LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

6 πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα σύστημα ασφαλείας

Δημοσίευση 1/10/2018 | 00:04

6 πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα σύστημα ασφαλείας

Εγκαθιστάς, οπλίζεις, αφοπλίζεις, πληρώνεις συνδρομή και προσπαθείς να συμβιβαστείς με τους λανθασμένους συναγερμούς. Όλα αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που σκέφτονται αρκετοί, αναρωτώμενοι εν τέλει αν ένα σύστημα ασφαλείας ή απλώς ένα σύστημα συναγερμού είναι κάτι που “αξίζει τον κόπο”, όπως χαρακτηριστικά συνηθίζουμε να λέμε.

Φυσικά, το παραπάνω ερώτημα μπορεί να τεθεί όταν κάποιος σκέφτεται τρόπους για να προστατεύσει το σπίτι του και την περιουσία του.
Αν και τα παραπάνω, εν μέρει πλέον, είναι αληθή, παρακάτω θα δούμε γιατί ένα σύστημα ασφαλείας όπως οι συναγερμοί σπιτιών, είναι απαραίτητο και παράλληλα αποδοτικό.

1) Προστατεύει τα πολύτιμα αντικείμενά σας
Αυτό φυσικά, είναι κάτι που πολλοί σκέφτονται. Όλοι ξέρουμε κάποιον ο οποίος έχει χάσει ηλεκτρονικά, κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Επιπλέον, η “τραγωδία” επιδεινώνεται όταν το αντικείμενο που χάθηκε ήταν συναισθηματικής αξίας. Στην περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει την ιδιοκτησία κάποιου που έχει εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας σε συνδυασμό με ένα σύστημα συναγερμού, τότε αυτό θα ενεργοποιηθεί και θα αποτρέψει την κακόβουλη ενέργεια, ενημερώνοντας παράλληλα και τις αρχές.

2) Αποτρέπει τις διαρρήξεις
Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν κάπου είναι πολλά τα σπίτια που φέρουν σύστημα συναγερμού, οι απόπειρες για κάποια διάρρηξη μειώνονται δραματικά, σε σχέση με τα σπίτια που είναι απροστάτευτα. Ένα σύστημα ασφαλείας λοιπόν, δεν προστατεύει μόνο εσάς τελικά.

3) Απομακρυσμένος έλεγχος του σπιτιού σας
Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί με ένα τέτοιο τρόπο που δε θα μπορούσε να μην έχει επηρεάσει θετικά και τα συστήματα ασφαλείας. Πλέον, όσοι θέλουν να έχουν ένα σύστημα συναγερμού ή κάμερες ασφαλείας στο σπίτι, μπορούν να επιλέξουν ένα προηγμένο τεχνολογικά πακέτο, το οποίο μέσα στα πολλά χαρακτηριστικά του, θα έχει και τη λειτουργία απομακρυσμένης παρακολούθησης, απλά και γρήγορα μέσα από το smartphone. Με άλλα λόγια, κρατώντας απλά το κινητό μας, μπορούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να βλέπουμε τι γίνεται στο σπίτι μας και παράλληλα να ειδοποιούμαστε για την οποιαδήποτε δραστηριότητα.

4) Ειδοποιεί στην περίπτωση πυρκαγιάς ή διαρροής επικίνδυνου αερίου
Τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού, μπορούν να συνδυαστούν με τους λεγόμενους ανιχνευτές αερίων και με τους ανιχνευτές καπνού, οι οποίοι θα ανιχνεύσουν αμέσως τα επικίνδυνα αέρια και θα σας ειδοποιήσουν ώστε να αποτρέψετε μία καταστροφική εξέλιξη.

5) Παρέχει ασφάλεια για τα παιδιά
Ξεκάθαρα, είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει ένα σύστημα ασφαλείας. Δεδομένου ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής προβλέπει να δουλεύουμε σε πολλές των περιπτώσεων αρκετές ώρες κάθε μέρα, ο χρόνος που αφιερώνουμε στα παιδιά μας δεν είναι αρκετός. Ωστόσο, ένα σύστημα με κάμερες ασφαλείας μπορεί να γίνει το δεξί μας χέρι αφού μας παρέχει τη δυνατότητα της συνεχούς παρακολούθησης του σπιτιού μας όσο δεν είμαστε σε αυτό. Αυτό σημαίνει πως αν τα παιδιά μας είναι μόνα στο σπίτι, μπορούμε να τα επιβλέπουμε μέχρι να βρεθούμε κοντά τους.

6) Δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο σπίτι
Αν και στη χώρα μας η συγκεκριμένη τακτική δεν είναι τόσο διαδεδομένη, δε σημαίνει πως δεν είναι χρήσιμη. Τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά με έξυπνες κλειδαριές και άλλες έξυπνες συσκευές, προσφέροντας τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουμε τις πόρτες του σπιτιού μας απομακρυσμένα μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή από το κινητό μας. Άλλωστε, γιατί να μην αξιοποιήσουμε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, όταν το IoT αρχίζει να κυριαρχεί όλο και περισσότερο;

Τι προσφέρει η DC Security;
Στη DC Security θα βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από συστήματα συναγερμού, συστήματα ασφαλείας και συστήματα με κάμερες ασφαλείας. Δείτε τις μοναδικές μας προσφορές ή φτιάξτε το δικό σας μοναδικό πακέτο, μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών και προϊόντων που μπορείτε να βρείτε μέσα από την ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα. Για τη μέγιστη προστασία του σπιτιού σας, ρωτήστε τους ειδικούς της DC Security στο www.dc.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δήμητρα πιστεύει πως στα παιδιά πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Σήμερα
Η Δήμητρα Χριστοφορίδου μιλά στο Pink.gr για αυτή τη μεγάλη της υπέροχη περιπέτεια που μετρά 10 χρόνια

6+1 ασυμβίβαστες γυναίκες που θα ήθελες πολύ να γνωρίσεις

Σήμερα
Με το πέρας των χρόνων, η ιστορία έχει αναδείξει μερικές πανέξυπνες, ισχυρές και γυναίκες γεμάτες έμπνευση, που υπήρξαν πρωτοπόρες για τα δικαιώματα των γυναικών και τη φυλετική ισότητα και καθόρισαν τον κόσμο της επιστήμης, των μαθηματικών, της αεροπορίας και της λογοτεχνίας.

Η γυναίκα που σκότωσε 600 συζύγους με ένα καλλυντικό

Σήμερα
Η Τζούλια Τοφάνα, έχει μείνει στην ιστορία ως μια σατανική γυναίκα που είναι υπεύθυνη για το φόνο περισσοτέρων από 600 ανδρών. Η δράση της τοποθετείται τον 17ο αιώνα.

O δρόμος με τον μυστηριώδη τάφο στη μέση του

Σήμερα
Ένα από τα τελευταία πράγματα που περιμένετε να δείτε στη μέση ενός αστικού πλακόστρωτου δρόμου είναι ένας τάφος, αλλά αυτό ακριβώς βλέπετε όταν οδηγείτε στην τουρκική πόλη Σίβας.

Ποιος εφηύρε την τουαλέτα;

Σήμερα
Οι τουαλέτες υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και ενώ πολλοί από εμάς θεωρούμε αυτά τα κομμάτια από πορσελάνη, δεδομένα αυτές τις μέρες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωή θα φαινόταν πολύ διαφορετική - και πολύ χειρότερη - χωρίς αυτές.

Η ιστορία εκδίκησης των γειτόνων που τελικά έγινε για το τίποτα

Σήμερα
O Nicolas Yung μετανάστευσε από τη Γερμανία στις ΗΠΑ το 1848. Μια εποχή που δεν ήταν καθόλου εύκολο εγχείρημα. Δούλεψε σκληρά και τελικά τα κατάφερε να γίνει ιδιοκτήτης νεκροτομείου και να ζει μια άνετη ζωή. Η δουλειά του τού επέτρεψε να αγοράσει ένα όμορφο σπίτι στην κορυφή του λόφου του Σαν Φρασκίσκο, όπου φύτεψε έναν όμορφο κήπο.

Το βιβλίο που ο Bill Gates αγόρασε για 30,8 εκατ. δολάρια

Σήμερα
O Bill Gates μπορεί να είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που ξεπερνά τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν ήταν ποτέ σπάταλος. Μαζί με τον φίλο του Warren Buffet προτιμούν να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις παρά να τα επιδεικνύουν. Ο Gates δεν οδηγεί πολυτελή αυτοκίνητα, ντύνεται απλά και περιμένει στην ουρά για ένα burger, στο ίδιο κατάστημα που τρώει εδώ και χρόνια.

Home Alone: Πού βρίσκεται το τεράστιο σπίτι των McCallister

Χτες
Το υπέροχο και τεράστιο σπίτι που βλέπουμε στην ταινία Home Alone βρίσκεται έξω από το Σικάγο.

Κορίτσια Καριέρας: H Αλεξάνδρα έχει κάνει το self care δουλειά της, και τη ζηλεύουμε

Χτες
H Αλεξάνδρα διατηρεί το Longevity Pharmacy - εκεί θα βρεις μια επιμελημένη σειρά plant-based προϊόντων, πρακτικών και γνώσης που στόχο έχουν να αναδείξουν τον πιο vibrant εαυτό σου και το πιο λαμπερό σου δέρμα. Είναι εκτός από super girl και μαμά, και πολλά άλλα. Μιλάμε μαζί της!

Μουντιάλ 2022: Ο εθνικός ήρωας της Σενεγάλης και ο διάδοχός του

Χτες
Το Μουντιάλ του 2022 βρίσκεται σχεδόν στα μισά του. Μια από τις εκπλήξεις που είδαμε να συμβαίνουν ήταν η πρόκριση της Σενεγάλης στους «16» της διοργάνωσης μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της, αφού η πρώτη ήταν πριν από 20 χρόνια. Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν μειώσει τις πιθανότητες της Σενεγάλης να κάνει κάτι καλό στη διοργάνωση, λόγω του τραυματισμού του «ηρώα» της στις τελευταίες μεγάλες τις στιγμές, Σαντιό Μανέ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.