Στη φυλακή ο 21χρονος Πακιστανός που βίασε την 15χρονη
«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα και την οικογένειά της»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 8/8/2012 | 00:00

O 21χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης στην Πάρο κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή της Σύρου.
Ο 21χρονος, φορώντας κουκούλα για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του, αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες, μεταφέρθηκε στο γραφείο του ανακριτή. Συνήγορος του νεαρού άνδρα ορίστηκε η δικηγόρος Αλέκα Δήμου από τη Μύκονο.
Για πρώτη φορά σήμερα ο Πακιστανός ζήτησε συγγνώμη από την 15χρονη και την οικογένειά της για το κακό που τους προκάλεσε και ζήτησε μεταμέλεια. «Χτύπησα με μανία την κοπέλα στο μάτι της με μια πέτρα βάρους πέντε κιλών. Την άρπαξα και προσπάθησα να την κρύψω σε μια σχισμή ανάμεσα στα βράχια, αλλά εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Όταν γέμισε με αίματα, πέταξα την πέτρα στη θάλασσα. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα στο κινητό. Αφού την εγκατέλειψα, επέστρεψα στο εστιατόριο στο οποίο δούλευα», είπε στον ανακριτή.
«Με εντυπωσίασε η ψυχραιμία του. Μιλάει σπαστά ελληνικά, αλλά καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα που ακούει. Ο ίδιος λέει ότι γεννήθηκε το 1993. Με τη μητέρα του δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμα γιατί δεν έχουμε προλάβει να βρούμε διερμηνέα», σημείωσε η συνήγορός του, Α. Δήμου.
Ο ίδιος κατήγγειλε κακοποίηση από έναν ειδικό φρουρό, τον σκοπό των κρατητηρίων και έναν διανομέα που του πήγαινε φαγητό για να δειπνήσει μέσα στο κελί του στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Σύρου, σύμφωνα με το cyclades24.gr. Ο 21χρονος κατήγγειλε ακόμα ότι χτυπήθηκε από τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν κατά τη μεταφορά του στη Σύρο.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 21χρονο διέγνωσε ένα οίδημα στο πρόσωπο του Πακιστανού, το οποίο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, θα μπορούσε να έχει προκληθεί έως και μια εβδομάδα νωρίτερα.
Στο μεταξύ, σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 15χρονη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.






