E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος της Asos που έχασε τα τρία παιδιά του στη Σρι Λάνκα

Anders Holch Povlsen

Δημοσίευση 22/4/2019 | 14:18

Ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος της Asos που έχασε τα τρία παιδιά του στη Σρι Λάνκα

Ο μεγιστάνας πίσω από την online εταιρεία λιανικής πώλησης ρούχων Asos έχασε τρία από τα τέσσερα παιδιά του στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Σρι Λάνκα, όπως δήλωσε εκπρόσωπός του.

Ο Anders Holch Povlsen, 46 ετών, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Δανίας και πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στη Σκωτία, αφού αγόρασε μια σειρά από ιστορικά κομμάτια γης. Το Forbes αποτιμά την περιουσία του στα 7,9 δισ. δολάρια.

Ο Jesper Stubkier, διευθυντής επικοινωνιών της εταιρείας χονδρικής πώλησης μόδας του Holch Povlsen, Bestseller, δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε χάσει τρία παιδιά στις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα την Κυριακή του Πάσχα.

Ο ίδιος δήλωσε στο Press Association τη Δευτέρα: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουν σκοτωθεί τρία παιδιά.

«Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια και ζητάμε την τήρηση της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος Holch Povlsen

Ο Holch Povlsen είναι ο διευθύνων σύμβουλος και αποκλειστικός ιδιοκτήτης της Bestseller με κύκλο εργασιών περίπου 3 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Επιπλέον, είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος στο βρετανικό ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων Asos.com και ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος στη γερμανική εταιρεία Zalando.

Ο Δανός δισεκατομμυριούχος έχει επίσης γίνει ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας της Σκωτίας και διαθέτει 12 κτήματα, συμπεριλαμβανομένου του Glenfeshie στο Cairngorms, συνολικής έκτασης άνω των 220.000 στρεμμάτων, μέσω της εταιρείας Wildland Ltd.

Ο κ. Holch Povlsen, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ενεργός περιβαλλοντικός ακτιβιστής και η Wildland περιγράφεται ως ένα έργο διατήρησης "τοπικής κλίμακας".

«Είναι ένα έργο τις συνέπειες του οποίου γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τις συνειδητοποιήσουμε στη γενιά μας, όμως θα αποφέρει καρπούς όχι μόνο για τα δικά μας παιδιά αλλά και για τις γενιές των επισκεπτών που, όπως και εμείς, έχουν μια βαθιά στοργή για την ιστορική περιοχή των Highlands», αναφέρουν ο Holch Povlsen και η σύζυγός του στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πιο διάσημες ιστορίες με ορειβάτες που χάθηκαν για πάντα στις κορυφές

Stories 10.01.2026
Με αφορμή την ιστορία της 47χρονης Ρωσίδας ορειβάτισσας Ναταλία Ναγκοβίτσινα

Πώς η Ρουάντα αναπτύχθηκε ραγδαία μετά τη γενοκτονία του 1994

Stories 10.01.2026
Το σύμβολο μιας σύγχρονης τραγωδίας αναγεννήθηκε από τις στάχυτες του

Η σκληρή αλήθεια για τον διάβολο της Τασμανίας

Stories 10.01.2026
Για ποιον λόγο, δεν μπορούμε να καταλάβουμε

Γιατί η Κίνα έχει 65 εκατομμύρια άδεια σπίτια

Stories 10.01.2026
Ολόκληρες πόλεις που χτίστηκαν αλλά δεν κατοικήθηκαν ποτέ

Οι Barbie που έχουν απαγορευτεί στην ιστορία της Mattel

Stories 10.01.2026
Οι εκδόσεις που προκάλεσαν σάλο

Ken And Barbie Killers: Το παντρεμένο ζευγάρι που φαινόντουσαν τέλειοι κι όμως ήταν δολοφόνοι

Πρόσωπα 10.01.2026
Η υπόθεση που συγκλόνισε τον Καναδά τη δεκαετία του 1990

10 αποφθέγματα του Αριστοτέλη Ωνάση για τις επιχειρήσεις και τις γυναίκες

Πρόσωπα 10.01.2026
Ο Έλληνας κροίσος που έγινε συνώνυμο του πλούτου

Δεν είναι στραβή η φωτογραφία, το γήπεδο είναι στραβό: Το πιο extreme που είδατε ποτέ

Αθλητισμός 10.01.2026
Mία από τις βασικές προϋποθέσεις είναι ότι το γήπεδο πρέπει να είναι απότομο

Πώς ξοδεύουν τα κέρδη τους οι χρηματιστές της Wall Street

Πρόσωπα 10.01.2026
Αυτοκίνητα, χαβιάρι και κρυπτονομίσματα