E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καθαρίζει σπίτια γuμνή και εξηγεί το λόγο

«Έχω ένα ωραίο σώμα γιατί λοιπόν να μην το δείξω;», δηλώνει η ίδια

Δημοσίευση 19/9/2018 | 16:26

Καθαρίζει σπίτια γuμνή και εξηγεί το λόγο

Μια ανύπαντρη μητέρα από την Αυστραλία έχει επιλέξει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να βιοποριστεί, καθώς καθαρίζει σπίτια γuμνή. «Έχω ένα ωραίο σώμα γιατί λοιπόν να μην το δείξω;», λέει η ίδια στη Sun χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά της.

Η 28χρονη εργαζόταν για χρόνια στον τομέα της καθαριότητας. Δούλευε 40 ώρες την εβδομάδα και έβγαζε 31.500 ευρώ το χρόνο. Από τη στιγμή που ξεκίνησε τη συνεργασία της με την «Bare All Cleaning Service», εργάζεται μόλις 16 ώρες την εβδομάδα, ενώ το ετήσιο εισόδημά της εκτοξεύτηκε στα 64.000 ευρώ!

Η επιχείρηση απασχολεί 150 καθαριστές, οι 95 εκ των οποίων είναι γυναίκες. Οι χρεώσεις ξεκινούν από τα 56 ευρώ την ώρα όταν η καθαρίστρια εργάζεται φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, ανεβαίνει στα 85,5 ευρώ όταν η καθαρίστρια είναι γuμνόστηθη και φτάνει μέχρι τα 103 ευρώ όταν η καθαρίστρια είναι τελείως γuμνή.

«Πόσοι άνθρωποι κερδίσουν τόσα πολλά χρήματα μέσα σε μια ώρα; Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ κάνω τη δουλειά μου γuμνή», σημειώνει η νεαρή γυναίκα για να προσθέσει: «Οι πελάτες σέβονται και τηρούν τους κανονισμούς που είναι ξεκάθαροι μόλις γίνει η κράτηση. Οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν απλά να συζητούν και να κοιτάζουν».

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Μπρετ Τζόουνς, τονίζει πως η πολιτική της εταιρείας είναι αυστηρή όσον αφορά τη συμπεριφορά των πελατών προς το προσωπικό. «Για να το ξεκαθαρίσουμε η πολιτική μας είναι "κοιτάζεις αλλά δεν αγγίζεις". Οι καθαριστές μας δεν είναι εκεί για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο για να καθαρίζουν. Δεν υπάρχει σεξουαλική δραστηριότητα. Είναι βασικά ένας τρόπος που κάνει μια αδιάφορη δουλειά προκλητική και διασκεδαστική. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να φύγουν από το σπίτι όταν έρχεται ο καθαριστής, αλλά εμείς προσπαθούμε να τους αλλάξουμε γνώμη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι κρατήσεις γίνονται μέσω ιστοσελίδας και η εταιρεία ενημερώνεται για την ταυτότητα των πελατών της μέσω των στοιχείων πληρωμής. Επιπλέον υπάρχει σύστημα που ενημερώνεται online για το πότε οι υπάλληλοι φτάνουν και πότε αναχωρούν από κάθε διεύθυνση.

Η επιχείρηση εδρεύει στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για μια αισχρή επιχείρηση που κάνει κακό στη φήμη της πόλης μας», αναφέρει χαρακτηριστικά μια δημοτική σύμβουλος.

«Δεν έχει ιδέα για το τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία μας. Είμαστε μια εταιρεία καθαρισμού στην οποία οι άνθρωποι που απασχολούνται κερδίζουν πολλά περισσότερα χρήματα φορώντας λιγότερα ή καθόλου ρούχα. Δεν παρανομούμε και δεν κάνουμε τίποτα κακό. Δεν είναι μια δουλειά για τον καθένα», απαντά ο ιδιοκτήτης της «Bare All Cleaning Service».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μπιάνκα Σενσόρι δεν άφησε τίποτα στη φαντασία

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η αρχιτέκτονας απαθανατίστηκε σε βραδινή έξοδο στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ

Μουντιάλ 2026: Η «πιο σέξι παρουσιάστρια καιρού» γιόρτασε με τα εσώρουχα τη νίκη του Μεξικού

Tabloid 13.06.2026
Η Μεξικανή παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο στο Instagram εκφράζοντας τη στήριξή της στην εθνική ομάδα

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Χτες
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left Χτες
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left Χτες
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση