E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος της Asos που έχασε τα τρία παιδιά του στη Σρι Λάνκα

Anders Holch Povlsen

Δημοσίευση 22/4/2019 | 14:18

Ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος της Asos που έχασε τα τρία παιδιά του στη Σρι Λάνκα

Ο μεγιστάνας πίσω από την online εταιρεία λιανικής πώλησης ρούχων Asos έχασε τρία από τα τέσσερα παιδιά του στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Σρι Λάνκα, όπως δήλωσε εκπρόσωπός του.

Ο Anders Holch Povlsen, 46 ετών, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Δανίας και πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στη Σκωτία, αφού αγόρασε μια σειρά από ιστορικά κομμάτια γης. Το Forbes αποτιμά την περιουσία του στα 7,9 δισ. δολάρια.

Ο Jesper Stubkier, διευθυντής επικοινωνιών της εταιρείας χονδρικής πώλησης μόδας του Holch Povlsen, Bestseller, δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε χάσει τρία παιδιά στις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα την Κυριακή του Πάσχα.

Ο ίδιος δήλωσε στο Press Association τη Δευτέρα: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουν σκοτωθεί τρία παιδιά.

«Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια και ζητάμε την τήρηση της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος Holch Povlsen

Ο Holch Povlsen είναι ο διευθύνων σύμβουλος και αποκλειστικός ιδιοκτήτης της Bestseller με κύκλο εργασιών περίπου 3 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Επιπλέον, είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος στο βρετανικό ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων Asos.com και ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος στη γερμανική εταιρεία Zalando.

Ο Δανός δισεκατομμυριούχος έχει επίσης γίνει ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας της Σκωτίας και διαθέτει 12 κτήματα, συμπεριλαμβανομένου του Glenfeshie στο Cairngorms, συνολικής έκτασης άνω των 220.000 στρεμμάτων, μέσω της εταιρείας Wildland Ltd.

Ο κ. Holch Povlsen, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ενεργός περιβαλλοντικός ακτιβιστής και η Wildland περιγράφεται ως ένα έργο διατήρησης "τοπικής κλίμακας".

«Είναι ένα έργο τις συνέπειες του οποίου γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τις συνειδητοποιήσουμε στη γενιά μας, όμως θα αποφέρει καρπούς όχι μόνο για τα δικά μας παιδιά αλλά και για τις γενιές των επισκεπτών που, όπως και εμείς, έχουν μια βαθιά στοργή για την ιστορική περιοχή των Highlands», αναφέρουν ο Holch Povlsen και η σύζυγός του στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Ωνάση: Οι δύο ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της που προκαλούν ερωτήματα

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η 41χρονη κληρονόμος αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της γαλλικής Groupe Casino για «προσωπικούς λόγους» και αλλάζει όνομα το «Athina Onassis Horse Show»

Έριξαν 60.000 λίτρα χλωρίνης στον ωκεανό και ένα χρόνο μετά τα αποτελέσματα εκπλήσσουν

E-Daily 1.Hero 24.07.2026
Το πείραμα του Ωκεανογραφικού Ιδρύματος Woods Hole στον Κόλπο του Μέιν έδειξε αύξηση της αλκαλικότητας του νερού, ανοίγοντας νέες προοπτικές στη μάχη κατά της οξίνισης των ωκεανών.

Η Γαλλία έκλεισε sex club στο Παρίσι ανοίγοντας μια συζήτηση για τα όρια της σeξουαλικής ελευθερίας

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε το κλείσιμο της Factory, ενός κλαμπ gang bang στο 15ο διαμέρισμα, ανοίγοντας μια ευρύτερη συζήτηση για τα όρια της σeξουαλικής ελευθερίας στη Γαλλία.

Γυάρος: Από τόπος εξορίας σε καταφύγιο άγριας ζωής

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Μια φωτογραφία ήταν αρκετή

Πώς αυτά τα γαιδουράκια έγιναν το νέο όπλο κατά των δασικών πυρκαγιών

E-Daily 1.Hero 24.07.2026
Η αρχαία μέθοδος που επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές

Σε αυτά τα θερμά λουτρά μπαίνεις γuμνός ‑ αλλά έχουν κανόνες

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η επίσκεψη συνοδεύεται από συγκεκριμένους κανόνες

Ο Ελληνοαμερικανός που προκάλεσε τον Μουσολίνι σε μονομαχία μέχρι θανάτου – Η άγνωστη ιστορία ενός απίστευτου θάρρους

E-Daily 3.Left Προχτές
Το 1931, όταν ο Μπενίτο Μουσολίνι βρισκόταν στο απόγειο της ισχύος του, ένας Έλληνας της Αμερικής έκανε κάτι που έμοιαζε αδιανόητο.

Ο μεγαλύτερος μύθος για τα ψάρια, καταρρίπτεται

E-Daily 3.Left Προχτές
Mήπως τελικά όσα ξέραμε ήταν ένα ψέμα;