E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Λειβαδάς Live

Μαζί του οι: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Βασίλης Σκουλάς - Αισχύλεια 2017

Δημοσίευση 9/8/2017 | 13:03

Κώστας Λειβαδάς Live
ΑΘΗΝΑ - Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Παραλία Ελευσίνας
Ημερομηνία: 13/09/2017
ΣΕΠΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 20:30

από 5 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Ο Κώστας Λειβαδάς με εκλεκτούς προσκεκλημένους τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννη Κότσιρα, Βασίλη Σκουλά, θα εμφανιστεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 στο Παλαιό Ελαιουργείο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2017».

 
Εδώ και 18 χρόνια έχει βρει τον τρόπο να μας συμπαρασύρει στο δικό του δρόμο και να ριζώνει στις καρδιές μας με μελωδίες και νότες αγαπημένες. Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο πετυχημένους συνθέτες και τραγουδοποιούς της γενιάς του, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2017 ετοιμάζει μια μοναδική συναυλία με τρεις συμμετοχές – σταθμούς, τόσο στην προσωπική όσο και στη δημιουργική του πορεία.
 
Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Βασίλης Σκουλάς: Μαζί τους ο Κώστας Λειβαδάς σχεδιάζει και προετοιμάζει, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, μια μεγάλη γιορτή με τραγούδια που αγαπήσαμε και πάντα σιγοτραγουδάμε…

Όλα τα τραγούδια του Κώστα που έχουμε αγαπήσει, είτε με τη φωνή του είτε με άλλους ερμηνευτές, θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της βραδιάς.

Από το «Κάθε Μπαλκόνι έχει άλλη θέα» και το «Πιάσε με» μέχρι το «Για να σε συναντήσω» και από το «Μοίρα μου έγινες» μέχρι την «Επιμονή σου» (που υπογράφει και μοιράστηκε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη).

Τραγούδια όπως τα, «Δειλά» (Το καράβι από την Φολέγανδρο), «Γραμμένο με κόκκινο», «Τα παιδιά των Δρόμων», το περίφημο «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (που έγραψε με τον Γιώργο Δημητριάδη), και το πολύ πρόσφατο «Τράβα ρε μάγκα» (που έγραψαν μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου, διασκευάζοντας το παλιό θρυλικό τραγούδι), αλλά και άλλα τραγούδια από το θησαυρό της ελληνικού ρεπερτορίου, που ο Κώστας έχει αγαπήσει και ενίοτε έχει «πειράξει» ενορχηστρωτικά με πολύ αγάπη και σεβασμό.

Ένα μουσικό ταξίδι που θα σταθεί και στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, που συνδέει το παρελθόν του Κώστα με το σήμερα, στο οποίο εξέχουσα θέση έχει η μουσική του επανασύνδεση με το γκρουπ «Υπνοβάτες», για το οποίο ο Κώστας Λειβαδάς έγραψε τα πρώτα του ηλεκτρικά και με ελληνικό στίχο, τραγούδια, από το 1991 έως το 1994. 23 χρόνια μετά ξανασυνδέονται και ετοιμάζονταν να εκδώσουν την πρώτη τους δουλειά με τίτλο «Χαμένη διαδρομή», από την οποία ήδη κυκλοφορεί το νέο τραγούδι, «Λες να μην ξέρω».



Ελένη Τσαλιγοπούλου… Μια σχέση ζωής που μετρά πάνω από 15 χρόνια δημιουργίας και έχει αποτυπωθεί σε τραγούδια-σταθμούς, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και ζηλευτό δίδυμο ερμηνεύτριας και δημιουργού. Αμέτρητες συνεργασίες, μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις σε μια δημιουργική σχέση που επανέρχεται πάλι και πάλι, σε στιγμές που δεν το περιμένει κανείς. Όλα αυτά εν αναμονή των καινούργιων τους τραγουδιών, που θα υπάρχουν στο νέο δίσκο της Ελένης, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτώβρη.

Γιάννης Κότσιρας… ένας από τους αγαπημένους του ερμηνευτές που τους ενώνουν τραγούδια - σταθμοί όπως τα, «Πως θα πεθάνω εγώ για σένα» και «Κάθε μήνας Αύγουστος». Συναντήθηκαν πριν χρόνια και με αφορμή τη δισκογραφική δουλειά «30+κάτι» άρχισε μια συνεργασία και φιλία ακέραιη και αμοιβαία που φθάνει στο σήμερα με δύο νέα τραγούδια που τους έφεραν ξανά κοντά, «Τα καλοκαίρια μας» και «Μ’ ένα χτύπημα».

Βασίλης Σκουλάς… τους ενώνει μια Κρήτη ολόκληρη.

Δύο γενιές μουσικών από ρίζα κοινή. Ο Κώστας Λειβαδάς, σε αυτή την παράσταση συναντά για μια ακόμη φορά τον ήρωα του Βασίλη Σκουλά. Ο κορυφαίος ερμηνευτής και λυράρης Βασίλης Σκουλάς θα βρεθεί επί σκηνής με τον Κώστα για να τιμήσουν την κρητική ρίζα και να μας κάνουν να τραγουδήσουμε μαζί «Θα σε φιλέψω στεναγμέ».

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

#JobDay Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

Cityλάιφ Προχτές
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ09/05

Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Μουσική 30.04.2025
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ07/0717

TEDxAUTH 2025: «Εντελέχεια»

Cityλάιφ 29.04.2025
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ18/0513

#JobDay Δήμος Κορδελιού ‑ Ευόσμου

Cityλάιφ 28.04.2025
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ29/04

TEDxNTUA 2025: Synelixis

Cityλάιφ 28.04.2025
ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ10/05

Sonic Dance: Ένα έργο για την ηχώ, την αντήχηση και τη δόνηση

Θέατρο+Χορός 25.04.2025
ΑΘΗΝΑαπό 05/05 έως 08/05

D3lta Live στο Eightball Club & Live Stage

Μουσική 24.04.2025
EIGHTBALL CLUB22/05

TEDxAUTH 2025: «Εντελέχεια»

Cityλάιφ 18.04.2025
Μην το χάσεις!

Το Navarino Challenge επιστρέφει στις 9‑11 Μαΐου 2025!

Φεστιβάλ 18.04.2025
Νέες δράσεις, νέα fitness trends και Navarino Challenge Talks!