LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κολωνός: «Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο» λέει η θεία της 12χρονης

Η θεία της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό εξήγησε πώς κατάφερε, τυχαία, να ξετυλίξει το «κουβάρι» των αποκαλύψεων

Δημοσίευση 2/12/2022 | 21:40

Κολωνός: «Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο» λέει η θεία της 12χρονης

Η γυναίκα, η οποία έχει αναλάβει την επιμέλεια της μικρής στο Κολωνό, αναφέρθηκε στο μαρτύριο της ανιψιάς της, αλλά και στο πώς όλα αυτά που συνέβησαν κατάφερε να τα ανακαλύψει από μια συγκυρία. Επίσης, έκανε γνωστό ότι το παιδί βλέπει εφιάλτες με τον Ηλία Μίχο.

Η θεία της 12χρονης στον Κολωνό ανέφερε μέσω της εκπομπής «Live News» του Mega: «Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα, φοβάται να βγει έξω και στο "Χαμόγελο" δύο μήνες αρνούνταν να βγει έξω. [...] Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, "δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω τη μαμά".

»Την είχα και το Πάσχα εδώ. Την είχα ένα μήνα, δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα. Βλέπαμε ένα κανονικό παιδί, το οποίο, βέβαια, επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή, λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο, σκεφτείτε, ψυχολογικά δηλαδή, τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έβλεπα εγώ εφιάλτες... και τι έβλεπα».

Η θεία της 12χρονης είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά τη μικρή να σταθεί όρθια, καθώς την έχει στο πλευρό της.

«Δεν είναι μόνο αυτό το παιδί, είναι όλα τα παιδιά, είναι και τα μωρά, είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα, όλα υποφέρουν από αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη... Δηλαδή, τι φοβόσουν, να πάει πού, στην Αυστραλία; Θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της, έχει τρέλα με τα παιδιά», είπε.

Η θεία της 12χρονης αναφέρθηκε και στο πώς έφτασε στην ανακάλυψη των βίντεο αυτών. Όπως είπε: «Της έλεγα "είμαστε διακοπές, γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο;". "Παίζω, θεία, παιχνίδια"». Όταν της τράβηξε «για πλάκα» -όπως είπε- τα τηλέφωνα που κρατούσε στα χέρια της η μικρή, «είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό, είδα φόβο».

Κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε «από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο, όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου. Σηκώθηκε απότομα, ενώ βλέπω αυτουνού το μήνυμα, μου το κλειδώνει. Η μικρή είναι ακόμα σε σοκ και κλαίει όλη μέρα».

«Δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη»

Η θεία της 12χρονης κατήγγειλε στην εκπομπή του Mega: «Δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη, να μας πουν έστω πώς θα φερθούμε. Είναι τραγικό αυτό, το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σε αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με τη μαμά της, με παίρνει εμένα τηλέφωνο, αλλά δεν διανοείστε τώρα, δεν μπορώ να σας το εξηγήσω».

Όπως σημείωσε, «ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο, έλεγα "τι λένε, Παναγία μου, τι λένε;". Και ξέρετε ποια ήταν η απάντησή τους και τι είπαν στην εισαγγελέα, γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος... Είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη. Τους πήρε η ίδια τηλέφωνο, της είπαν ότι δεν μπορούσαν από τον νόμο, γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο από ψυχολογική υποστήριξη. Να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δηλαδή, αυτά είναι ανεπίτρεπτα».

Η θεία της κοπέλας πρόσθεσε: «Να ξέρουν τα παιδιά ότι η μάνα τους είναι έξω [...], είναι αλλιώς η ψυχολογία του παιδιού να ξέρει ότι η μάνα του δεν είναι στη φυλακή και πόσω μάλλον όταν νιώθει υπεύθυνο αυτό το παιδί για αυτό που συμβαίνει».

«Δεν διανοείστε τώρα... Εγώ νόμιζα ότι τώρα, εντάξει, θα τα καταφέρουμε», σημείωσε, αλλά πρόσθεσε πως η 12χρονη «δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω "αγάπη μου", προσπαθώ να της μιλήσω».

«Χάλια, σας λέω. Δεν κοιμάται. Προσπαθώ συνέχεια να της πω ότι η μαμά θα βγει, έχουν κάνει λάθος από την Αστυνομία. Βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτόν τον άνθρωπο (τον Μίχο). Τι να σας πω τώρα. Σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα παιδιά, απλά αυτό είναι ακόμα περισσότερο, επειδή έχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της εκεί», επισήμανε.

 iefimerida.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ για τη γρίπη των πτηνών: Ο ένας στους δύο που κολλάει, πεθαίνει

Κόσμος Χτες
Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι κατέγραψε σε 23 χώρες συνολικά 889 κρούσματα της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους και 463 θανάτους

Ανω κάτω η Μπριζ λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ

Αθλητισμός Χτες
Ο Σκοβ-Όλσεν έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία!

Καιρός: Χάρτες με τις περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Πού υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Ελλάδα Χτες
Χρειάστηκαν 14 δευτερόλεπτα από την άφιξη του δράστη μέχρι την επίθεση

Τουρκία: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ κοντά στην Αγκυρα

Κόσμος Χτες
Η σεισμική δόνηση ταρακούνησε περισσότερο τις πόλεις Τοκάτ και Σεβάστεια, οι οποίες βρίσκονται στην κεντρική Τουρκία

Το βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε την ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Γερμανού στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Ο Γερμανός είχε στην κατοχή του 100.000 ευρώ από σπίτι που είχε πουλήσει στη Γερμανία

Καιρός: SOS για Θεσσαλία από Τσατραφύλλια ‑ Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό που πέφτει σε τρεις μήνες

Καιρός Χτες
Θα πέσει μεγάλη ποσότητα νερού - Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι έως το Σάββατο

Τροχαίο ατύχημα στη Βασιλίσσης Σοφίας – Ένας τραυματίας

Ελλάδα Χτες
Από το τροχαίο προήλθε ο τραυματισμός ενός άνδρα.

Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα εορταστικά «καλάθια» του Πάσχα

Ελλάδα Χτες
Πόσο θα διαρκέσουν και τι περιλαμβάνουν

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών

Ελλάδα Χτες
Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο δικαστήριο έπειτα από εκατέρωθεν καταγγελίες

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Χτες
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα