E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Fake» η διαδικτυακή δημοσκόπηση για την Κεντροαριστερά

Το θέμα πήρε έκταση

Δημοσίευση 20/10/2017 | 11:34

«Fake» η διαδικτυακή δημοσκόπηση για την Κεντροαριστερά

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες μια χορηγούμενη καμπάνια, η οποία μιλά για διαδικτυακή δημοσκόπηση εν όψει της ανακήρυξης νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς και τη συγκρότηση νέου φορέα.

Με τον παραπλανητικό πρόλογο «με την ανακήρυξη των υποψηφίων από την επιτροπή Αλιβιζάτου ( http://dpekloges.gr/ ), οι διαδικασίες για την συγκρότηση του νέου φορέα της κεντροαριστεράς έχουν μπει στην τελική ευθεία» οι διακινητές έκαναν τους πολίτες, αλλά και τους συνεργάτες των αρχηγών να πιστέψουν ότι ήταν πρωτοβουλία της επιτροπής.

Την αίσθηση αυτή ενίσχυε και ο επίλογος: «Συμμετέχοντας στην έρευνα μπορείτε να συμβάλετε με τις απαντήσεις σας σ' αυτή τη διαδικασία. Πείτε τη γνώμη σας για τις διαδικασίες συγκρότησης, για την ηγεσία, για το όνομα, για τη στρατηγική, το πρόγραμμα και τις συνεργασίες. Η έρευνα θα διαρκέσει από τις 18/10/2017 έως τις 22/10/2017, τα αποτελέσματα θα σταλθούν σε όλους».

Το θέμα πήρε έκταση και η επιτροπή Αλιβιζάτου προχώρησε σε δημόσια αποκήρυξη:

«Διευκρινίζεται ότι η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας δεν έχει την παραμικρή σχέση με την διεξαγόμενη διαδικτυακή έρευνα από την ιστοσελίδα http://kentro.aristera.gr/survey/index.php/874749?lang=el για τον υπό σύσταση νέο πολιτικό φορέα και την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο για την ανάδειξη του επικεφαλής της», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα 31.01.2026
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός 31.01.2026
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα 31.01.2026
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία

Μυστήριο με το νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στα Ψαχνά Ευβοίας: Βρέθηκε δοχείο με καύσιμο κοντά στις σορούς τους

Ελλάδα 31.01.2026
Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις γύρω από τις συνθήκες θανάτου του νεκρού ηλικιωμένου ζευγαριού στα Ψαχνά Ευβοίας

Οι επιστήμονες χτυπούν το «καμπανάκι» – Δύο νέοι ιοί η επόμενη μεγάλη απειλή

Tech + Science 31.01.2026
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι ιοί με ζωική προέλευση μπορούν να μεταλλαχθούν

«Παγώνουν» οι κλήσεις από τις οκτώ AI κάμερες στην Αττική – Ο λόγος

Ελλάδα 31.01.2026
Γιατί δεν είναι δυνατή η αυτοματοποιημένη βεβαίωση και αποστολή προστίμων μέσω ψηφιακών ειδοποιήσεων από τις κάμερες AI

Νέο δημοσίευμα για την υγεία του Τραμπ: Γιατροί λένε ότι `είναι στα πρώτα στάδια άνοιας`

Κόσμος 31.01.2026
Ο Τραμπ `έχει πάθει εγκεφαλικό, κρατά το δεξί του χέρι με το αριστερό`

Βιολάντα: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη φονική έκρηξη, οι προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν

Ελλάδα 31.01.2026
Στο επίκεντρο οι δεξαμενές προπανίου και οι καταγγελίες για οσμή αερίου πριν το δυστύχημα

Πέθανε η Κάθριν Ο’Χάρα, η μητέρα του Κέβιν από την αγαπημένη ταινία «Μόνος στο Σπίτι»

Κόσμος Χτες
Έφυγε σε ηλικία 71 ετών έχοντας αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Βιολάντα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Δύο εκρήξεις μέσα σε 6 δευτερόλεπτα

Ελλάδα Χτες
Nέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως σοβαρές παραλείψεις, αλλά και καταγγελίες για αδιαφορία απέναντι σε προειδοποιητικά σημάδια που –όπως φαίνεται– είχαν εκδηλωθεί πολύ πριν από τη φονική έκρηξη.