E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Έλληνας προπονητής που σαρώνει τα πρωταθλήματα στον Καναδά

Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στη χώρα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 2/11/2022 | 01:50

Ο Έλληνας προπονητής που σαρώνει τα πρωταθλήματα στον Καναδά
@thespec.com

Γεννήθηκε στον Καναδά από Έλληνες γονείς και αγάπησε το ποδόσφαιρο. Ο Μπόμπι Σμυρνιώτης αγωνίστηκε για κάποια χρόνια ως κεντρικός μέσος, αλλά ένας τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Στράφηκε αμέσως στην προπονητική και όταν έγινε 22 ήρθε στη χώρα μας.

Αφού πέρασε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ίδρυσε μαζί με τον αδερφό του τις ακαδημίες της Sigma FC, από τις οποίες προμηθεύει παίκτες το MLS αλλά και την Ευρώπη. Από το 2018, είναι προπονητής στην Forge FC με την οποία έχει κατακτήσει τρία από τα τέσσερα πρωταθλήματα Καναδά, όντας ο καλύτερος προπονητής στη χώρα.

Αυτό έκανε και πριν δυο ημέρες, όπου και επικράτησε στον τελικό με 2-0 απέναντι στην Atletico Ottawa με ένα γκολ στο 29ο λεπτό και ένα στο 78ο. Έτσι κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα στα τέσσερα τελευταία χρόνια, με τα ΜΜΕ της χώρας να μιλούν για τη δημιουργία δυναστείας από τον Σμυρνιώτη και την ομάδα του.

@forgefc.canpl.ca

Ο 43χρονος προπονητής, έχει βαλθεί να μάθει στους Καναδούς να παίζουν ποδόσφαιρο και φαίνεται να τα καταφέρνει εξαιρετικά. Ακόμα ένας Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό και είναι ευτυχισμένος με αυτό που κάνει.

«Όλα είναι μοναδικά εδώ. Οι παίκτες, η ομάδα, οι πάντες. Κάθε χρόνο είναι πάντα διαφορετικά, αλλά όσα συμβαίνουν είναι φανταστικά. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Νιώθουμε ευλογημένοι αυτά τα χρόνια και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική», δήλωσε ο 43χρονος προπονητής.

Του το ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά. Περισσότερες επιτυχίες σε αυτό που αγαπά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το χωριό όπου φτιάχνεις μόνος σου τον καφέ: Η ελληνική εμπειρία που μοιάζει απίστευτη

Νέα Εποχή 08.04.2026
Σε ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο σημείο της Αρκαδίας, ένα καφενείο χωρίς καφετζή επαναπροσδιορίζει την έννοια της φιλοξενίας

Το πιο απίθανο πασχαλινό έθιμο της Ευρώπης δε βάφει αυγά ‑ Φτιάχνει γιγάντια ομελέτα και τη μοιράζει σε χιλιάδες ανθρώπους

Νέα Εποχή 08.04.2026
Πάσχα χωρίς κόκκινα αυγά; Σε αυτό το μέρος σπάνε 15.000 για μία και μόνο ομελέτα

Το πρώτο κινητό ζύγιζε 2 κιλά και άλλαξε τον κόσμο για πάντα

Stories 08.04.2026
Η ατάκα του δημιουργού έμεινε στην ιστορία

Το «παράθυρο που δεν κλείνει ποτέ»: Ο θρύλος αγάπης που στοιχειώνει τη Φλωρεντία εδώ και αιώνες

Stories Χτες
Μια ιστορία πάθους, απώλειας και μυστηρίου που κρατά ζωντανό ένα από τα πιο αινιγματικά σημεία της πόλης

Πώς περνάς το Πάσχα όταν είσαι vegan;


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πάσχα Χτες
Τι τρως και πώς είναι τα οικογενειακά τραπέζια

Το χωριό στην Ιαπωνία στο οποίο πιστεύουν πως εκεί έζησε και πέθανε ο Ιησούς

Πάσχα Χτες
Μία απίστευτη ιστορία που δεν έχει λογική!