E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η αποκάλυψη για τα δύο διαζύγια και τα παιδιά της

«Δε με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο»

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 12/1/2021 | 13:26

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η αποκάλυψη για τα δύο διαζύγια και τα παιδιά της

Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες τα τελευταία 40 χρόνια, ωστόσο υπάρχουν πράγματα που μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε για την προσωπική της ζωή.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια σπάνια συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για τα παιδιά της, τα δύο της διαζύγια αλλά και το ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου.

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή, αλλά δε με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…», εξομολογήθηκε.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε και για τον χαμό του πατέρα της: «Ήμουν δέκα χρόνων όταν έχασα τον πατέρα μου. Κανείς δεν ξέρει πώς δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλά ξέχασα ό,τι γινόταν πριν “φύγει”. Θύμωσα πολύ με αυτό και μετά τον χαμό του πέρασα δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δε θυμάμαι… Έλειπε στο εξωτερικό αρκετά συχνά. Δεν ήταν μια παρουσία που θυμάμαι δίπλα μου. Νομίζω αν ζούσε θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τους Μακρόν δήλωνε: «Γιατί να μένεις με τη γυναίκα σου, αν δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί της;»

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Οι Γάλλοι είναι κολλημένοι με τη μαμά τους», είχε προσθέσει η Ιρανή ηθοποιός, Γκολσιφτέ Φαραχανί

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα

Eurovision 2026: Το βίντεο του Akylas από τον ημιτελικό ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

E-Daily 3.Left 14.05.2026
«Ferto, γατάκια είστε τρελοί, σας αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο 27χρονος τραγουδιστής

Αντώνης Ρέμος: Η ανακοίνωση για το τέλος από τις πίστες και το ντουέτο με τη Μαρινέλλα που «λύγισε» το Mega

E-Daily 3.Left 14.05.2026
Η απόφαση του Αντώνη Ρέμου να αποχωρήσει από τα νυχτερινά κέντρα

Κούκλα στα 91 της: Απαστράπτουσα η Joan Collins στο κόκκινο χαλί

Tabloid 14.05.2026
Πρωταγωνιστει σε μια νέα ταινία

Αγκαλιές, βλέμματα και φήμες σχέσης: Η Jennifer Lopez ερωτευμένη με διάσημο ηθοποιό;

E-Daily 3.Left 14.05.2026
με τον συμπρωταγωνιστή της έκλεψαν την παράσταση

Ναταλία Δραγούμη: Δεν λέω την ηλικία μου στην κάμερα γιατί δεν κάνει καλό στη δουλειά μου

E-Daily 3.Left Χτες
«Αντε, θα το πω, είμαι 37», πρόσθεσε με χιούμορ η ηθοποιός