ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρελθόν ο Ακης Μάντζιος από τον Απόλλωνα

Τρίτος προπονητής της Super League που χάνει τη δουλειά του μέσα σε λίγες ώρες

 
Δημοσίευση 25/9/2017 | 18:44
Παρελθόν ο Ακης Μάντζιος από τον Απόλλωνα

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Άκη Μάντζιο ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος του διαζυγίου με τον Έλληνα τεχνικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αναμενόμενη μετά και την ήττα (0-1) από τον Πλατανιά. Έτσι, ο Μάντζιος έγινε ο τρίτος τεχνικός μέσα σε λίγες ώρες που έχασε τη δουλειά του από ομάδα της Super League, μαζί με τους Μπεσνίκ Χάσι και Τζάκι Ματάισεν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τόσο τον κ. Μάντζιο όσο και τον συνεργάτη του Γιώργο Χωριανόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα μας τόσο κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την άνοδο στη Super League, όσο και στο ξεκίνημα της εφετινής περιόδου και τους εύχεται κάθε επιτυχία, επαγγελματική και προσωπική».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ