E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα καλύτερα unisex αρώματα. Γίνετε μια ψυχή, ένα σώμα με το ταίρι σας

Δημοσίευση 26/5/2023 | 13:50

Τα καλύτερα unisex αρώματα. Γίνετε μια ψυχή, ένα σώμα με το ταίρι σας

Θέλετε να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας στο επόμενο επίπεδο; Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε τα ολοένα και πιο δημοφιλή unisex αρώματα που είναι σχεδιασμένα και για τα δύο φύλα. Ανάλογα με το ph της επιδερμίδας σας, το ίδιο άρωμα θα μυρίζει διαφορετικά στον καθένα από εσάς.

Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά τα unisex αρώματα είναι πολύ παλαιότερα από τον διαχωρισμό ανδρικών και γυναικείων αρωμάτων που σήμερα αποδεχόμαστε ως πρότυπο. Μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν φυσικά συστατικά, ανεξαρτήτως φύλου. Η αλλαγή ξεκίνησε με τα χημικά μόρια και, κυρίως, με τις καμπάνιες μάρκετινγκ που ξεκίνησαν οι κατασκευαστές αρωμάτων. Παραδόξως, ένα από τα πρώτα σύγχρονα γυναικεία αρώματα, το Jicky του Guerlain, ήταν το πιο επιτυχημένο ανάμεσα στο ισχυρό φύλο.

Η παράδοση επιστρέφει

Μόλις τη δεκαετία του 1990, το Calvin Klein One του 1994 προσέφερε μια επιστροφή στα unisex αρώματα. Το CK Everyone από το 2020 εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα αρώματα για άνδρες και γυναίκες. Η φρέσκια σύνθεση εσπεριδοειδών σε ένα κλασικό μπουκάλι που μιμείται ένα μπουκάλι τζαμαϊκανό ρούμι δεν είναι μόνο κατάλληλη για όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, αλλά και παράγεται σε αρμονία με τη Φύση. Πέρυσι, η μάρκα συνέχισε την επιτυχία της με ένα ομώνυμο eau de parfum.

Κατά την τελευταία δεκαετία του περασμένου αιώνα, η ανάπτυξη οίκων αρωμάτων που προσφέρουν niche αρώματα συνέβαλε επίσης στην επιστροφή αυτού του τύπου αρωμάτων. Η αντίληψή τους επικεντρώθηκε στην ποιότητα των συστατικών και όχι στο μάρκετινγκ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα αρώματά τους είναι ως επί το πλείστον ουδέτερα ως προς το φύλο. Φυσικά, η τάση αυτή δεν περνά απαρατήρητη από τις μεγάλες εταιρείες που έχουν αρχίσει να την αντιγράφουν. Και υπάρχει κυριολεκτικά μια έκρηξη. Το 2015, τα περισσότερα νέα αρώματα είναι universal, σχεδιασμένα για γυναίκες και άνδρες.

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε:

Αρωματική πολυτέλεια

Η μάρκα πολυτελών αρωμάτων By KILIAN ανήκει στην KILIAN Hennessy. Σας θυμίζει κάτι το όνομα; Αυτός λοιπόν, είναι ο εγγονός του ιδρυτή της παγκοσμίου φήμης μάρκας κονιάκ Hennessy, και όπως ακριβώς τα ποτά του παππού του, έτσι και οι αρωματικές του δημιουργίες είναι γνωστές για την ποιότητα και την υπεροχή τους. Τα απλά αλλά κομψά μπουκάλια ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αίσθηση της πολυτέλειας. Μια ενδιαφέρουσα εξαίρεση είναι το διαμάντι Kilian The Liquors Roses on Ice, το οποίο συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και έρχεται σε ένα κομψό μπουκάλι που θυμίζει τα διάσημα κονιάκ.

Το μυστικό του εκκεντρικού μορίου

Η Escentric Molecules βασίζει την επιτυχία της σε αρώματα των οποίων η δύναμη έγκειται σε ένα μόνο χημικό μόριο. Αυτό ισχύει και για το Escentric Molecules Escentric 05 eau de toilette. Σε αυτό κυριαρχεί το μόριο 05 - cashmeran, ένα δημοφιλές συνθετικό μόσχου-ξυλώδες άρωμα. "Είναι ξηρό, φωτεινό, ζεστό και ξυλώδες, με μια απροσδόκητη υποψία ρητίνης πεύκου", λέει ο δημιουργός του αριστουργήματος, ο εκκεντρικός αρωματοποιός Geza Schoen.

Hermes Un Jardin Sur Le Nil

Ανακαλύψτε την απόλαυση του ταξιδιού με το Hermes Un Jardin Sur Le Nil eau de toilette από την παγκοσμίου φήμης μάρκα Hermes. Οι εναρκτήριες νότες θα σας φέρουν έναν υπαινιγμό εξωτισμού που μεταφέρουν μια ακαταμάχητη μυρωδιά φρέσκου, ώριμου μάνγκο. Αμέσως, η φρουτώδης γλυκύτητα αντικαθίσταται από το άρωμα ζαχαροκάλαμου και λωτού. Οι νότες βάσης βασίζονται σε ένα ζεστό άρωμα ξύλου και λιβάνι που λάμπει σαν καυτός ήλιος.

Αγοράστε σε τιμές ευκαιρίας

Πριν από λίγο καιρό, τα unisex αρώματα ήταν χαρακτηριστικό κυρίως των niche οίκων, ενώ τώρα η τάση αυτή μπορεί να βρεθεί και στα πιο οικονομικά αρώματα. Το Tesori d'Oriente Mirra Oriental Eau de Toilette είναι μια τέτοια οικονομική επιλογή. Συνδυάζει νότες εσπεριδοειδών περγαμόντου και πορτοκαλιού, στις οποίες έχει προστεθεί μια αισθησιακή παιώνια. Μύρο, λιβάνι opoponax, βενζόη και ρητίνη κεχριμπαριού γεμίζουν την καρδιά. Το τελείωμα έχει έντονη βανίλια, μόσχο, σανταλόξυλο και κέδρο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life Προχτές
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!

Ηoppy Festival 2024: Το πιο δημιουργικό φεστιβάλ για παιδιά επιστρέφει!

Better life 19.04.2024
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται τον Μάιο με ένα ονειρεμένο πρόγραμμα αθλητικών, δημιουργικών και εκπαιδευτικών δράσεων!