E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πωλείται έναντι 400 εκατομμυρίων ευρώ η έπαυλη του Pierre Cardin στις Κάννες

Ένα εκπληκτικό συγκρότημα, με θέα τη Μεσόγειο

Δημοσίευση 12/10/2015 | 00:00

Πωλείται έναντι 400 εκατομμυρίων ευρώ η έπαυλη του Pierre Cardin στις Κάννες

Η θρυλική έπαυλη του γνωστού σχεδιαστή μόδας Pierre Cardin, στην οποία φιλοξενούνταν μεγάλα πάρτι και αμέτρητες επιδείξεις μόδας για 20 χρόνια, σήμερα πωλείται για 400 εκατομμύρια ευρώ.

Το Palais Bulles ή Bubble Palace, όπως ονομάζεται η ένδοξη κατοικία, είχε αγοραστεί από τον 93χρονο μόδιστρο στις αρχές της δεκαετίας του '90 σε δημοπρασία, μετά τον θάνατο του Γάλλου βιομηχάνου στον οποίο ανήκε.

Όσο βρισκόταν στην ιδιοκτησία του Cardin, το εν λόγω συγκρότημα ήταν πόλος έλξης πολλών σταρ, όπως οι Marion Cotillard, Rhys Ifans, Dakota Fanning και Pierce Brosnan.

Με 10 δωμάτια, 3 πισίνες, εντυπωσιακούς κήπους, αλλά και ένα αμφιθέατρο 500 θέσεων, η εντυπωσιακή έπαυλη δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Πόσο μάλλον αν προστεθεί στα χαρακτηριστικά της το γεγονός πως διαθέτει θέα στη Μεσόγειο.

Η κατασκευή της έγινε μεταξύ του 1975 και του 1989, από τον Ούγγρο αρχιτέκτονα Antti Lovag, ο οποίος άφησε πέρυσι την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 84 ετών.

Έμπνευσή του για αυτό το αρχιτεκτονικό έργο ήταν οι προϊστορικές σπηλιές, γι' αυτό και δεν διαθέτει καμία γωνία. Και μπορεί τώρα να πωλείται, όμως μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής, διατίθεται για ενοικίαση, στο ποσό των 1.000 ευρώ ανά άτομο τη βραδιά, ενώ αν κάποιος θέλει να το νοικιάσει ολόκληρο για μια ημέρα, θα πρέπει να πληρώσει 12.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έριξαν 60.000 λίτρα χλωρίνης στον ωκεανό και ένα χρόνο μετά τα αποτελέσματα εκπλήσσουν

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το πείραμα του Ωκεανογραφικού Ιδρύματος Woods Hole στον Κόλπο του Μέιν έδειξε αύξηση της αλκαλικότητας του νερού, ανοίγοντας νέες προοπτικές στη μάχη κατά της οξίνισης των ωκεανών.

Η Γαλλία έκλεισε sex club στο Παρίσι ανοίγοντας μια συζήτηση για τα όρια της σeξουαλικής ελευθερίας

E-Daily 1.Hero 24.07.2026
Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε το κλείσιμο της Factory, ενός κλαμπ gang bang στο 15ο διαμέρισμα, ανοίγοντας μια ευρύτερη συζήτηση για τα όρια της σeξουαλικής ελευθερίας στη Γαλλία.

Γυάρος: Από τόπος εξορίας σε καταφύγιο άγριας ζωής

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Μια φωτογραφία ήταν αρκετή

Πώς αυτά τα γαιδουράκια έγιναν το νέο όπλο κατά των δασικών πυρκαγιών

E-Daily 1.Hero 24.07.2026
Η αρχαία μέθοδος που επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές

Σε αυτά τα θερμά λουτρά μπαίνεις γuμνός ‑ αλλά έχουν κανόνες

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η επίσκεψη συνοδεύεται από συγκεκριμένους κανόνες

Ο Ελληνοαμερικανός που προκάλεσε τον Μουσολίνι σε μονομαχία μέχρι θανάτου – Η άγνωστη ιστορία ενός απίστευτου θάρρους

E-Daily 3.Left Προχτές
Το 1931, όταν ο Μπενίτο Μουσολίνι βρισκόταν στο απόγειο της ισχύος του, ένας Έλληνας της Αμερικής έκανε κάτι που έμοιαζε αδιανόητο.

Ο μεγαλύτερος μύθος για τα ψάρια, καταρρίπτεται

E-Daily 3.Left Προχτές
Mήπως τελικά όσα ξέραμε ήταν ένα ψέμα;