E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι 12 πλουσιότεροι άνθρωποι κάτω των 30 στον κόσμο

Αυτοί οι διάσημοι είναι δισεκατομμυριούχοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους!

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ Δημοσίευση 1/9/2022 | 15:57

Οι 12 πλουσιότεροι άνθρωποι κάτω των 30 στον κόσμο

Οι νεότεροι δισεκατομμυριούχοι στον πλανήτη δεν ζουν καν σε αυτή τη γη πάνω από τρεις δεκαετίες, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε στο να συγκεντρώσουν περιουσίες με πάνω από επτά μηδενικά ...

Δώδεκα άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών μπήκαν στη λίστα του Forbes για το 2022 με τους "Δισεκατομμυριούχους του Κόσμου", συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων που εγκατέλειψαν το Stanford, δύο ιδιοκτητών delivery φαγητού και ενός ειδικού κρυπτονομισμάτων. Όλοι μαζί, αυτή η σπάνια ομάδα, συγκεντρώνει μια περιουσία ύψους 25,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αντιπροσωπεύει λιγότερο από το μισό τοις εκατό των 2.668 δισεκατομμυριούχων που συμπεριέλαβε το Forbes στη λίστα του φέτος.

Διάβασε παρακάτω για ποιους πρόκειται ...

Andy Fang & Stanely Tang

O Andy Fang και ο Stanley Tang, ειναι και οι δύο 29 ετών, ίδρυσαν την εφαρμογή παράδοσης φαγητού DoorDash, το 2013 μαζί με τον Tony Xu (τώρα 37). Η περιουσία τους αγγίζει τα 1,1 εκ. και 1,2 εκ, αντίστοιχα.

Austin Russell

O Russel έγινε ο νεότερος αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο όταν η εταιρεία αισθητήρων αυτοκινήτων Luminar Technologies κυκλοφόρησε στο χρηματιστήριο τον Δεκέμβριο του 2020. Ο συγκεκριμένος έχει δει, επίσης, την περιουσία του να ...εξατμίζεται σταδιακά. Τώρα, στα 27 του, η καθαρή περιουσία του Russell έχει μειωθεί κατά ένα τρίτο, σε περίπου 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Kevin David Lehmann

O τίτλος του νεότερου δισεκατομμυριούχου στον κόσμο για δεύτερη συνεχή χρονιά, απονέμεται στον 19χρονο Kevin David Lehmann, με περιουσία περίπου 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Forbes είπε ότι ο νεαρός κληρονόμησε το 50% των μετοχών της γερμανικής αλυσίδας φαρμακείων dm-drogerie markt από τον πατέρα του, έναν από τους πρώτους επενδυτές στην επιχείρηση, αλλά κανένας από τους δύο δεν εμπλέκεται στις καθημερινές λειτουργίες της.

Ryan Breslow

O 27χρονος Ryan Breslow, με περιουσία περίπου 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εγκατέλειψε το Stanford για να δημιουργήσει την εταιρεία λογισμικού πληρωμών αστραπιαίας ταχύτητας ,Bolt, πριν παραιτηθεί από διευθύνων σύμβουλος φέτος.

Pedro Franceschi & Henrique Dubugras

Ο Pedro Franceschi και ο Henrique Dubugras, οι οποίοι επίσης εγκατέλειψαν τις σπουδές τους στο Stanford, μπήκαν στο club των δισεκατομμυριούχων όταν η εκκίνηση εταιρικών πιστωτικών καρτών τους, Brex, σημείωσε αποτίμηση 12,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

Gustav Magnar Witzoe, Wang Zelong,Alexandra & Katharina Andresen

Τέσσερις άλλοι κάτω των 30 θα έπρεπε να ευχαριστήσουν τους γονείς τους για την εννιαψήφια περιουσία τους: ο Gustav Magnar Witzoe, 28 ετών, είναι κληρονόμος μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εκτροφής σολομού στη γη. Ο Wang Zelong, 25 ετών, κληρονόμησε μετοχές σε δύο κινεζικές χημικές εταιρείες και, τέλος, οι Νορβηγές αδερφές, Alexandra και Katharina Andresen, 25 και 26 ετών, κληρονόμησαν την επενδυτική εταιρεία, Ferd, κι έχουν περιουσία 1,3 εκ. η κάθε μία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Πρόσωπα 25.04.2024
Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Νέα Εποχή 25.04.2024
Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

5 πολιτικοί που δολοφονήθηκαν τον 21ο αιώνα

Πρόσωπα 25.04.2024
Για διάφορους λόγους

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Stories Χτες
Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Αυτό το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο

Περιβάλλον Χτες
Σύμφωνα με τους Travel Experts, αξίζει να το επισκεφτείς!

Εορτολόγιο: Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου

Ιστορικά Προχτές
Το αιώνιο ερώτημα...

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Stories Προχτές
Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Stories Προχτές
Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς