E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες

Έχασε τα πάντα μέσα σε μια χρονιά

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 21/8/2019 | 01:14

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες

Τη δεκαετία του 1990 το όνομα του ήταν από τα πιο καuτά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ουρουγουανός Φαμπιάν Ο' Νιλ, με τις εμφανίσεις του στη πατρίδα του, έκανε τους ευρωπαίους μάνατζερ να ασχοληθούν μαζί του, και να του προσφέρουν μεγάλα συμβόλαια.

Τελικά το 1996 έρχεται στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Σε ηλικία 23 ετών ξεκινούσε τη καριέρα του στα γήπεδα του Καμπιονάτο. Ενώ ο ίδιος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Κάλιαρι υποβιβάζεται και έτσι ενεργοποιείται ένας όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Τελικά πείθεται να παραμείνει και οδηγεί την ομάδα του στα μεγάλα σαλόνια την επόμενη χρονιά. Το 2000 η Γιουβέντους τον αποκτά και του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο.

Εκεί όμως τα λαμπέρα πάρτυ με μοντέλα στο Τορίνο, δεν τον άφησαν να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, και οι εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές. Ο σύλλογος τον καλούσε απολογία σχεδόν κάθε εβδομάδα, ώσπου έλυσε το συμβόλαιό του. 

«Στο Τορίνο ξέφυγα εντελώς. Θυμάμαι ότι στα πάρτι που διοργανώναμε οι παίκτες, έρχονταν όλες οι γυναίκες του θεάματος. Μοντέλα, παρουσιάστριες, ήταν όλες εκεί. Καταλαβαίνετε...», είναι η δήλωση που είχε κάνει κάποτε για να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί στη Γιουβέντους.

«Εχασα πολλά λεφτά και η ευθύνη είναι μόνο δική μου. Δεν χρειαζόταν ψυχολόγος, χρειαζόταν απλά να έχω μυαλό. Τα προβλήματα, δυστυχώς, παραμένουν. Πρώτα είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, έκανα μια επέμβαση και δεν έπρεπε να πιω για τρία χρόνια. Τελικά άντεξα μόλις ένα μήνα», παραδέχθηκε σε συνέντευξη του, όπου τόνισε και τι είναι αυτό που τον πειράζει περισσότερο.

Έπαιξε στη Περούτζια και στη Κάλιαρι για λίγα χρόνια, ώσπου αποσύρθηκε αφού δεν έβρισκε σύλλογο να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, ομολόγησε πως πλέον δεν έχει ούτε για τα προς το ζην, και ζει από δανεικά από παιδικούς του φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Nικολέτα Σαββάκη ζει σε ένα χωριό 100 κατοίκων ‑ πώς η απομόνωση έγινε δημιουργική δύναμη

Πρόσωπα 03.02.2026
Από την Πτολεμαΐδα, στη Θεσσαλονίκη και μετά σε ένα χωριό 100 κατοίκων στα Eastfjords

Για ποιον λόγο τα McDonald`s εξαφάνισαν τη μασκότ τους;

Stories 03.02.2026
Πώς ένα παγκόσμιο trend τρόμου εξαφάνισε τον πιο διάσημο κλόουν της διαφήμισης

Το χωριό‑παράδειγμα της Ελλάδας ‑ Εκεί όπου κάθε σπίτι έχει έναν αιμοδότη

Νέα Εποχή 03.02.2026
Το ελληνικό χωριό που νικά τον θάνατο με μια φιάλη αίμα

Το έγκλημα που πάγωσε μια ολόκληρη χώρα και έμεινε άλυτο για 30 χρόνια, πριν γίνει ταινία

Stories 03.02.2026
Τι δεν ήξερες για τις δολοφονίες που πάγωσαν τη Νότια Κορέα

Το ελληνικό νησί που τα διεθνή μέσα ονόμασαν «βασίλισσα των αντιθέσεων»

Stories 03.02.2026
Τα διεθνή δημοσιεύματα υπογραμμίζουν ότι κρύβει πίσω από τη λάμψη της νυχτερινής ζωής σπάνιους ιστορικούς θησαυρούς

Πότε έρχεται η άνοιξη; Τι προέβλεψε η μαρμότα φέτος

Stories 03.02.2026
Ο Phil, η πιο διάσημη μαρμότα του κόσμου, «μίλησε» και φέτος

Η γυναίκα που συνελήφθη από την αστυνομία επειδή ήταν όμορφη

Ιστορικά Χτες
Κατάφερε να σταματήσει τον χρόνο

Είναι αυτό το νέο Labubu; Η θλιμμένη κούκλα που έχει ήδη ξεπουλήσει

Stories Χτες
Ένα λάθος στη ραφή τοποθέτησε το στόμα του παιχνιδιού ανάποδα

Πόσες ημέρες ζωής έχει ακόμα η Κούβα;

Stories Χτες
Στο χείλος μιας ιστορικής κατάρρευσης η χώρα λόγω πετρελαίου

Τι είναι το «κύμα πατάτας» στο Βερολίνο που προκάλεσε αναταραχές

Stories Χτες
Γιατί δημιουργήθηκε αναστατωση στην κοινωνία

Ινδία: Η χώρα χωρίς νερό, που πουλάει το πιο ακριβό νερό

Stories Χτες
Ανάγκη για τους πολλούς, πολυτέλεια για τους λίγους