E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαγαζιά παραμύθια στην Αθήνα: Εδώ τα στολίδια πρωταγωνιστούν όλους τους μήνες

Για σένα που σου αρέσει να νιώθεις παιδί όχι μονό τα Χριστούγεννα, αλλά όλο το χρόνο!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 27/12/2021 | 15:50

Μαγαζιά παραμύθια στην Αθήνα: Εδώ τα στολίδια πρωταγωνιστούν όλους τους μήνες
@thenoelbar / instagram

Η νέα χρονιά σε πολύ λίγο φτάνει και τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια θα αρχίσουν να σβήνουν σιγά σιγά. Πρώτα στους δρόμους και τις βιτρίνες των μαγαζιών και μετά στα σπίτια μας. Ο Άγιος Βασίλης θα χαιρετήσει, τα ξωτικά των Χριστουγέννων θα εξαφανιστούν, τα μελομακαρονα και οι κουραμπιέδες θα φαγωθούν και όλοι θα αρχίσουν να βάζουν νέους στόχους για την καινούρια χρονιά! Η αυλαία των γιορτών πλησιάζει όμως εσύ αγαπάς τα παραμύθια και τα στολίδια πολύ και τα θες όλο το χρόνο!

Για εσένα λοιπόν που σου αρέσει να πηγαίνεις σε μέρη που μοιάζουν να είναι γιορτινά όλες τις εποχές του χρόνου ή για εσένα που αγαπάς τα παραμύθια ανεξάρτητα από την ηλικία σου, φτιάξαμε αυτό εδώ το θέμα! Μέρη που τα στολίδια πρωταγωνιστούν. Μέρη που μοιάζουν σαν να είναι κομμάτι ενός παραμυθιού, αλλά είναι στην παρά δίπλα γειτονιά! Μαγαζιά με καταπληκτικά γλυκά και στέκια που μπορείς να απολαύσεις καφέ και ποτό σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα! Πάμε να τα δούμε ένα ένα!

Fairytale

Το μαγαζί που είναι ο λόγος -πολλά χρόνια τώρα- για να πηγαίνεις στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γνωστό για τα περίτεχνα γλυκά του που βγαίνουν σε τεράστιες ποσότητες και στολίζουν το τραπέζι σου με τον καλύτερο τρόπο! Με ένα παιχνιδιάρικο μενού που έχει από γιορτινά ροφήματα μέχρι brunch το Fairytale είναι ένας χώρος που αγαπάει τα στολίδια. 

 Τρυπιά 48, Νέα Φιλαδέλφεια

Λίγες μέρες πριν άνοιξε και το αδελφάκι του Fairytale στου Ψυρρή και τα εντυπωσιακά ροζ στολίδια έχουν ήδη κάνει αίσθηση στη γειτονιά! 

Flour Of Youth

Εδώ η Άνοιξη συναντάει τα Χριστούγεννα και οι σύγχρονες ιδέες παντρεύονται με τα vintage γλυκά, που ξυπνούν σε όλους μας, χαρούμενες μνήμες! Ο Μάριος, είναι ο Pastry Chef που κρύβεται πίσω από όλο αυτό τον...ζαχαρωτό κήπο και τα τελευταία δύο χρόνια δε σταματάει να μας εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του!

Καθίστε στον βελούδινο κόκκινο καναπέ, απολαύστε καφέ παρέα με μοναδικές γλυκές δημιουργίες και είναι σίγουρο ότι θα ταξιδέψετε με όλες τις αισθήσεις σε ένα μοσχομυρωδάτο παραμύθι! 

 Βεΐκου 91, Αθήνα

Noel

Το all day bar που λατρεύει τα στολίδια και μας το δείχνει με κάθε τρόπο και χωρίς να περιμένει τις γιορτές! Το Noel είναι μια μικρή γιορτή με υποδειγματικό σέρβις, έναν κατάλογο που έχει από όλα για όλες τις ώρες και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα μέσα στα αρχοντικά στολίδια του! Θα το συναντούσες άνετα σε μια γωνιά στο Παρίσι και θα πάθαινες εθισμό με τα cocktail του! 

Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noel (@thenoelbar)


Little Kook

Λογικά έχεις περάσει από το κατάστολισμένο δρομάκι που είναι η αυλή του Little Kook! Το μαγαζί που φιγουράρει στους τουριστικούς οδηγούς της Αθήνας είναι πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπεις απέξω κάθε φορά που κάνεις τη γνωστή βόλτα. Μπες μέσα, μελέτησε τον κατάλογο προσεκτικά και πάρε σοκολατοδημιουργίες και ζήσε το παραμύθι σου σε αυτό το μοναδικό μέρος! 

Καραϊσκάκη 17, Αθήνα

Cap Cap

Τα γλυκά του Cap Cap έχουν μπει στα περισσότερα σπίτια στην Αθήνα και πάντα τραβούν τα βλέμματα! Το ίδιο και τα μαγαζιά του! Στο Cap Cap στο Αιγάλεω και το Cap Cap Corner στο Ελληνικό. Μαγαζιά που σε μεταφέρουν αμέσως σε μια ατμόσφαιρα παραμυθένια και γλυκά που σε κάνουν να γίνεσαι οπαδός τους! 

Πανόρμου 26, Αιγάλεω

Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό 


Trick or Treat

Μένουμε δυτικά γιατί πρέπει να κάνουμε και μια βόλτα από αυτό εδώ το επίσης παραμυθένιο μέρος! Σοκολατένιες λιχουδιές αλλά και cheesecake του ονείρου σε ένα χώρο που έχει αναφορές από αγαπημένα παραμύθια και απευθύνεται και σε μικρούς και σε μεγάλους! 

Δελφών 8, Περιστέρι 


Alice Cakewitch

Ένα ακόμα μέρος που θα σε εντυπωσιάσει με τις καταπληκτικές τούρτες του και τα φανταστικά γλυκά! Δοκίμασε όσα περισσότερα μπορείς και απόλαυσε την παραμυθένια ατμόσφαιρα. Εκτός από τα γλυκά, σε αυτόν τον μοναδικό χώρο θα βρεις και κάποια ροφήματα που είναι στολισμένα ...πιο πολύ και από Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Αξίζει να βάλετε ένα στο τραπέζι σας. 

 Ηούς 42, Αθήνα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανακοίνωση προβολών Horrorant Film Festival 2024!

Σινεμά 25.04.2024
ΕΛΙΖΕαπό 18/04 έως 28/047

Πού θα φας πεντανόστιμα νηστίσιμα γλυκά στη Θεσσαλονίκη

Eat + Drink Προχτές
Υπάρχουν επιλογές για κεράσματα την περίοδο της Σαρακοστής κι όχι μόνο

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 19.04.2024
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Τα 5+1 πιο ινσταγκραμικά καφέ της Αθήνας

Eat + Drink 17.04.2024
Ό,τι πρέπει για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες για το Instagram στην παραμυθένια τους διακόσμηση!

Μικροσκοπικά ουζερί για θαλασσινά στη Θεσσαλονίκη

Eat + Drink 16.04.2024
Ζέστη, ήλιος και διάθεση για εξόδους!

7 εναλλακτικά εστιατόρια για ένα ρομαντικό ραντεβού

Eat + Drink 12.04.2024
Επειδή δεν είναι εύκολο να βρεις το τέλειο μέρος για ραντεβού, σου βρήκαμε εμείς τα καλύτερα!

Η γειτονιά της Αθήνας που αποθεώνουν τα ξένα περιοδικά

Urban 11.04.2024
Συνδυάζει αβίαστα τη διαχρονική κομψότητα με τη σύγχρονη αίσθηση

4 εστιατόρια για να απολαύσεις τη λιακάδα στην ανοιξιάτικη Αθήνα

Eat + Drink 10.04.2024
Βάλτα οπωσδήποτε στη λίστα σου!

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου ‑ Δέλτα

Urban 09.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/04

5 μαγαζιά σε στοές της Αθήνας που αξίζει να επισκεφτείς

Eat + Drink 05.04.2024
Βάλε αυτά τα μαγαζιά οπωσδήποτε στη λίστα σου!