E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο 18χρονος άνδρας που έκανε τεστ εγκυμοσύνης και του έσωσε την ζωή

Η διάγνωση που του άλλαξε την ζωή

Δημοσίευση 28/3/2019 | 00:34

Ο 18χρονος άνδρας που έκανε τεστ εγκυμοσύνης και του έσωσε την ζωή

Ο Byron Geldard μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και επέστρεφε από τις καλοκαιρινές του διακοπές όταν έλαβε τη διάγνωση που του άλλαξε την ζωή.

Ο έφηβος, από το Huntingdon, Cambridgeshire, πήγε για πρώτη φορά στο γιατρό αφού ολοκλήρωσε τις σχολικές εξετάσεις του, παραπονούμενος για έναν πόνο στο πλευρό του αλλά ο γιατρός του είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν απλά ένας «μυϊκός πόνος» που προκλήθηκε από άσκηση στο γυμναστήριο.

Όταν, επέστρεψε από τις διακοπές του και αφού ο πόνος δεν είχε σταματήσει αποφάσισε να ξαναπάει στον γιατρό. Η ψηλάφηση κοντά στα πλευρά έδειξε ότι κάτι υπάρχει και ο γιατρός τον παρέπεμψε για υπερηχογράφημα και άλλες εξετάσεις.

Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι είχε καρκίνο που είχε εξαπλωθεί στους πνεύμονές του αλλά οι γιατροί δεν ήξεραν τι τύπος ήταν. Τότε του ζήτησαν κάτι αρκετά παράξενο, να πάει στο τμήμα Εγκυμοσύνης του νοσοκομείου και να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης για να ελέγξει τις ορμόνες του.

Το τεστ ήταν θετικό με αποτέλεσμα μετά από κάποιες έξτρα εξετάσεις να διαγνωστεί με καρκίνο των όρχεων στο τέταρτο στάδιο ο οποίος είχε εξαπλωθεί στην κοιλιά και στους πνεύμονες.

Η ιδέα του γιατρού βοήθησε να εντοπίσουν το πρόβλημα γρήγορα μέσω του τεστ εγκυμοσύνης οπότε και να επικεντρώσουν τις υπόλοιπές εξετάσεις εκεί. Μετά από μια σειρά από εντατικές χημιοθεραπείες ο Byron έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τους όρκους και έναν όρχι. Μετά από 5 μήνες ήταν "ελεύθερος" από τον καρκίνο.

Δείτε το video:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το χωριό‑φάντασμα της Ελλάδας που εγκαταλείφθηκε, αλλά κάτι εκεί δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Στις ανατολικές ακτές του Αμβρακικού Κόλπου, ένας οικισμός-φάντασμα κρατά ζωντανή τη μνήμη του με έναν απρόσμενο τρόπο

Δεν θέλουμε πια ξαπλώστρα; Γιατί οι Έλληνες εγκαταλείπουν τα νησιά και ανακαλύπτουν ξανά τα βουνά

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Από τα beach bars στα ποτάμια και από τα ακτοπλοϊκά-σοκ στα πέτρινα χωριά: η μεγάλη στροφή των καλοκαιρινών διακοπών έχει ήδη ξεκινήσει

Η μάχη για τον δημόσιο χώρο και το μεγάλο πρόβλημα με τις ομπρέλες στη Χαλκιδική

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Στο μικροσκόπιο η αυθαίρετη «κράτηση» θέσεων

Νέα έρευνα: Έχουμε τους πιο κακοπληρωμενους εκπαιδευτικους στην ευρωπη

E-Daily 3.Left Χτες
Πτυχιούχοι με τεράστια ευθύνη, αλλά από τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη – Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς

Οι πιο γοητευτικοί άντρες για το 2026: Η λίστα που προκάλεσε αντιδράσεις και η θέση‑έκπληξη της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Μια νέα διεθνής κατάταξη για το 2026 επιχειρεί να ορίσει πού ζουν οι πιο όμορφοι άντρες του πλανήτη - και τα ευρήματά της έχουν ήδη πυροδοτήσει έντονο διάλογο.

Η γυναίκα που οραματίστηκε έναν κόσμο χωρίς ανδρική κυριαρχία – Έναν αιώνα πριν ο φεμινισμός γίνει μόδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μπεγκούμ Ροκέγια τόλμησε να φανταστεί μια κοινωνία όπου οι γυναίκες κυβερνούν και μορφώνονται, σε εποχή που οι περισσότερες δεν είχαν καν δικαίωμα φωνής.

Μουντιάλ 2026: Οι μόλις 8 χώρες που έχουν κατακτήσει τα 22 προηγούμενα τρόπαια

E-Daily 3.Left Χτες
Η μεγαλύτερη έκπληξη, λοιπόν, του 23ου Μουντιάλ θα είναι να το κατακτήσει μια ομάδα που δεν το έχει καταφέρει στο παρελθόν

Η «εξέγερση των φλαμίνγκο» στην Αλβανία ‑ Γιατί κατέβηκαν στους δρόμους;

E-Daily 3.Left Χτες
Τα φλαμίνγκο ως σύμβολο της αντίστασης

Το πιο ακριβό σπίτι της Βρετανίας μένει άδειο – Εκτός από έναν άστεγο που ζει στη βεράντα του

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ακριβά ακίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου