E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λακιώτης και Pizza Fan στηρίζουν το μπάσκετ με αμαξίδιο

Χρυσοί Χορηγοί της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο του Παναθηναϊκού

Δημοσίευση 16/12/2021 | 14:54

Λακιώτης και Pizza Fan στηρίζουν το μπάσκετ με αμαξίδιο
Pexels

Τη σημαντική πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει το σωματείο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ με σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, έχουν αγκαλιάσει οι εταιρείες Λακιώτης και Pizza Fan. Συγκεκριμένα, αποτελούν Χρυσούς Χορηγούς του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο του ΠΑΟ ΑμεΑ, συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθεια για τη συνολική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ατόμων με αναπηρίες.

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο αποτελεί το τμήμα με το οποίο ξεκίνησε το σωματείο Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ όταν ιδρύθηκε στα τέλη του 2018, με τη συνεργασία της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ακολούθησε η ίδρυση των τμημάτων σκοποβολής ΑμεΑ, ξιφασκίας με αμαξίδιο, άρσης βαρών σε πάγκο, πινγκ πονγκ ΑμεΑ, ποδηλασίας ΑμεΑ, κολύμβησης ΑμεΑ, παρατρίαθλου, τοξοβολίας ΑμεΑ, σκάκι τυφλών, ποδοσφαίρου ατόμων με ακρωτηριασμό, Boccia, Badminton και τένις με αμαξίδιο.

O Κώστας Αντάρας, πρόεδρος της Pizza Fan, δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα σε όσους αγωνίζονται, προσπαθούν, παθιάζονται με τον αθλητισμό. Εδώ και 25 χρόνια υποστηρίζουμε ομάδες και αθλητές με ένα σύνολο δράσεων και συνεχή παρουσία. Φέτος είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. ΑμεΑ, προσφέροντας τη σίτιση τριών αθλητών για όλη την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον αθλητισμό και τις επόμενες σεζόν».

Από τη μεριά του, ο Αντώνης Λακιώτης, CEO της Λακιώτης Α.Ε., ανέφερε: «Η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε. στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών ΑμεΑ του Παναθηναϊκού. Με τεράστιο σεβασμό στο έργο τους, στη δύναμη ψυχής τους και στη θέλησή τους για ζωή και αθλητισμό, η εταιρεία μας τους στηρίζει έμπρακτα και βαδίζει δίπλα τους σε κάθε τους βήμα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές του ΠΑΟ ΑμεΑ, καλές νίκες και τους ευχαριστούμε για την αναγνώριση της συνδρομής μας στο δύσκολο έργο τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος στο θρίλερ: Ελεύθερη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτλεσον στο Ιράκ

Κόσμος Χτες
Η Κίτλεσον είναι Αμερικανίδα δημοσιογράφος με έδρα της Ρώμη

Τhe Sun: Φιάσκο με το Dragon που έστειλε η Βρετανία στην Κύπρο ‑Αποσύρεται λόγω τεχνικού προβλήματος

Κόσμος Χτες
Η Βρετανία είχε δεχθεί επικρίσεις για την αργή ανάπτυξή του στη Μεγαλόνησο - Έφτασε στην Κύπρο μετά από τρεις και πλέον εβδομάδες από το χτύπημα στο Ακρωτήρι

Πέθανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Αθλητικά Νέα Χτες
«Έφυγε» σε ηλικία 80 ετών ο Ρουμάνος προπονητής

Εφιαλτική προσομοίωση: Τι θα συμβεί στα πρώτα 30 λεπτά αν οι ΗΠΑ κηρύξουν πυρηνικό πόλεμο

Κόσμος Χτες
Μία μελέτη του 2019, εκτίμησε ότι 34,1 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν και 57,4 εκατομμύρια θα τραυματίζονταν τις πρώτες ώρες ενός πυρηνικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας

Το FBI προειδοποιεί: Μην εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές στα κινητά σας

Tech + Science Χτες
Η Κίνα πρώτη στη λίστα των επικίνδυνων εφαρμογών

Βόλος: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν 54χρονο για ζημιά σε υδρορροή ύψους 150 ευρώ

Ελλάδα Χτες
O 50χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Ιράν: Το καθεστώς σχηματίζει «ανθρώπινες αλυσίδες» σε γέφυρες ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Πολίτες κάθε ηλικίας, κρατώντας σημαίες και απλώνοντας ένα τεράστιο εθνικό σύμβολο κατά μήκος του οδοστρώματος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την προστασία των κρίσιμων υποδομών της χώρας

Fuel Pass 2026: Ποιοι θα πληρωθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα και ποιοι όχι

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ΑΦΜ – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία

Ασχημα νέα για Λουτσέσκου: Πολλαπλά εγκεφαλικά και πνευμονική θρομβοεμβολή

Αθλητικά Νέα Χτες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου που έρχονται από τη Ρουμανία – Τα δυσάρεστα που «έδειξε» η αξονική στην οποία υποβλήθηκε.

Tι αλλάζει στα ταξίδια από και προς την Ευρώπη από τις 10 Απριλίου

Κόσμος Χτες
Το νέο Σύστημα Εισόδου/Εξόδου (EES) θα τεθεί πλήρως σε λειτουργία από τις 10 Απριλίου 2026

Artemis II: Η πρώτη φωτογραφία της Γης από την αθέατη πλευρά του φεγγαριού

Tech + Science Χτες
Το πλήρωμα του Artemis II έγραψε ιστορία φτάνοντας μακρύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο