E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο μοναδικός παίκτης που μισούσε ο Μάικλ Τζόρνταν

«Σαν να παλεύεις με κορίτσι»

Δημοσίευση 18/5/2020 | 09:03

Ο μοναδικός παίκτης που μισούσε ο Μάικλ Τζόρνταν

Οι Πίστονς δεν τον ενοχλούσαν "γιατί αυτή ήταν η τακτική τους". Ούτε οι Νικς τον ενοχλούσαν. Ένας παίκτης έκανε έξαλλο τον Μάικλ Τζόρνταν, που δεν δίστασε να τον κατονομάσει και να επιχειρηματολογήσει εναντίον του.

Οι μονομαχίες τους έγραψαν ιστορία. Δεν ήταν στο επίπεδο των Πίστονς ή των Νικς, όμως η κόντρα του Μάικλ Τζόρνταν με τον Ρέτζι Μίλερ ήταν έντονη, σε σημείο να λέει ο MJ πως εκείνοι οι Ιντιάνα Πέισερς ήταν ίσως η ομάδα που πίεσε περισσότερο από κάθε άλλη στην Ανατολική Περιφέρεια τους Σικάγο Μπουλς μετά από τους Bad Boys του Τόμας, του Ντούμαρς, του Ρόντμαν και του Λαϊμπίρ.

Είχαν ρωτήσει, λοιπόν, τον AIR αν υπάρχουν παίκτες που αντιπαθεί και εκείνος δεν προσποιήθηκε. "Δεν μπορώ να πω ότι αντιπαθώ κάποιον, όμως ο Ρέτζι Μίλερ με τρελαίνει. Είναι σαν να παλεύεις με κορίτσι. Το παιχνίδι του είναι φλόπινγκ, φλόπινγκ, φλόπινγκ όλη την ώρα. Είναι ελαφρύς και πρέπει να είσαι προσεκτικός μαζί του, δεν πρέπει να τον αγγίξεις γιατί θα σε χρεώσουν με φάουλ. Στην επίθεση τον περνάω από πάνω χάρη στον όγκο μου, όμως βάζει συνεχώς τα χέρια του πάνω σου, σαν γυναίκα που σε κρατάει από το χέρι. Θέλω να του τα ξεριζώσω γιατί είναι παράνομο και ενοχλητικό.

Βέβαια, έχουμε κι εμείς έναν τέτοιο τύπο, τον Ντένις Ρόντμαν, που μπορεί να γίνει εξίσου ενοχλητικός. Με μάρκαρε όταν έπαιζε στους Πίστονς. Δεν με ενοχλούσε κανένας από τους Πίστονς, αυτή ήταν η τακτική τους, προσπαθούσαν να μπουν στο μυαλό σου. Ο Ρόντμαν το κάνει αυτό με τον Μούρνινγκ, ο Αλόνζο είναι αδύναμος πνευματικά. Πρέπει να γίνει σκληρός και να μη δίνει σημασία. Θα σε διαλύσει, αλλά κάποιες φορές αυτός που σε διαλύει διαλύεται. Αυτός που σε εκφοβίζει, εκφοβίζεται".

Οι συγκεκριμένες ατάκες του MJ είχαν δημοσιευθεί στις 6 Απριλίου του 1998 στο ESPN The Magazine. Βρείτε εδώ όλα τα θέματα του Sport24.gr για το "The Last Dance".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2‑0: Ήταν κακός, έχασε και έπεσε στην 3η θέση

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιστροφή στις νίκες για τους Περιστεριώτες

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0‑5: Ασταμάτητο το… τρένο του Νίκολιτς

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιβλητική εμφάνιση από την Ένωση

Τροχαίο ατύχημα για τον Αρη Μουγκοπέτρο: «Για ακόμη μια φορά είχα άγιο»

Ελλάδα 14.12.2025
Αντιμέτωπος με μια ακόμη δοκιμασία ήρθε σήμερα 14 Δεκεμβρίου ο Αρης Μουγκοπέτρος

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό

Ελλάδα 14.12.2025
Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των συλληφθέντων

Ελλάδα 14.12.2025
Μετά από πολύωρη διαδικασία η Ευρωπαία Εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.