E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλκιδική: Καλλιστεία για την ανάδειξη της ομορφότερης Ινδής

Εκατόν εβδομήντα πέντε γυναίκες από κάθε γωνιά της Ινδίας

Δημοσίευση 17/10/2019 | 07:21

Χαλκιδική: Καλλιστεία για την ανάδειξη της ομορφότερης Ινδής

Εκατόν εβδομήντα πέντε γυναίκες από κάθε γωνιά της Ινδίας αλλά και εκτός συνόρων της χώρας, ταξίδεψαν στην Ελλάδα με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου Mrs India Worldwide 2019

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της ομορφότερης έγγαμης Ινδής διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Πόρτο Καράς της Χαλκιδικής. Εκατόν εβδομήντα πέντε γυναίκες από κάθε γωνιά της Ινδίας αλλά και εκτός συνόρων της χώρας, ταξίδεψαν στην Ελλάδα με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου Mrs India Worldwide 2019.

Οι διαγωνιζόμενες όπως βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ντυμένες ομοιόμορφα με κόκκινο σάρι, που είναι και η παραδοσιακή τους ενδυμασία. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί 18 Οκτωβρίου στο Πόρτο Καρράς και η Σταρ Mrs India θα γίνει πρέσβειρα της εταιρίας Shri Sai Entertainment που έχει αναλάβει την διοργάνωση του event, με σκοπό να προωθήσει να διαφημίσει και να προωθήσει τον ινδικό πολιτισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ θα κερδίσει και πλούσια δώρα.

Μεγάλη όμως είναι η προβολή που θα λάβει και η χώρα μας καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια των Ινδικών Καλλιστείων, οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίζονται με φόντο τα σημαντικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση αναμένεται να προβληθεί σε έως και 150 εκατ. άτομα απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από τα social media των διαγωνιζομένων, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Ινδίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι προορισμοί της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας επιλέχθηκαν στρατηγικά, καθώς η Ινδία, η δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά στον κόσμο μετά την Κίνα, ήταν και η τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ, στην οποία και παρεβρέθηκαν οι όμορφες διαγωνιζόμενες, πραγματοποιώντας διάφορες πολιτιστικές και φολκλορικές παραστάσεις μέσα από τις οποίες αναδείχθηκε η ινδική κουλτούρα.

Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν στην περιοχή και τον Οκτώβριο, καθώς η φετινή διοργάνωση προωθεί τους πανέμορφους τουριστικούς προορισμούς, την ιστορία και τον πολιτισμό της Βορείου Ελλάδας στην Ινδία και τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι, παρά την πρόσφατη καταστροφή στη Χαλκιδική, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Mideast Travel Worldwide, ως Επίσημος Παγκόσμιος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης της διοργανώτριας εταιρείας, κατάφερε να διατηρήσει τη Χαλκιδική ως προορισμό της διοργάνωσης, προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη της περιοχής.

Φέτος, η αποστολή των Ινδικών Καλλιστείων αποτελείται από 175 διαγωνιζόμενες Ινδές κυρίες απ’ όλο τον κόσμο, τα μέλη της διοργανώτριας εταιρείας και σπουδαστές των Σχολών Σχεδιαστών της Ινδίας, με την ευγενική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις διαγωνιζόμενες συνοδεύουν στην Ελλάδα οι συγγενείς τους, για να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο την τελετή απονομής καλλιστείων, όσο και τον διαγωνισμό ταλέντων που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Η Mrs. India Worldwide είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει την υποδειγματική δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των έγγαμων γυναικών της Ινδίας. Από το 2008, η Mrs. India Worldwide, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου, έχει καταφέρει να διευρύνει τους ορίζοντες πολλών γυναικών και να τους χαρίσει την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο του Bollywood, γεγονός που έχει καταστήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη μεγαλύτερη και κυριότερη διοργάνωση ομορφιάς στην Ινδία.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mideast Travel, δήλωσε σχετικά: «Η Ινδία είναι μια πολύ δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά. Η πραγματοποίηση των Ινδικών Καλλιστείων στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί σφραγίδα των υπηρεσιών και της φιλοξενίας υψηλού επιπέδου που προσφέρει η χώρα. Είναι τιμή μας που η Mideast Travel αποτελεί τον Επίσημο Παγκόσμιο Ταξιδιωτικό Συνεργάτη της Shri Sai Entertainments και που συμβάλλουμε στην ενδυνάμωση των σχέσεων Ινδίας-Ελλάδας σε κοινωνικό, πολιτισμικό και τουριστικό επίπεδο. Παράλληλα, στρατηγικός μας στόχος είναι να εδραιώσουμε την Ελλάδα ως μοναδικό προορισμό για την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης των καλλιστείων.»

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι 175 διαγωνιζόμενες θα συμμετέχουν και στον Μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 19/10/2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 διάσημοι που βίωσαν τον πιο άδοξο χωρισμό μέσω ενός γραπτού μηνύματος

Stories 28.02.2026
Aν μπορεί να συμβεί στη Jennifer Aniston, τότε μην το παίρνεις προσωπικά

Το νησί που δε θέλει κανέναν: Η φυλή που πυροβολεί με βέλη όποιον πλησιάζει

Νέα Εποχή 28.02.2026
Ένα από τα τελευταία «απροσπέλαστα» σύνορα του πλανήτη – και η Ινδία έχει θεσπίσει ζώνη αποκλεισμού για να τους προστατεύσει από τον κόσμο και τον κόσμο από αυτούς

Τι είναι το «Φαινόμενο Breaking Bad» που εμφανίζουν οι άνθρωποι μετά από διάγνωση

Stories 28.02.2026
Όταν η ασθένεια αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού

Γιατί το βίντεο από το Κραν Μοντάνα είναι «κλειδί» για τη σύγχρονη πυρασφάλεια

Stories 28.02.2026
Η σημασία των τακτικών ελέγχων και η «σταγόνα» φωτιάς

Tα πιο όμορφα βιβλιοπωλεία στον κόσμο: Πού βρίσκεται το νούμερο 1

Αρχιτεκτονική 28.02.2026
Aποδεικνύει πως ένα βιβλίο και μια κούπα καφέ μπορούν να φτιάξουν τον πιο όμορφο κόσμο - αρκεί να βρεθείς στο σωστό μέρος

Η μοναξιά σκοτώνει την οικονομία: Το φαινόμενο που κοστίζει δισεκατομμύρια

Stories 28.02.2026
Οι οικονομικές επιπτώσεις στις χώρες που δεν ξέραμε

Πότε μπήκε το πρώτο φανάρι στους ελληνικούς δρόμους;

Stories 28.02.2026
Το χάος που επικρατούσε πριν την τοποθέτηση του φωτεινού σηματοδότη

10 ρητά του Επίκουρου που είναι διαχρονικά

Stories 28.02.2026
Ένας από τους πιο σημαντικούς αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους

Το τυρί που έστειλε 50 μπακάληδες στα δικαστήρια

Ιστορικά 28.02.2026
Η περίφημη δίκη της μαλάκας