ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρέθηκε ο ένοχος της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο

Της έλιωσε το κεφάλι για ένα κινητό τηλέφωνο!

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 6/8/2012 | 00:00
Βρέθηκε ο ένοχος της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο

Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA που πήραν οι αρχές από τον 22χρονο Πακιστανό που συνελήφθη για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο. Ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του στη διάρκεια ανάκρισης στην Ασφάλεια Αθηνών.

Όπως προκύπτει, ο νεαρός αλλοδαπός είναι ο ένοχος της αποτρόπαιας πράξης που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Οι αρχές συνέλεξαν το υλικό που εξετάστηκε από το δωμάτιο που έμενε ο 22χρονος και από το σώμα της άτυχης κοπέλας.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο δράστης της Πάρου για την επίθεση εναντίον της 15χρονης κοπέλας.

Ο 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά, ανέφερε ότι είδε την άτυχη κοπέλα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Την αιφνιδίασε για να της κλέψει το κινητό τηλέφωνο. Η 15χρονη αντιστάθηκε και εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια. Η μικρή εξακολούθησε να αντιστέκεται, εξαγριώνοντας τον δράστη, ο οποίος άρχισε να τη χτυπά με περισσότερη μανία.

Όταν η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα, ο 21χρονος φέρεται να ασέλγησε πάνω της.

Ο 21χρονος έχει υποδείξει το σημείο κοντά στα βράχια, όπου σύμφωνα με την ομολογία του έσπευσε να ξεφορτωθεί το κινητό της 15χρονης, ενώ αστυνομικοί σπεύδουν να το εντοπίσουν.

Ο Πακιστανός έχει ήδη μεταφερθεί στη Σύρο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στον εντοπισμό του δράστη, όταν ο εργοδότης του κατήγγειλε στην αστυνομία πως λίγες μέρες μετά την επίθεση ο 21χρονος ζήτησε να πληρωθεί και να φύγει «για προσωπικούς λόγους».

Ο Πακιστανός εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού και την ώρα της επίθεσης είχε βρεθεί στην περιοχή. Ο νεαρός εγκατέλειψε την Πάρο λίγες ημέρες μετά το συμβάν.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ