E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Μενούνος: Γλέντι με ζεϊμπέκικο και Καζαντζίδη πριν το γάμο

Δείτε ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/10/2018 | 10:00

Μαρία Μενούνος: Γλέντι με ζεϊμπέκικο και Καζαντζίδη πριν το γάμο

Το prewedding πάρτι που χθες βράδυ στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, η Ελληναμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της Κέβιν Αντεργκάρο είχε σίγουρα Ελληνικό χρώμα.

Αρχικά το ζευγάρι ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου και στη συνέχεια δείπνησε στο εστιατόριο του, μαζί με τους κουμπάρους τους, τον Λέοντα Πατίτσα, τη Μαριέττα Χρουσαλά, τον Σωτήρη Κυρανάκο και τον Δημήτρη Γιαννέτο, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ο άνκορμαν του Alpha, Αντώνης Σροίτερ.

Ο χορός και το τραγούδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το prewedding πάρτι. Όπως θα δείτε παρακάτω η νύφη και οι καλεσμένοι της, χορεύουν χασαποσέρβικο και μερακλώνουν με τα τραγούδια του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη. Μάλιστα, το κέφι άναψε όταν η Μενούνος χόρεψε το αγαπημένο της ζεϊμπέκικο, ενώ οι γύρω της της πετούσαν χαρτοπετσέτες.

Ο θρησκευτικός γάμος με τον αγαπημένο της Kevin Undergaro θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 6 Οκτωβρίου στο χωριό Άκοβος Αρκαδίας με κουμπάρους το ζευγάρι Πατίτσα-Χρουσαλά, τον Δημήτρη Γιαννέτο και τον Σωτήρη Κυρανάκο. Επιθυµία της Μαρίας είναι να κρατηθούν όλες οι παραδόσεις και το χωριό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός. Στην αυλή του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί το γαμήλιο γλέντι όλα θα γίνουν παραδοσιακά, με κυρίαρχο το ελληνικό χρώμα.

View this post on Instagram

#akovos #mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Λαμπερή, χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη, παρά την κούραση του ταξιδιού από Αμερική, έχοντας στον πλευρό της τον κολλητό, κουμπάρο και προσωπικό της hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο και όχι τον γαμπρό η Μαρία Μενούνος, πήγε για την πρόβα του νυφικού της.

Στις πρώτες δηλώσεις της από την Ελλάδα όπου έφτασε για τη γαμήλια τελετή, η Μαρία Μενούνος είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star: «Είμαστε τρελοί, έχουμε τόσα να κάνουμε και δεν έχουμε πολλή ώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το νέο πρόσωπο μετά την αποχώρηση της Αννας Λιβαθυνού

Media 02.02.2026
Ο Παναγιώτης Στάθης καλωσόρισε τον νέο του συνεργάτη, Στέφανο Σίσκο, μετά το τέλος της Αννας Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Survivor: Ο Gio Kay αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Media 02.02.2026
Εκτός Survivor ο Gio Kay, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που αιφνιδίασε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού

Βραβεία Grammy: Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

Tabloid 02.02.2026
Διάλεξε την αγαπημένη σου!

Ελένη Βουλγαράκη – Ανάρτηση «κόλαφος» για Δημήτρη Παπανώτα

Tabloid 02.02.2026
«Ντροπιαστικό είναι να εκφράζεις δημόσια μισογυνιστικές απόψεις»

Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε το... κορμί της στα Grammy, δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Tabloid 02.02.2026
Αλλη μια ιδιαίτερη εμφάνιση από το μοντέλο από τη Γερμανία

Μιγκ Τζάγκερ: Νεκρός στη θάλασσα ο σύντροφος της εγγονής του, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με την αστυνομία δεν αν και δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση, πρόκειται για τον 37χρονο Κι, ενώ ο θάνατός τους δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος

Αγκαλιά με μία γυναίκα ο σκηνοθέτης του Melania σε φωτογραφία των αρχείων Επστάιν

Tabloid Χτες
Ο Μπρετ Ράτνερ, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης τις ταινίες Rush Hour και X-Men: The Last Stand, φαίνεται να κάθεται σε έναν καναπέ δίπλα στον Τζέφρι Επστάιν και δύο γυναίκες

Κάτια Δανδουλάκη – Το τελευταίο τηλεφώνημα στον Νίκο Γαλανό και ο αρραβώνας: «Ήταν η πρώτη μου σχέση»

Tabloid Χτες
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχω μετανιώσει για συμπεριφορές, έχω υπάρξει άδικος σε συνεργασίες»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα, είπαμε;»