E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για ποιο λόγο Τανιμανίδης ‑ Μπόμπα ακύρωσαν το γάμο τους;

Τα νέα σχέδια του ζευγαριού για το μέλλον

Δημοσίευση 18/9/2017 | 15:14

Για ποιο λόγο Τανιμανίδης ‑ Μπόμπα ακύρωσαν το γάμο τους;

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά μέσα στους πρώτους μήνες του 2018 ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Xριστίνας Μπόμπα.

Κι αυτό δεν θα γίνει για κακό, αλλά για καλό, μιας και το ζευγάρι προς το παρόν έχει άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν ο Σάκης από κοινού με την αγαπημένη του αποφάσισαν να παρατείνουν ακόμη λίγο τη ζωή τους ως ελεύθεροι.

«Αρχικά, ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί μετά τις φετινές γιορτές, τον Ιανουάριο του 2018» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό, εξηγώντας και το σκεπτικό αυτής της απόφασης: «Ήθελαν στον επόμενο αποχωρισμό να είναι επίσημα παντρεμένοι. Ο Σάκης πιθανότατα θα φύγει αρκεί με μέσα Φεβρουαρίου για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Survivor και στο αρχικό πλάνο η Χριστίνα δεν επρόκειτο να τον ακολουθήσει για δεύτερη φορά».

Όμως τα σχέδια αυτά άλλαξαν....

Ο Σάκης θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και όπως και πέρυσι, η Χριστίνα θα τον ακολουθήσει πάλι για ένα τελευταίο μεγάλο εξωτικό ταξίδι πριν από το γάμο τους. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο σε πρόσφατη συνέντευξη του ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο γάμος πάει για το επόμενο καλοκαίρι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Liam Payne: H πρώην σύντροφός του, Cheryl, κληρονομεί την περιουσία του αξίας 32,3 εκ. δολαρίων

Tabloid 09.05.2025
Ο τραγουδιστής των One Direction πέθανε χωρίς να αφήσει διαθήκη

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Ξαφνικά μη λέμε τώρα ότι είναι ηθοποιός, δεν ήταν η Κατίνα Παξινού»

Tabloid 09.05.2025
«Ηθοποιός δηλώνει αλλά έκανε επιτυχημένη πορεία ως παρουσιάστρια. Να μη λέμε αρλούμπες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Tabloid 09.05.2025
«Ένας θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία»

Ιωάννα Τούνη: Δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της και ξεσπά – «Ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα, εγώ συνεχίζω»

TV Buzz 09.05.2025
Η Ιωάννα Τούνη δίνει απαντήσεις μετά τα νέα επικριτικά σχόλια που έφτασαν σε διαδικτυακές της σελίδες

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μαζί με τα χρήματα κατέθεσα στο ΑΤΜ και ένα.....»

Celebrity Stories 09.05.2025
Με πήρε ο διευθυντής και μου είπε ότι χάλασε το μηχάνημα από τις 5 η ώρα το απόγευμα.

Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»

Celebrity Stories 09.05.2025
Ένας λοιπόν θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία.

Συνατσάκη: «Σταυρώνει» το Πρωινό για τις δηλώσεις περί σεξεργατριών – Η ανάρτηση κόλαφος

Celebrity Stories 09.05.2025
«Δείξτε μετά στη νοικοκυρά μάνα πώς να φτιάξει ντολμαδάκια ενώ...»

Ξεσπά η Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση revenge porn: «Το σώμα μου είναι δικό μου»

Celebrity Stories 09.05.2025
Πώς απαντά στα αρνητικά σχόλια μετά την εξομολόγησή της

Όταν ο Πάπας Λέων ΙΔ` συνάντησε τον Θανάση Βέγγο

Celebrity Stories 09.05.2025
Την απίστευτη ιστορία της συνάντησης του σημερινού Πάπα Λέοντα ΙΔ` με τον Θανάση Βέγγο τη δεκαετία του `90 στην Κολομβία