E-Daily

Στους δύο τρίτος χωρεί: Ανθρώπινες ιστορίες απιστίας

Χωρίζεις ή όχι μετά από μία απιστία; Μετά από 18;

27/12/2021 | 16:25

@monkei__ / twent20

Από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας οι άνθρωποι μοιράζονται ιστορίες, βιωματικές αλλά και φανταστικές. Με αυτό τον τρόπο ταξιδεύουμε ερχόμαστε πιο κοντά και τελικά νιώθουμε λιγότερο μόνοι και λιγότερο διαφορετικοί.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η βιομηχανία του θεάματος στην Αμερική, το Hollywood είναι μια από τις πιο κερδοφόρες παγκοσμίως.

Υπάρχουν όμως και κάποιες ιστορίες που ντρεπόμαστε να μοιραστούμε, κυρίως γιατί αφορούν την προσωπική μας ζωή. Κάποιοι πιο «θαρραλέοι» αποφάσισαν να το κάνουν και να μας δείξουν πως «αλήθεια, υπάρχουν και χειρότερα».

«Με την γυναίκα γνωριστήκαμε στην δουλειά, όπου ξεκινήσαμε να κάνουμε και τρίο. Το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο και τελικά κατέληξα να κάνω σeξ χωρίς εκείνη. Ευτυχώς με συγχώρησε και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε».

@sloppyjoe218

«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην πρώτη μου γυναίκα και οι φίλοι μου αποφάσισαν να μου κάνουν ένα μπάτσελορ πάρτι σε ένα στριπτιτζάδικο. Τελικά κατέληξα να κάνω κάτι με μία συνάδελφό μου, ήμουν πάρα πολύ μεθυσμένος.

Την επόμενη μέρα κατά τη διάρκεια του γάμου μου δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την συνάδελφο. Ένα μήνα αργότερα αγοράσαμε ένα σπίτι και δύο μήνες μετά κοιμόμουν με την συνάδελφο. Τελικά χώρισα».

@u/7stentguy

«Η πρώην γυναίκα μου με είχε απατήσει πάρα πολλές φορές. Όταν λέω πολλές, εννοώ ότι γνωρίζω για τουλάχιστον 18 άτομα. Ήμουν πάντα πιστός. Ήταν πολύ καλή στο να με κάνει να πιστεύω ότι όλο αυτό προέρχεται από δικό μου λάθος και με έκανε να παράμενω στη σχέση.

Τελικά όλο αυτό σκότωσε ότι συναίσθημα είχα και σταμάτησα να νοιάζομαι για τον γάμο μας, τον εαυτό μου, τη ζωή μου και ξεκίνησα να σκέφτομαι την εκδίκηση να απατήσω ή να χωρίσω.

Την έπιασα να με απατάει ξανά και αυτή τη φορά ήταν με περίσσιο θράσος μου πρότεινε να είμαστε σε ένα ανοιχτό γάμο. Δεν είναι αυτό που ήθελα, αλλά σκέφτηκα ότι «γάμα το» και ίσως βρω ένα κομμάτι ευτυχίας. Ήθελε να ελέγχει ποιον θα συναντούσα, και μου είπε να πάω ραντεβού με την καλύτερή της φίλη που ήταν το αφεντικό της τότε. Ήθελε να ελέγχει τα πράγματα ώστε να μην κάνω κάτι παραπάνω από ένα φιλί».

@u/kuwatatak

«Την προσοχή που δεν μου έδινε ο σύντροφός μου την έπαιρνα φλερτάροντας στο Facebook. Κατέληξα να πηγαίνω με άλλον σχεδόν κάθε απόγευμα για 3 μήνες πριν χωρίσω και ο σύντροφός μου δεν είχε καταλάβει τίποτα».

@u/chellichelli

«Ο σύζυγός μου προσπαθούσε για χρόνια να μετατρέψει τη σeξουαλική μας ζωή σε κάτι που εγώ δεν επιθυμούσα. Εγώ ήθελα αγάπη και να νιώθω ότι ήμουν αρκετή για κάποιον. Τελικά μας κατέστρεψε εντελώς τη σeξουαλική μας ζωή. Ανέπτυξε στυτική δυσλειτουργία και μου ζήτησε να βρω κάποιον άλλον  να ικανοποιούμε. Αυτό και έκανα».

@u/MomsSpecialFriend

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος είναι ο διασημότερος αθλητής στον κόσμο αυτή τη στιγμή

Άνθρωποι 19.04.2024
Είναι αυτός που νομίζεις

Η γιαγιά της Helena Bonham Carter ήταν διάσημο ιστορικό πρόσωπο, εξίσου περίεργο και εκκεντρικό

Άνθρωποι 19.04.2024
Η cool πρόγονος της ηθοποιού είχε υψηλές γνωριμίες

Πού πήγαν μετά θάνατον ο Αδάμ και η Εύα; Η ερώτηση που δεν απαντά η Βίβλος

Ιστορικά 19.04.2024
Υπάρχει όντως ένα ερώτημα εδώ που δεν έχει ξεκάθαρη απάντηση

Το υγρό που θα αντικαταστήσει τη βενζίνη και το έχουμε όλοι στα σπίτια μας

Τεχνολογία 19.04.2024
Οι προσπάθειες που γίνονται από τους κατασκευαστές οχημάτων

Δημήτρης Παπανώτας, από τις εκπομπές lifestyle ως το ΣΥΡΙΖΑ

Άνθρωποι Χτες
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ μένει τελικά ο Δημήτρης Παπανώτας

5 από τις πιο ακριβές φωτογραφίες που πουλήθηκαν ποτέ

ΝΕΑ Χτες
Κάποιες μετρούν πάνε από έναν αιώνα ζωής

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι Θεός» : O Πρωθυπουργός της Ινδίας έχει φανατικό κοινό

Άνθρωποι Χτες
Γιος ενός πωλητή τσαγιού σε μια μικρή πόλη στο Γκουτζαράτ

Η προέλευση και ο μύθος γύρω από το «κακό μάτι»

Ιστορικά Χτες
Από που ξεκίνησε και γιατί είναι μπλε το φυλαχτό

Ποιοι Έλληνες celebrities θα είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές

Άνθρωποι Προχτές
ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στα ψηφοδέλτιά τους πολλά γνωστά ονόματα

Η ανθρωπότητα έχει μόνο δύο χρόνια «για να σώσει τον πλανήτη»

Τεχνολογία Προχτές
O πλανήτης μας αντιμετωπίζει μη αναστρέψιμη ζημιά