E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Θεσσαλονικιός που θέλει να πάει στο Βόρειο Πόλο

Στείλτε τον με ένα κλικ

Δημοσίευση 4/12/2019 | 15:56

Ο Θεσσαλονικιός που θέλει να πάει στο Βόρειο Πόλο

Ο 36χρονος Θεσσαλονικιός, Χρήστος Βασιλειάδης, ζητεί από τους Έλληνες την ψήφο τους για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

«Είμαι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους. Δεν έχω κάνει κάτι, που να ξεχωρίζει, αλλά με την αγάπη του κόσμου απευθύνομαι στους Έλληνες ζητώντας να μου δώσουν την ψήφο στον παγκόσμιο διαγωνισμό για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου: Να διασχίσω τον Βόρειο Πόλο», είπε ο 36χρονος Θεσσαλονικιός Χρήστος Βασιλειάδης.

Το επιχείρημά του, στην περίπτωση που καταφέρει και μπει στην ομάδα των 20 ατόμων από όλο τον κόσμο, θέλει να το αφιερώσει στους προγόνους του- Πόντιους πρόσφυγες από το Καρς. «Στους πρόσφυγες παππούδες μου, στην δημιουργικότητα, στην αισιοδοξία και την αγάπη τους για τη ζωή. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την αρχή των διωγμών, της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας» λέει με συγκίνηση.

Η ψηφοφορία στο διαδίκτυο "κλείνει" στις 12 Δεκεμβρίου. Ο Χρήστος είναι αισιόδοξος: «Ελπίζω να τα καταφέρω, όπως ο αδελφός μου Βαγγέλης που  έκανε το ίδιο ταξίδι με την βοήθεια των Ελλήνων απ όλο τον κόσμο, το 2018. Ήταν ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε στο Βόρειο Πόλο! Ελπίζω, να είμαι ο δεύτερος που θα πατήσει στο Βόρειο Πόλο και θα λένε μετά: "...Τα αδέλφια Βασιλειάδη το κατάφεραν!"».

Ο Χρήστος είναι Dj, είναι λάτρης των σπορ, του ποδοσφαίρου και του τένις. Αγαπά πολύ τα αδέσποτα σκυλιά: «Είναι σαν εμάς τους ανθρώπους!» λέει και "φιλοξενεί" αρκετά μέχρι να τους βρει οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιάδας: Το μυθικό βάραθρο της Σπάρτης υπάρχει στ’ αλήθεια και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την πόλη

E-Daily 1.Hero 03.05.2026
Το σημείο που πέρασε στην ιστορία ως τόπος τιμωρίας και θρύλων συνεχίζει να προκαλεί δέος στη Λακωνία

Η χώρα που μετρά τους περισσότερους αιωνόβιους παγκοσμίως

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Περπάτημα, καλλιγραφία και 114 χρόνια ζωής

Το απίστευτο κόλπο Αμερικανού για να ταξιδεύει αεροπορικώς δωρεάν

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Εξυπνάκιας πέταξε δωρεάν για 6 χρόνια – Τον έπιασαν μόλις τώρα

Το ελληνικό ποτό που ξεκίνησε από ένα μαγαζάκι του Πειραιά και κατέκτησε τον κόσμο

E-Daily 1.Hero 03.05.2026
Από τη συνοικία του Πειραιά στα σαλόνια της Κούβας και τα μπαρ της Νέας Υόρκης

Τα σπίτια που στέκονται στο χείλος του γκρεμού, καταρρέουν μέρα με τη μέρα

E-Daily 1.Hero 03.05.2026
Αν και τα συγκεκριμένα σπίτια στέκουν για χρόνια κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, οι πρόσφατες βροχοπτώσεις και οι κλιματικές αλλαγές έχουν επιδεινώσει δραματικά την κατάσταση.

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Το πιο αρχαίο ερωτικό γκράφιτι στον κόσμο βρέθηκε σε ελληνικό νησί

E-Daily 3.Left Χτες
Αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή των αρχαίων Ελλήνων μέσα από πέτρινες επιγραφές 2.500 χρόνων

Γιατί πρέπει στ’ αλήθεια να ανησυχούμε για τη Gen Z;

E-Daily 3.Left Χτες
Τι αναφέρει άρθρο της VOX