έφτασε στην εκκλησία (η οποία χτίστηκε με δωρεά του πατέρα της) με μια ώρα καθυστέρηση, στις 5 το απόγευμα δηλαδή. Στην διάρκεια της γαμήλιας τελετής, η Μαρία Μενούνος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής.

Ελάχιστοι είναι οι καλεσμένοι, που ήρθαν από την Αμερική. Η Μαρία, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να κάνει αυτό το μυστήριο κυρίως για τους συμπατριώτες της τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας της. Έκανε μάλιστα τόσο ανοιχτό το μυστήριο έτσι ώστε να χαρούν μαζί τους όλοι οι συντοπίτες της που συμμετείχαν στα πατροπαράδοτα γαμήλια έθιμα.

Στην ίδια λογική και το μενού του γάμου κινείται σε παραδοσιακές και τοπικές γεύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού. Μάλιστα η δεξίωση θα γίνει στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου, όπου η αυλή έχει στεγαστεί με ειδική κατασκευή.

View this post on Instagram

Thoughts...#mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid 31.03.2026
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid 31.03.2026
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid 31.03.2026
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid 31.03.2026
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid 31.03.2026
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid 31.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid 31.03.2026
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social 31.03.2026
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος «έσπασε» μπροστά από το φέρετρο της Μαρινέλλας στο λαϊκό προσκύνημα

Tabloid 31.03.2026
Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου