E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το Kleos Mastiha Spirit “βάλθηκε” να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που οι καλεσμένοι του αντιλαμβάνονται τη μαστίχα!

3 cocktails, μια multi - sensory εμπειρία και μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2022 | 20:29

Το Kleos Mastiha Spirit “βάλθηκε” να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που οι καλεσμένοι του αντιλαμβάνονται τη μαστίχα!
@ Kleos Mastiha Spirit

Το πρώτο luxury mastiha spirit, 3 cocktails, μια multi-sensory εμπειρία! Ένα διαφορετικό event από την ομάδα του, κορυφαίου διεθνώς στην κατηγορία του, Kleos Mastiha Spirit “βάλθηκε” να αλλάξει για πάντα τον τροπο που οι καλεσμένοι του αντιλαμβάνονται τη μαστίχα!

Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, influencers, celebrities & industry insiders έδωσαν το παρόν στο διάσημο για τη mixology ταυτότητα του The Bar In Front Of The Bar στην Πετράκη στο κέντρο της Αθήνας!

Το exclusive guest list είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη founder & CEO του spirit, Effie Panagopoulos & να δοκιμάσει το KLEOS neat αλλα και σε 3 διαφορετικές cocktail εκδοχές. Πιο συγκεκριμένα, 3 ειδικά σχεδιασμένες συνταγές από τον βραβευμένο mixologist Άγγελο Μπάφα του top rated Soma bar στο Λονδίνο, συνδυάστηκαν με 3 διαφορετικές χώρες, ήχους και αρώματα που συνδέονταν με τη φιλοσοφία πίσω από κάθε δημιουργία και ενίσχυσαν τη συνολική εμπειρία.

Το Kleos δεν είναι τυχαία super premium προϊόν. Χρειάστηκαν περισσότερο από 9 χρόνια έρευνας και δοκιμών για να ολοκληρωθεί η συνταγή και είναι αποτέλεσμα διπλής απόσταξης με μαστιχέλαιο και δάκρυα μαστίχας και βάση το σιτάρι. Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα πολλά υποσχόμενο soft launch το καλοκαίρι του 2017 στη Μύκονο (σε Jackie O’ Beach, SantAnna, Nammos, Scorpios, Principote, Bill & Coo, Myconian Collection, Cavo Tagoo) και συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του κατακτώντας, σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα, την hard to get αμερικάνικη αγορά.

Η παρουσία του σε 10 από τα top 50 bars του κόσμου (Connaught London, Dante, Dead Rabbit +more) και σε δημοφιλή καταστήματα οπως τα Whole Foods, Total Wine και BevMo επιβεβαιώνει την επιτυχία του ενω το διεθνώς αναγνωρισμένο και έγκυρο Difford's Guide του έχει δώσει 5+ rating!

For the record 

Kleos σημαίνει φήμη και δόξα που κατακτήθηκε μέσα από σημαντικές πράξεις και σκληρή δουλειά. Καθόλου τυχαίο αφού η ελληνοαμερικανίδα Effie Panagopoulos είναι η πρώτη ελληνίδα γυναίκα στην ιστορία που δημιούργησε δικό της liquor brand μετα απο μια “οδύσσεια” fund raising & είναι ιδιαίτερα περήφανη για αυτό.

Η σχέση της με τον κλάδο του ποτού κρατάει χρόνια, με δεκαπενταετή εμπειρία σε κορυφαίες εταιρείες όπως το Metaxa, ως πρώτη πρέσβειρα στις Ηνωμένες Πολιτείες για περισσότερα από 10 χρόνια, το portfolio του Allied Domecq (Stoli, Maker’s Mark, Kahlua, Midori, Courvoisier) και την Bacardi.

Ο μελλοντικός της στόχος είναι να γίνει το Kleos το νέο ελληνικό παγκόσμιο hit-προϊόν και να υπάρχει ένα μπουκάλι ποιοτική μαστίχα σε κάθε μπαρ! Η ίδια έχει δηλώσει «Δεν μπορώ να δεχτώ πως είναι δυνατόν να χρεώνουμε τόσο ακριβά άλλα αποστάγματα και τη δική μας μαστίχα να την προσφέρουμε δωρεάν σε σφηνάκι μετά από το φαγητό. Αυτό που αγαπώ στην μαστίχα είναι η πολυπλοκότητα της και το πόσο βαθιά ιστορία έχει. Στον χώρο του marketing προσπαθούμε συχνά, να επινοήσουμε ένα background για να διαφημίσουμε το απόσταγμα και να το κάνουμε οικείο στο κοινό. Η μαστίχα αυτό το έχει από μόνη της». 

As seen in:   Vogue   Fortune   Food & Wine    Washington Post               CB Insights      Boston Globe    Boston Common Magazine Bevvy.com   The Speakeasy Podcast  

www.drinkkleos.com

@drinkkleos

#earnyourkleos

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maria Callas Museum

Εισιτήρια 30.10.2023
MARIA CALLAS MUSEUMαπό 27/10 έως 29/023

To πάρκο της Επιστήμης

Εισιτήρια 17.02.2023
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 18/02 έως 19/028

Μονοήμερη εκδρομή Μυκήνες ‑ Ναύπλιο

Εισιτήρια 27.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ05/03

Μονοήμερη εκδρομή στο Γαλαξίδι

Εισιτήρια 03.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ27/02

Μονοήμερη εκδρομή στη Πάτρα για το Πατρινό Καρναβάλι

Εισιτήρια 03.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ26/02

Mονοήμερη εκδρομή Χελμός ‑ Καλάβρυτα

Εισιτήρια 12.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ29/01

Mονοήμερη εκδρομή Παρνασσός ‑ Αγόριανη

Εισιτήρια 12.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ22/01

Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα

Εισιτήρια 02.12.2022
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 26/12 έως 08/01

Μονοήμερη εκδρομή στη Στενή Ευβοίας

Εισιτήρια 02.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ15/01

COMBO Brice Marden ‑ Μόνιμες εκθέσεις

Εισιτήρια 19.07.2022
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣαπό 20/05 έως 29/08

Brice Marden και Ελληνική Αρχαιότητα

Εισιτήρια 19.07.2022
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣαπό 20/05 έως 29/08