E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Σούπερ» κλήρωση στη λοταρία των αποδείξεων τον Δεκέμβριο

Θα βγάλει 10.000 νικητές

Δημοσίευση 13/12/2017 | 15:44

«Σούπερ» κλήρωση στη λοταρία των αποδείξεων τον Δεκέμβριο

Πλησιάζει η μέρα που θα γίνει η μεγάλη κλήρωση στη λοταρία των αποδείξεων. Η κλήρωση του Δεκεμβρίου δεν θα βγάλει 1.000, αλλά 10.000 νικητές, καθώς στη λοταρία θα μετέχουν οι συναλλαγές που έγιναν 10 μήνες, δηλαδή από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο, καθώς και οι αποδείξεις του Νοεμβρίου.

Το μέτρο είχε μεγάλη απήχηση στην πρεμιέρα του και η κλήρωση του Δεκεμβρίου θα λάβει ακόμη μεγαλύτερης προσοχής από τους πολίτες από θα υπάρξουν 10.000 τυχεροί.

Θα γίνουν όλες οι κληρώσεις του χρόνου που χάθηκαν δηλαδή.

Όπως έγινε και με την προηγούμενη κλήρωση έτσι και στην σούπερ κλήρωση στο τέλος του έτους οι τυχεροί θα μάθουν εάν κέρδισαν με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό τους στο Taxisnet το οποίο μπορούν να δουν χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους.

Η λοταρία εκτιμάται ότι θα γίνει προς το τέλος του μήνα.

Γι να δει κάποιος τους λαχνούς του θα πρέπει να μπει στην ειδική εφαρμογή που άνοιξε στην ΑΑΔΕ και παραπέμπει στο Taxisnet. Εκεί με τους προσωπικούς του κωδικούς μπορεί να δει τους λαχνούς που έχει, καθώς και αν κέρδισε. Σημειώνεται ότι οι λαχνοί δεν έχουν περαστεί ακόμη στην εφαρμογή.

Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει απλώς να έχετε πραγματοποιήσει (και να έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα ή άλλη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.

Πως προσδιορίζεται το πλήθος των λαχνών μου που συμμετέχουν στην κλήρωση;

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

- Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.

- Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.

- Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.

- Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Πώς ενημερώνομαι για τους λαχνούς που εξασφάλισα σε κάθε κλήρωση;

Επισκέπτεσθε τη σχετική εφαρμογή (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ) στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε., με χρήση των προσωπικών κωδικών σας πρόσβασης στο TAXISnet.

Πόσοι από τους λαχνούς μου μπορούν να κερδίσουν σε κάθε κλήρωση;

Σε περίπτωση που περιλαμβάνονται στους λαχνούς σας περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί, δικαιούστε το έπαθλο μόνο μία φορά για κάθε κλήρωση. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτοί, αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Ποιο είναι το έπαθλο της κλήρωσης;

Οι τυχεροί του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων επιβραβεύονται με χρηματικά ή σε είδος έπαθλα. Στην περίπτωση των χρηματικών επάθλων κάθε δικαιούχος κερδίζει χίλια (1.000) ευρώ.

Πώς ενημερώνομαι για τα αποτελέσματα της κλήρωσης;

Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr). Σε περίπτωση που κάποιος από τους λαχνούς σας περιλαμβάνεται στους τυχερούς, θα ενημερωθείτε μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet.

Πώς θα δηλώσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό;

Σε περίπτωση που κερδίσετε για πρώτη φορά ή κερδίσετε και δεν έχετε δηλώσει σε κάποια προγενέστερη κλήρωση τραπεζικό λογαριασμό, θα σας δοθεί προθεσμία τριών (3) μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet, προκειμένου να δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο. Στον λογαριασμό απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος.

Η δήλωση του λογαριασμού γίνεται στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Σε περίπτωση που δε δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Πώς παραλαμβάνω το έπαθλο σε περίπτωση που περιλαμβάνομαι στους τυχερούς;

Το χρηματικό έπαθλο πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε για το σκοπό αυτό στο περιβάλλον TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος.

Σε περίπτωση επάθλου σε είδος, αυτό θα αποσταλεί στη φορολογική σας κατοικία ή θα σας παραδοθεί ιδιοχείρως, μετά από σχετική συνεννόηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνο το 65% των σημερινών ιρανικών πυραύλων αναχαιτίστηκε από το Iron Dome

Κόσμος Χτες
Αυτό είναι μειωμένο από σχεδόν 90% την προηγούμενη ημέρα

Συνελήφθη 66χρονη για τη δολοφονία σκηνοθέτριας στο Λονδίνο

Κόσμος Χτες
Το Rolex «κλειδί» που οι Αρχές συνδέουν με την υπόθεση

Τραμπ για Ιράν: Θα αποφασίσω εμπλοκή ή όχι των ΗΠΑ τις επόμενες δύο εβδομάδες

Κόσμος Χτες
«Κλειδί» οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης

Ταυτοποιήθηκαν ο άνδρας και η γυναίκα για τις απειλές κατά της Μαρίας Καρυστιανού

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για πρώην δικαστικό και τη σύζυγό του

Ισπανία: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του αστυνομικού που στραγγάλισε έναν κλέφτη

Κόσμος Χτες
Το περιστατικό προκάλεσε την αγανάκτηση της αριστερής αντιπολίτευσης στην Ισπανία και, πρωτίστως στην περιφέρεια της Μαδρίτης, την οποία κυβερνά η δεξιά

Ο Τραμπ αναβάλλει για άλλη μια φορά την απαγόρευση του TikTok

Tech + Science Χτες
Είναι η τρίτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρατείνει την προθεσμία

Στο νοσοκομείο ο Κιλιάν Εμπαπέ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο οποίο συμμετέχει η ομάδα του

Μία γάτα, ένα γεράκι και 27 σκυλιά εντοπίστηκαν εγκλωβισμένα σε κλουβιά στην Αγία Παρασκευή

Ελλάδα Χτες
Σε δύο συλλήψεις προέβη η Αστυνομία για παράνομο εμπόριο ζώων συντροφιάς

«Το αγαπώ το παιδί, το ξέραμε ότι κλαίει, τι να κάναμε;»: Τι λέει ο πατέρας που άφησε το 11 μηνών βρέφος στο μπαλκόνι

Ελλάδα Χτες
«Το σπίτι δεν είχε ρεύμα, έκανε πολλή ζέστη και είχε κουνούπια»