E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες

Έχασε τα πάντα μέσα σε μια χρονιά

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 21/8/2019 | 01:14

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες

Τη δεκαετία του 1990 το όνομα του ήταν από τα πιο καuτά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ουρουγουανός Φαμπιάν Ο' Νιλ, με τις εμφανίσεις του στη πατρίδα του, έκανε τους ευρωπαίους μάνατζερ να ασχοληθούν μαζί του, και να του προσφέρουν μεγάλα συμβόλαια.

Τελικά το 1996 έρχεται στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Σε ηλικία 23 ετών ξεκινούσε τη καριέρα του στα γήπεδα του Καμπιονάτο. Ενώ ο ίδιος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Κάλιαρι υποβιβάζεται και έτσι ενεργοποιείται ένας όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Τελικά πείθεται να παραμείνει και οδηγεί την ομάδα του στα μεγάλα σαλόνια την επόμενη χρονιά. Το 2000 η Γιουβέντους τον αποκτά και του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο.

Εκεί όμως τα λαμπέρα πάρτυ με μοντέλα στο Τορίνο, δεν τον άφησαν να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, και οι εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές. Ο σύλλογος τον καλούσε απολογία σχεδόν κάθε εβδομάδα, ώσπου έλυσε το συμβόλαιό του. 

«Στο Τορίνο ξέφυγα εντελώς. Θυμάμαι ότι στα πάρτι που διοργανώναμε οι παίκτες, έρχονταν όλες οι γυναίκες του θεάματος. Μοντέλα, παρουσιάστριες, ήταν όλες εκεί. Καταλαβαίνετε...», είναι η δήλωση που είχε κάνει κάποτε για να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί στη Γιουβέντους.

«Εχασα πολλά λεφτά και η ευθύνη είναι μόνο δική μου. Δεν χρειαζόταν ψυχολόγος, χρειαζόταν απλά να έχω μυαλό. Τα προβλήματα, δυστυχώς, παραμένουν. Πρώτα είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, έκανα μια επέμβαση και δεν έπρεπε να πιω για τρία χρόνια. Τελικά άντεξα μόλις ένα μήνα», παραδέχθηκε σε συνέντευξη του, όπου τόνισε και τι είναι αυτό που τον πειράζει περισσότερο.

Έπαιξε στη Περούτζια και στη Κάλιαρι για λίγα χρόνια, ώσπου αποσύρθηκε αφού δεν έβρισκε σύλλογο να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, ομολόγησε πως πλέον δεν έχει ούτε για τα προς το ζην, και ζει από δανεικά από παιδικούς του φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Limerence ή απλό κόλλημα; Η λέξη που έκανε το TikTok να αμφισβητεί τον ίδιο τον έρωτα

Νέα Εποχή 29.01.2026
Έντονη εμμονή, φαντασιώσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα: είναι ψυχολογικός όρος ή απλώς ο τρόπος που ερωτευόμαστε το 2026;

Το πασίγνωστο χωριό της οικογένειας Κορλεόνε με θέα το Ιόνιο

Ταξίδια 29.01.2026
Το χωριό του κινηματογραφικού «Νονού»

O psycho τύπος που έχει στοιχειώσει το TikTok χωρίς να δείχνει ποτέ το πρόσωπό του

Πρόσωπα 29.01.2026
Ποιος είναι ο εξωγήινος που έγινε soundtrack της γενιάς Ζ

Δουλειές που πληρώνουν καλά χωρίς πτυχίο

Stories 29.01.2026
Πολλές καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας δεν απαιτούν ανώτατες σπουδές αλλά άλλου είδους εκπαίδευση

Η χώρα που σχεδίασε λεωφορεία για την ασφάλεια των γυναικών

Νέα Εποχή 29.01.2026
Κάμερες, κουμπιά πανικού και ειδικά σχεδιασμένα δρομολόγια μετατρέπουν τη νυχτερινή μετακίνηση σε δικαίωμα – όχι σε ρίσκο

The Great Nothing: Ένα σπασμένο τρίπτυχο για το σώμα, τη μνήμη και τον φόβο του κενού

Πρόσωπα 29.01.2026
Μια παράσταση που κινείται ανάμεσα στον χορό, τον κινηματογράφο και τις εικαστικές τέχνες

Οι 22 χώρες που δεν έχουν στρατό και δεν φοβούνται κανέναν

Stories 29.01.2026
Πώς επιβιώνουν 22 χώρες σε έναν κόσμο πολέμων

Έπαιζε μουσική και δίδασκε κορίτσια πολεμική τέχνη – Οι Ταλιμπάν τη φυλάκισαν

Πρόσωπα 29.01.2026
Όταν η μουσική και ο αθλητισμός θεωρούνται απειλή

Όταν η τραγωδία γίνεται content: Το βίντεο του τροχαίου και η βία που προσπερνάμε με ένα scroll

Απόψεις Χτες
Το βίντεο από το τροχαίο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τη βία, τον αποτροπιασμό και το πόσο απροστάτευτοι είμαστε απέναντι στις εικόνες που μας σερβίρουν τα social media