E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

To απόλυτο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στο χώρο της μόδας είναι η ATHENS FASHION TRADE SHOW

Από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2022 | 10:07

To απόλυτο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στο χώρο της μόδας είναι η ATHENS FASHION TRADE SHOW

Για μια ακόμη χρονιά, η Αthens Fashion Trade Show είναι έτοιμη να γίνει το σημείο συνάντησης της αγοράς μόδας από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo.

Εκθέτες, σχεδιαστές,sustainable brands,νέοι σχεδιαστές  είναι έτοιμοι να μοιραστούν το όραμά τους και να παρουσιάσουν  τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

Επιπλέον, τον Ιανουάριο κάνει δυναμική είσοδο το νέο και πολύ λαμπερό τμήμα της Athens Fashion Trade Show,το τμήμα Resortwear BIKINI.

Οι νέες ιδέες, οι σημαντικές επαφές καθώς και οι εμπορικές συναλλαγές, χαρακτηρίζουν την κορυφαία έκθεση της μόδας. H Athens Fashion Trade Show αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα ,όσο και από το εξωτερικό, καθώς σε αυτή παρουσιάζονται τα τελευταία trends σε γυναικείο και ανδρικό ένδυμα, σε υποδήματα καθώς σε αξεσουάρ-μπιζού.

To τμήμα Fresh για μια ακόμη χρονιά είναι εδώ και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Αthens Fashion Trade Show.Δυναμικά άτομα, με αγάπη και πάθος για τη μόδα παρουσιάζουν τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

To πιο καλοκαιρινό τμήμα της το τμήμα Resortwear BIKINIείναι εδώ. Τα Resortwear είναι κομμάτια πρακτικά, κομψά σύνολα, απαραίτητα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Η κλασική κληρονομιά με τη σύγχρονη ματιά συναντιούνται στο τμήμα Resortwear BIKINI. To τμήμα Resortwear, το  BIKINI, διαθέτει εντυπωσιακά και updated κομμάτια , που ξεχωρίζουν ανεξαρτήτως στυλ και ταυτότητας.

Η Αthens Fashion Trade Show, με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά δε σταματά να εξελίσσεται, με άξονα τη βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει καθώς και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφία της. Έλληνες και ξένοι  επαγγελματίες του χώρου της μόδας συναντώνται  26 έως 29 Ιανουαρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo  με πολλές εκπλήξεις και νέες προτάσεις για τη σεζόν ‘Ανοιξη- Καλοκαίρι 2023.

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετράμε αντίστροφα για το 2ο Hoppy Festival!

Wellness 02.05.2024
Δείτε το συνολικό πρόγραμμα και τις απαραίτητες πληροφορίες

Εξάμηνο AI course για marketeers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 01.05.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Η 3αλφα παρουσιάζει τα «Έτοιμα Σπιτικά»

Wellness 01.05.2024
Νέα σειρά έτοιμων προς κατανάλωση γευμάτων από τη 3αλφα

Η μπύρα Mythos στηρίζει έμπρακτα την προσβάσιμη διασκέδαση, με εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες HORECA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δράσεις 01.05.2024
Μέσα από ειδικές εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με τον ΣΚΕΠ και την Black Light, ο Mythos συνεχίζει να κάνει τη χαρά προσβάσιμη σε όλους!

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 26.04.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024