Η ελληνική βιντεοταινία που... αντέγραψαν οι σεναριογράφοι του Μatrix!
Η ταινία 'Τα κομπιούτερ του θανάτου' προϋπήρχε του blockbuster
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 25/1/2017 | 11:09

Μια ταινία που όσοι αγαπούν τα 80s την ξέρουν ήδη. Μια προσπάθεια επιστημονικής φαντασίας πίσω στη δεκαετία του 80 εν Ελλάδι!
Ο Πάρης Βελής (Άκης Φλωρέντης) έχοντας βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια παιχνίδια στον υπολογιστή του, προσπαθεί να κατασκευάσει κάτι επαναστατικό για την ανθρωπότητα. Αντί να παίζει τα παιχνίδια στον υπολογιστή, θα παίζει στην πραγματική ζωή με κάθε κίνδυνο! Ένα πραγματικό video game!
Τo game over θα σημαίνει φυσικά...και τον πραγματικό θάνατο του παίκτη, ο οποίος αν θέλει να σώσει την ζωή του, καλείται να τερματίσει το παιχνίδι περνώντας δύσκολες πίστες, όπως "Βότκα Μέχρι Θανάτου", "Αντιμέτωπος Με Πανκς", "Το Καλύτερο Ανέκδοτο", "Στριπ Πόκερ" και λοιπά.
Ταινία μπροστά από την εποχή της, με 8μπιτο soundtrack όπως ο ήχος του game-boy, και τα ειδικά εφέ! Bέβαια αμφιβάλλουμε για το αν ήξεραν οι σεναριογράφοι του Matrix την ύπαρξή της, αλλά να πάρει, οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στον Μιχάλη Λεφάκη για την σύλληψη της ιδέας :)
Ποιος πλήρωσε σχεδόν 5 εκατ. δολάρια για τη φανέλα του Πελέ από το Μουντιάλ 1958;
Το σπάνιο φαινόμενο στη θάλασσα που μπερδεύει όποιον το δει
Το πιο αρχαίο ερωτικό γκράφιτι στον κόσμο βρέθηκε σε ελληνικό νησί
Τι πάθηση έχει ο άνθρωπος με τα περισσότερα δόντια στον κόσμο
Μπορούν να φυτρώσουν ρεβίθια στη Σελήνη; Το εντυπωσιακό πείραμα που πέτυχε
Gentle Parenting: Τι είναι, και γιατί πλέον διχάζει τους νέους γονείς
ΡΕΠΟΡΤΑΖ E-Daily 3.Left 18.07.2026






