E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Πάσχα στα ΑΒ. Πάμε!»: Η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις για το πασχαλινό τραπέζι

Δύο 6€ & μία 6€ επιταγή έκπτωσης ΑΒ με την αγορά ολόκληρου ή μισού αρνιού ή κατσικιού, αντίστοιχα

Δημοσίευση 17/4/2025 | 00:02

«Πάσχα στα ΑΒ. Πάμε!»: Η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις για το πασχαλινό τραπέζι
ΑΒ Βασιλόπουλος

Εκλεκτά προϊόντα για το πασχαλινό τραπέζι φέρνει για το Πάσχα 2025 η ΑΒ Βασιλόπουλος με ξεχωριστές προσφορές και ενέργειες αγάπης που κάνουν τη διαφορά. Από τις 10 έως τις 19 Απριλίου, σε όλα τα καταστήματα ΑΒ και στο AB Eshop, οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν εκπλήξεις και λαχταριστές γεύσεις για ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι.

Μεγάλες προσφορές για το πασχαλινό τραπέζι

Στα ΑΒ Βασιλόπουλος οι καταναλωτές θα βρουν πλούσια ποικιλία σε κρεατομεζέδες, αρνιά και κατσίκια γάλακτος από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες, εκλεκτά τυριά από Έλληνες παραγωγούς, όπως γραβιέρα Κρήτης ή Τριπόλεως, εξαιρετικά τυριά με αποκλειστικές συνεργασίες, όπως Αμφιλοχίας Γη και κασέρι Π.Ο.Π. Καλαμπάκας. Απαραίτητο συστατικό για κάθε πασχαλινό τραπέζι αποτελεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ενώ δεν λείπουν τα παραδοσιακά πασχαλινά τσουρέκια για μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα, το αρνί και κατσίκι του Πάσχα μπορούν να βρουν οι καταναλωτές στα ΑΒ Βασιλόπουλος στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Με κάθε αγορά ολόκληρου αρνιού ή κατσικιού δίνονται δύο 6€ επιταγές έκπτωσης ΑΒ και με μισού αρνιού ή κατσικιού δίνεται μία 6€ επιταγή έκπτωσης ΑΒ.

Στο οπωροπωλείο της ΑΒ, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά, πάντα με έμφαση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα. Ένα από τα βασικά προϊόντα για το πασχαλινό τραπέζι είναι τα αυγά. Για αυτό και στα ράφια των καταστημάτων της εταιρείας διατίθενται αποκλειστικά αυγά από κότες εκτός κλωβών (αχυρώνα, ελευθέρας βοσκής και βιολογικής εκτροφής). Επιπλέον, με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων, προσφέρονται επιταγές έκπτωσης για μελλοντικές αγορές.

Κλήρωση για τα μέλη AB Plus

Τα μέλη του προγράμματος AB Plus έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ειδικές πασχαλινές προσφορές και να συμμετάσχουν στον Μεγάλο Πασχαλινό Διαγωνισμό, που πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 21 Απριλίου. Με κάθε αγορά με τη χρήση της κάρτας AB Plus, συγκεντρώνονται συμμετοχές για κλήρωση που χαρίζει συνολικά 1.000.000 πόντους, καθώς και επιταγές έκπτωσης για μελλοντικές αγορές.

Τα σοκολατένια Πασχαλινά Αυγά ΑΒ: Για 9η χρονιά, μια γλυκιά πράξη αγάπης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει για ένατη συνεχόμενη χρονιά, τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά, τα οποία φέτος είναι στολισμένα με ζωγραφιές από τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, στηρίζοντας το σημαντικό έργο του φιλανθρωπικού σωματείου, που προσφέρει δια βίου στήριξη σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρία και τις οικογένειές τους. Με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού ΑΒ, προσφέρεται ποσό 0,30€ στη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, το οποίο διπλασιάζεται από την ΑΒ Βασιλόπουλος. Τα πασχαλινά αβγά διατίθενται σε όλα τα καταστήματα και στο AB Eshop, σε δύο μεγέθη (150gr & 240gr), με δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές για κάθε μέγεθος.

Εμπνεύσεις από το νέο τεύχος AB Food Stories

Τα καλύτερα προϊόντα όμως, αξίζουν και τις καλύτερες συνταγές. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέρνει το νέο τεύχος του AB Food Stories, το οποίο είναι γεμάτο λαχταριστές συνταγές και δημιουργικές ιδέες για το πασχαλινό τραπέζι. Κυκλοφορεί στα καταστήματα ΑΒ και online, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του να διατίθενται σε ενέργειες που στηρίζουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Άκης Πετρετζίκης στα ΑΒ

Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, αυτό το Πάσχα, μέσα από την καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος, προσκαλεί τους καταναλωτές να πάνε στα ΑΒ για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό πασχαλινό τραπέζι με μια ποικιλία προϊόντων, επιμελημένα από τον ίδιο, αποκλειστικά διαθέσιμα στα καταστήματα ΑΒ.

«Πάσχα στα ΑΒ. Πάμε!»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ab.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή AB App.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό τον σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ανέρχεται περίπου στα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Belize: το νέο στέκι στο κέντρο της Αθήνας, για φαγητό και διασκέδαση από νωρίς!

Better life 19.12.2025
Η κουζίνα του Belize αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για να το επισκεφθεί κανείς

LUK JAM: Το πρωινό party που δεν περίμενες!

Better life 17.12.2025
Οι LUKUMÁΔΕΣ και το Primer Music Festival team παρουσιάζουν το πιο unexpected soft clubbing project!

Mastercard: Με την καινοτομία στο επίκεντρο, το 2026 φέρνει πιο απλές και ασφαλείς πληρωμές για όλους

Tech 17.12.2025
Η αγορά των ψηφιακών πληρωμών εισέρχεται σε μια νέα φάση ωριμότητας, με το 2026 να σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην ασφάλεια, την ταυτοποίηση και την εμπειρία checkout

Techstars Startup Weekend: Η διοργάνωση που φέρνει τη Θεσσαλονίκη στον διεθνή χάρτη καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Better life 17.12.2025
Μια διοργάνωση που δε στοχεύει απλώς στην ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών, αλλά στην ενεργοποίηση μιας ολόκληρης γενιάς

Στην Κοκέτα στο Ψυχικό, τα βράδια έχουν νοστιμιά και κέφι

Better life 17.12.2025
Το μενού της Κοκέτας, εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση, φέρνει πιάτα μαγειρεμένα με μεράκι, αγνά υλικά και μια μοντέρνα πινελιά

Γιορτές στο Hard Rock Cafe Athens

Better life 17.12.2025
Πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε γιορτινό κλίμα στο Hard Rock Cafe Athens!

Λαχειοφόρος αγορά ΕΛΕΠΑΠ 2025

Δράσεις 17.12.2025
Κάθε λαχνός στοιχίζει μόνο €2

Οι Advengers κατακτούν ξανά τον τίτλο «Agency of the year»

Better life 11.12.2025
Στα φετινά Social Media Awards

Οδυσσέας Αθανασίου: Γιατί αυτοί πέτυχαν: 6 κράτη, από τη σκιά στην κορυφή

Better life 09.12.2025
Το βιβλίο του Οδυσσέα Αθανασίου παρουσιάστηκε στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025