E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρίκα Βαγιάννη: Sites με μανούλες, αυτή η μάστιγα, αυτή η σιχαμερή χολέρα

Πόλεμος στο Facebook με συμμετοχή Χατζηστεφάνου

Δημοσίευση 31/10/2017 | 21:21

Ρίκα Βαγιάννη: Sites με μανούλες, αυτή η μάστιγα, αυτή η σιχαμερή χολέρα

Πόλεμος άνευ προηγουμένων έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο με την Ρίκα Βαγιάννη. Ο λόγος; Οι επικριτικές αναρτήσεις και τα σκληρά λόγια της δημοσιογράφου για κάποια sites και blogs που αφορούν σε μαμάδες και μιλούν για την ανατροφή, τη διαπαιδαγώγηση και την καθημερινότητα των παιδιών.

«Sites με μανούλες, αυτή η μάστιγα, αυτή η σιχαμερή χολέρα», έγραψε αρχικά η Ρίκα Βαγιάννη. Οι διαδικτυακοί φίλοι της δημοσιογράφου στο Facebook άρχισαν να της απαντούν με την ίδια να ανταπαντά σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Αρχικά έγινε αντιληπτό πως η Ρίκα Βαγιάννη δεν είχε πρόβλημα με τα sites που ενημερώνουν τις νέες μαμάδες ή εξελίσσουν τις παλαιότερες αλλά με την εμπορευματοποίηση της μητρότητας μέσα από αλλεπάλληλες διαφημίσεις και διαγωνισμούς.

Παράλληλα στη συζήτηση συμμετείχε και ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου -με βιτριολικό σχόλιο που δεν άργησε να ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής ορθότητας.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ρίκα Βαγγιάννη επανήλθε με νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ, συνέχεια της προηγούμενης. «Σχόλια από ευαίσθητες ψυχές εδώ πέρα μέσα =ύποπτα μαρσιποφόρα γκομενάκια που τους χάλασα την παράγκα των διαγωνισμών και των χορηγιών για παρκοκαλτσοκρέβατα που τα μοιράζονται μεταξύ τους διασπείροντας επιβλαβή ψεύδη και λογοκλοπώντας ασύστολα. Μωρ’ καμμια ξυπνητή…». Η εν λόγω ανάρτηση είχε την ίδια αντιμετώπιση με την προηγούμενη με τον εκκεντρικό Παναγιώτη Χατζηστεφάνου στον ίδιο ρόλο.

Φαίνεται όμως οι «διαδικτυακοί φίλοι» της δημοσιογράφου ανέφεραν ως ακατάλληλο το προφίλ της ,αφού η τελευταία ανάρτηση ήταν από ένα άλλο account που μας ενημέρωνε πως η Ρίκα Βαγιάννη έφτιαξε νέο προφίλ για να γράφει όσο σκέφτεται και πιστεύει -με το όνομα Παλιορίκα Παλιοβαγιάννη. «Λέει η Ρίκα να σας πω: Επειδή της κατέβασαν τη βιτρίνα, άμα θέλετε, τη βρίσκετε και στο χειμερινό ανάκτορο fb με το λογαριασμό Παλιορίκα Παλιοβαγιάννη. Όχι σοβαρά, Παλιορίκα Παλιοβαγιάννη, να μη σώσω, έτσι ανεβάζει», έγραψε χαρακτηριστικά το account «Loula Marika».

Γεγονός που επιβεβαιώνεται με την πρώτη ανάρτηση του εν λόγω προφίλ που γράφει: «Ορδές από σχιζοφρενειογόνες μήτρες μου κατεβάσαν τη βιτρίνα με την οποία κυκλοφορώ, ως ” Ρίκα Ζ. Βαγιάννη”

Εκτελούνται Ολιγοήμεραι Επισκευαί,

Προς το παρόν, αυτή τη γλιτσερή μπουτίκ βρεφών, νηπίων και λοιπών αξεσουάρ και καταναλωτικών ειδών που έχουν στήσει για να σας μαδάνε σαν κότες, θα τους την κλείνω από εδώ και βλέπουμε-αν μ αρέσει θα κάτσω κι άλλο».

Να σημειώσουμε εδώ πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν πως το προφίλ της Ρίκας Βαγιάννη ήταν ψεύτικο ή κάποιος το είχε χακάρει. Όλα δείχνουν όμως πως το προφίλ είναι αληθινό και απλώς η δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί με έναν λιγότερο κομψό τρόπο τις απόψεις της, στο Facebook.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

Tabloid 27.04.2024
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Αυτοί είναι οι κούκλοι αδερφοί της Ζέτας Μακρυπούλια

Tabloid 27.04.2024
Γόης γκριζομάλλης ο ένας, μελαχρινός κούκλος ο άλλος

Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός για γυρίσματα ταινίας

Celebrity Stories 27.04.2024
Ο ηθοποιός υποδύεται έναν προπονητή πυγμαχίας στο Giant

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

TV Buzz 27.04.2024
«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Social 27.04.2024
Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου: Ηθοποιοί του «Σασμού» και του «Ήλιου» παντρεύτηκαν

Tabloid 27.04.2024
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή 26 Απριλίου

Χωρίς ρούχα, μόνο με κοσμήματα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Πάρις Χίλτον

Tabloid 27.04.2024
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Tabloid 27.04.2024
Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.