E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία στον Γέρακα: Δεν μετανιώνω, του άξιζε, ο γιος του φταίει για όλα

Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Δημοσίευση 12/8/2017 | 11:00

Δολοφονία στον Γέρακα: Δεν μετανιώνω, του άξιζε, ο γιος του φταίει για όλα

«Έσπασε» ύστερα από 16 ώρες ανάκρισης ο πατέρας του δολοφονηθέντος φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, που συνελήφθη για την δολοφονία του 60χρονου μανούσου Ριτζάκη στον Γέρακα.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Του άξιζε ότι έπαθε. Ο γιος του φταίει για όλα. Αυτός έκλεισε δύο σπίτια. Για το όπλο μη με ρωτάτε. Δεν θα βρεθεί ποτέ», είπε στους αστυνομικούς. Ο 49χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία του 60χρονου Μανούσου Ριτζάκη στον Γέρακα, σε μία υπόθεση που όπως αποδείχθηκε ήταν βεντέτα. Το θύμα ήταν πατέρας του 23χρονου που είχε σκοτώσει τον γιο του 49χρονου, τον Θοδωρή Γαλαζούλα.

Ο 49χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» είχε πέσει σε κατάθλιψη μετά τη δολοφονία του γιου του, δεν γνώριζε προσωπικά τον 60χρονο. Βρήκε τη διεύθυνσή του και άρχισε να τον παρακολουθεί. Το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής κόμματος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην Κρήτη.

Από το οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της η αστυνομία, από τη διαδρομή που ακολούθησε ο 49χρονος την ημέρα της δολοφονίας στις 15 Ιουλίου 2017 στον Γέρακα, προκύπτει ότι παρακολουθούσε για ώρα τον 60χρονο. Το θύμα είχε σταθμεύσει στη λεωφόρο Μαραθώνος για να ψωνίσει. Οταν επέστρεψε στο όχημά του, δέχθηκε επίθεση. Εκτιμάται ότι είτε ο δράστης άνοιξε την πόρτα και τον πυροβόλησε, είτε είχε μπει μέσα στο αυτοκίνητο.

Κανείς δεν άκουσε τους πυροβολισμούς και το θύμα εντοπίστηκε σχεδόν τρεις ώρες αργότερα από περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Η δολοφονία Γαλαζούλα

Ο 20χρονος φοιτητής δολοφονήθηκε τον Μάιο 2016 στην Πεντέλη. Τον περασμένο Νοέμβριο συνελήφθη ο 23χρονος γιος του 60χρονου, ο οποίος κατέθεσε ότι είχε διαφορές με τον Γαλαζούλα για δοσοληψία ναρκωτικών.

Στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα και όταν επιχείρησε να δει τι είχε συμβεί, εκπυρσοκρότησε δύο φορές ακόμη». Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι το θύμα βρισκόταν σε διαπληκτισμό με τρίτο πρόσωπο για διαφορές που σχετίζονταν με αγοραπωλησίες ναρκωτικών, όταν εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε εκείνος. Μετά το έγκλημα γύρισε στον Γέρακα και πέταξε το κυνηγετικό όπλο σε σάκο σκουπιδιών στην περιοχή Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής.

Στις 8 Μαΐου ο 23χρονος είχε παραλάβει με το όχημά του το θύμα από τα Γλυκά Νερά, όπως προκύπτει από βίντεο που είχε βρει η αστυνομία. Από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου και αργότερα την ίδια ημέρα ο κατηγορούμενος επέστρεψε μόνος του στον Γέρακα. Το πτώμα βρέθηκε τυχαία από έναν περιπατητή στον Άγιο Πέτρο Πεντέλης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει το πολύ σeξ στο πέος σας σύμφωνα με νέα έρευνα

Tech + Science Χτες
Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε μικρότερο μόριο

Βίντεο: Ισραηλινοί στρατιώτες πετούν πτώματα Παλαιστινίων από ταράτσες

Κόσμος Χτες
«Ανησυχητικές εικόνες» λένε οι ΗΠΑ - Σκληρλες εικόνες

Ισραήλ: Εμείς σκοτώσαμε τον διοικητή της Χεζμπολάχ, Ιμπραχίμ Ακίλ

Κόσμος Χτες
Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 59 τραυματίστηκαν σε αυτή την ισραηλινή επιδρομή

Σeξομανείς ηλικιωμένοι προκαλούν επιδημία σύφιλης, γονόρροιας και χλαμυδίων στην Αμερική

Κόσμος Χτες
Σε ένα χρόνο καταγράφηκαν περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια κρούσματα

Ντόπιοι έπιασαν στα πράσα τουρίστες που γύριζαν εpωτική ταινία σε σπήλαιο της Κρήτης

Ελλάδα Χτες
Πήγαν να δουν τι συμβαίνει, καθώς έβλεπαν προβολείς και άκουγαν φωνές μέσα στη νύχτα

Η Microsoft «αναβιώνει» την πυρηνική ενέργεια στις ΗΠΑ για να καλύψει τις ανάγκες της τεχνητής νοημοσύνης

Κόσμος Χτες
Η Constellation Energy, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης πυρηνικών αντιδραστήρων στις ΗΠΑ, αναμένει την επανεκκίνηση της μονάδας το 2028

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα στην Πάτρα

Ελλάδα Χτες
Είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο

Λίβανος: Νεκρός ο υπ` αριθμόν 2 της Χεζμπολάχ από την ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό

Κόσμος Χτες
Οκτώ νεκροί και 59 τραυματίες, σύμφωνα με το λιβανέζικο υπουργείο Υγείας

Μίλτος Τεντόγλου: Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής της Ευρώπης

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για το 2024

Σερίφης πυρoβόλησε και σκoτωσε δικαστή μέσα στο δικαστήριο

Κόσμος Χτες
Αναφορές κάνουν λόγο για λογομαχία των δύο ανδρών πριν από τους πυροβολισμούς