E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγαίνει στην τηλεόραση

Ο ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια

Δημοσίευση 13/5/2025 | 14:26

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγαίνει στην τηλεόραση

O Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στην Καλαμάτα, «έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε τους λόγους που δεν θέλει να εμφανίζεται στην τηλεόραση.

«Το νιώθω ότι είμαι αγαπητός. Μου λέει ο κόσμος “γιατί δεν βγαίνεις στην τηλεόραση;” και αυτά. Όχι ότι δεν έχω προτάσεις, πολλές προτάσεις για σίριαλ… Αλλά είναι πάρα πολλά τα χρόνια που δουλεύω. Θέλω να τα αφιερώσω σε μένα, στην οικογένειά μου, στο παιδί μου, στους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Γι’ αυτό δεν βγαίνω στην τηλεόραση, για τίποτα άλλο. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση, την αγαπώ, σας βλέπω όλους… Αλλά να δώσω και τόπο στα νιάτα, να μπουν νέα παιδιά. Δεν ήμουν ποτέ μονοφαγάς, δεν τα ήθελα όλα για μένα. Εγώ πάντα βοηθούσα τους νέους και γι’ αυτό με αγαπάνε», είπε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

«Έχω ζήσει με πολύ σπουδαίους ανθρώπους, αυτό είναι που με γεμίζει. Όταν έχεις ζήσει με τη Λαμπέτη, την Καρέζη, την Βουγιουκλάκη, τη Λάσκαρη, τον Παπαμιχαήλ… Μέχρι και με τον Παπαγιαννόπουλο έχω παίξει. 45 ολόκληρα χρόνια, δεν είναι λίγα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Πάνος Μιχαλόπουλος είπε: «Δεν έχω αποκλείσει το να επιστρέψω, δεν είναι ότι έχω κάτι με κάποιον ή με κάποιο κανάλι. Ασχολούμαι με πολλά πράγματα. Μ’ άρεσε πάντα η γη. Έχω μια περιουσία στην Καλαμάτα, την έχω δώσει στους έμπορους και την καλλιεργούν. Έχω έναν υπέροχο κήπο και ασχολούμαι με τα δέντρα. Έχω όλα τα δέντρα. Κάνω κολύμπι χειμώνα, καλοκαίρι. Ασχολούμαι με πολλά πράγματα, διαβάζω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left Χτες
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.