E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες

Έχασε τα πάντα μέσα σε μια χρονιά

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 21/8/2019 | 01:14

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες

Τη δεκαετία του 1990 το όνομα του ήταν από τα πιο καuτά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ουρουγουανός Φαμπιάν Ο' Νιλ, με τις εμφανίσεις του στη πατρίδα του, έκανε τους ευρωπαίους μάνατζερ να ασχοληθούν μαζί του, και να του προσφέρουν μεγάλα συμβόλαια.

Τελικά το 1996 έρχεται στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Σε ηλικία 23 ετών ξεκινούσε τη καριέρα του στα γήπεδα του Καμπιονάτο. Ενώ ο ίδιος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Κάλιαρι υποβιβάζεται και έτσι ενεργοποιείται ένας όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Τελικά πείθεται να παραμείνει και οδηγεί την ομάδα του στα μεγάλα σαλόνια την επόμενη χρονιά. Το 2000 η Γιουβέντους τον αποκτά και του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο.

Εκεί όμως τα λαμπέρα πάρτυ με μοντέλα στο Τορίνο, δεν τον άφησαν να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, και οι εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές. Ο σύλλογος τον καλούσε απολογία σχεδόν κάθε εβδομάδα, ώσπου έλυσε το συμβόλαιό του. 

«Στο Τορίνο ξέφυγα εντελώς. Θυμάμαι ότι στα πάρτι που διοργανώναμε οι παίκτες, έρχονταν όλες οι γυναίκες του θεάματος. Μοντέλα, παρουσιάστριες, ήταν όλες εκεί. Καταλαβαίνετε...», είναι η δήλωση που είχε κάνει κάποτε για να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί στη Γιουβέντους.

«Εχασα πολλά λεφτά και η ευθύνη είναι μόνο δική μου. Δεν χρειαζόταν ψυχολόγος, χρειαζόταν απλά να έχω μυαλό. Τα προβλήματα, δυστυχώς, παραμένουν. Πρώτα είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, έκανα μια επέμβαση και δεν έπρεπε να πιω για τρία χρόνια. Τελικά άντεξα μόλις ένα μήνα», παραδέχθηκε σε συνέντευξη του, όπου τόνισε και τι είναι αυτό που τον πειράζει περισσότερο.

Έπαιξε στη Περούτζια και στη Κάλιαρι για λίγα χρόνια, ώσπου αποσύρθηκε αφού δεν έβρισκε σύλλογο να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, ομολόγησε πως πλέον δεν έχει ούτε για τα προς το ζην, και ζει από δανεικά από παιδικούς του φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η γυναίκα που συνελήφθη από την αστυνομία επειδή ήταν όμορφη

Ιστορικά 02.02.2026
Κατάφερε να σταματήσει τον χρόνο

Είναι αυτό το νέο Labubu; Η θλιμμένη κούκλα που έχει ήδη ξεπουλήσει

Stories 02.02.2026
Ένα λάθος στη ραφή τοποθέτησε το στόμα του παιχνιδιού ανάποδα

Πόσες ημέρες ζωής έχει ακόμα η Κούβα;

Stories 02.02.2026
Στο χείλος μιας ιστορικής κατάρρευσης η χώρα λόγω πετρελαίου

Δουλεύουμε το ίδιο, πληρωνόμαστε λιγότερο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία για τις γυναίκες στην Ελλάδα

Νέα Εποχή 02.02.2026
Πόσο λιγότερο πληρωνόμαστε τελικά; Το μισθολογικό χάσμα σε αριθμούς

Τι είναι το «κύμα πατάτας» στο Βερολίνο που προκάλεσε αναταραχές

Stories 02.02.2026
Γιατί δημιουργήθηκε αναστατωση στην κοινωνία

Ινδία: Η χώρα χωρίς νερό, που πουλάει το πιο ακριβό νερό

Stories 02.02.2026
Ανάγκη για τους πολλούς, πολυτέλεια για τους λίγους

Πως ξεκίνησε το χειροκρότημα και που καθιερώθηκε;

Ιστορικά 02.02.2026
Γιατί επιβίωσε μέχρι σήμερα;

Πώς δύο φοιτητές έστησαν μια αυτοκρατορία φωτογραφίας και πούλησαν χιλιάδες παλιές κάμερες

Πρόσωπα Χτες
Το δίδυμο που πούλησε 46.000 κάμερες και άλλαξε το παιχνίδι

Αυτή η καθηγήτρια άλλαξε την τιμωρία με πεζοπορίες ‑ και οι μαθητές τη λάτρεψαν

Stories Χτες
Πώς μια καθηγήτρια στο Μέιν «έστειλε» την πειθαρχία στο βουνό

H εξαντλημένη γενιά: Μήπως ανήκεις σε αυτούς;

Νέα Εποχή Χτες
Αν γεννήθηκες στα 80s, πολύ πιθανόν