E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Θεσσαλονικιός που θέλει να πάει στο Βόρειο Πόλο

Στείλτε τον με ένα κλικ

Δημοσίευση 4/12/2019 | 15:56

Ο Θεσσαλονικιός που θέλει να πάει στο Βόρειο Πόλο

Ο 36χρονος Θεσσαλονικιός, Χρήστος Βασιλειάδης, ζητεί από τους Έλληνες την ψήφο τους για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

«Είμαι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους. Δεν έχω κάνει κάτι, που να ξεχωρίζει, αλλά με την αγάπη του κόσμου απευθύνομαι στους Έλληνες ζητώντας να μου δώσουν την ψήφο στον παγκόσμιο διαγωνισμό για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου: Να διασχίσω τον Βόρειο Πόλο», είπε ο 36χρονος Θεσσαλονικιός Χρήστος Βασιλειάδης.

Το επιχείρημά του, στην περίπτωση που καταφέρει και μπει στην ομάδα των 20 ατόμων από όλο τον κόσμο, θέλει να το αφιερώσει στους προγόνους του- Πόντιους πρόσφυγες από το Καρς. «Στους πρόσφυγες παππούδες μου, στην δημιουργικότητα, στην αισιοδοξία και την αγάπη τους για τη ζωή. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την αρχή των διωγμών, της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας» λέει με συγκίνηση.

Η ψηφοφορία στο διαδίκτυο "κλείνει" στις 12 Δεκεμβρίου. Ο Χρήστος είναι αισιόδοξος: «Ελπίζω να τα καταφέρω, όπως ο αδελφός μου Βαγγέλης που  έκανε το ίδιο ταξίδι με την βοήθεια των Ελλήνων απ όλο τον κόσμο, το 2018. Ήταν ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε στο Βόρειο Πόλο! Ελπίζω, να είμαι ο δεύτερος που θα πατήσει στο Βόρειο Πόλο και θα λένε μετά: "...Τα αδέλφια Βασιλειάδη το κατάφεραν!"».

Ο Χρήστος είναι Dj, είναι λάτρης των σπορ, του ποδοσφαίρου και του τένις. Αγαπά πολύ τα αδέσποτα σκυλιά: «Είναι σαν εμάς τους ανθρώπους!» λέει και "φιλοξενεί" αρκετά μέχρι να τους βρει οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «αθώο» λάθος που μπορεί να σου κοστίσει έως 500 ευρώ σε δημοφιλή ευρωπαϊκή πόλη

Νέα Εποχή 16.03.2026
Χιλιάδες τουρίστες το κάνουν καθημερινά χωρίς να γνωρίζουν ότι παραβιάζουν έναν κανονισμό που ισχύει σε ιστορικές περιοχές

Το νησί που θα είναι η σωτηρία για το πετρέλαιο του Ιράν

Stories 16.03.2026
Το «στολίδι» στο στόχαστρο του Τραμπ

Ιαπωνία: Το μυστικό δίκτυο γυναικών της Ιαπωνίας που χτυπά κουδούνια και σώζει ζωές

Stories 16.03.2026
Πώς ένα απλό ρόφημα έγινε όπλο κατά του «μοναχικού θανάτου»

Ο σεισμός που άνοιξε τον δρόμο για τον «μαύρο χρυσό»

Stories 16.03.2026
H ρωγμή στη γη [που έγινε ενεργειακή υπερδύναμη

Ο πιο «αναιμάκτος» πόλεμος της ιστορίας – Οι συγκρούσεις που έμειναν στα χαρτιά

Ιστορικά Χτες
Από έναν πόλεμο όπου το μοναδικό «θύμα» ήταν μια κατσαρόλα μέχρι συγκρούσεις που κράτησαν αιώνες χωρίς ούτε έναν νεκρό

Γιατί η Λισαβόνα χαλάρωσε τους περιορισμούς στα Airbnb

Stories Χτες
Η αλλαγή στρατηγικής της πόλης

Η απίστευτη ιστορία του «ζητιάνου εκατομμυριούχου» της Ινδίας

Stories Χτες
Ο φτωχός που σερνόταν στους δρόμους ήταν πάμπλουτος

Ποια ακίνητα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση σήμερα;


ΡΕΠΟΡΤΑΖ Focus On Χτες
Ρωτήσαμε έναν μεσίτη για να μας εξηγήσει (τα ανεξήγητα)

Αυτά είναι τα 100 δημοφιλέστερα μουσεία του κόσμου – Δε φαντάζεσαι σε ποια θέση βρίσκεται το Μουσείο Ακρόπολης!

Νέα Εποχή Χτες
Το μόνο ελληνικό μουσείο στη λίστα με τα 100 κορυφαία του κόσμου βάζει την Αθήνα στον διεθνή χάρτη του πολιτισμού – Δείτε ποια μουσεία προηγούνται

3 celebrities που οι γονείς τους δεν τους έδωσαν ούτε ένα δολάριο για βοήθεια

Stories Χτες
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες