E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έτοιμο το πρώτο επεισόδιο για το «Λόγω τιμής ‑ Είκοσι Χρόνια Μετά» που επιστρέφει στην τηλεόραση

Προχωράνε οι ετοιμασίες για το comeback της δημοφιλούς σειράς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/7/2017 | 22:42

Έτοιμο το πρώτο επεισόδιο για το «Λόγω τιμής ‑ Είκοσι Χρόνια Μετά» που επιστρέφει στην τηλεόραση

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος από τη στιγμή μια συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στο instagram από τον Λάμπη Ζαρουτιάδη για να ξεκινήσει ένα κύμα νοσταλγίας αλλά και περιέργειας. Μπορεί το όνομα να μην σας λέει κάτι, όμως η φωτογραφία ήταν πολύ σαφής. Έδειχνε το ολοκληρωμένο σενάριο για το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Λόγω Τιμής - Είκοσι Χρόνια Μετά» που μας μεταφέρει τη ζωή των ηρώων της σειράς 20 χρόνια μετά.

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα» είπε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Πως βρίσκουμε όμως σήμερα τους νεαρούς ήρωες της σειράς; Όπως μας λέει η σεναριογράφος «Τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.»

Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί σ ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι.

Η κεντρική ιδέα φέρνει την παρέα ξανά μαζί με αφορμή, ένα έκακτο περιστατικό. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει αλλά ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει σε ‘ φλας μπάκ’ τα χρόνια της αθωότητας.

Στο «Λόγω τιμής» θα πρωταγωνιστήσει ο Αλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γ. Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Άννα Δημητρακοπούλου. Η σκηνοθεσία είναι του Λάμπη Ζαρουτιάδη, στενού συνεργάτη της Μιρέλας Παπαοικονόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 μουσικοί που πέθαναν μέσα στο 2025 και δεν το πήραμε χαμπάρι

Μουσική 11.07.2025
Χωρίς την προσοχή που πιθανώς τους άξιζε

Ακύρωση της εμφάνισης του Morrissey

Μουσική Χτες
Supergrass & The Damned, με δωρεάν είσοδο για όλους τους κατόχους εισιτηρίων του Release Athens 2025

Όταν ο θρυλικός Morrissey έρχεται στο Release Athens, δεν μπορείς να μην είσαι εκεί

Μουσική Χτες
Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025 στην Πλατεία Νερού, σε μια συναυλία που αναμένεται ιστορική

Netflix: Πλάνα από Αθήνα, Δελφούς και Παξούς στο παγκόσμιο promo της Ελλάδας

TV Σειρές Προχτές
Με στιγμιότυπα από σειρές και ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα

Umbrellas: Το μικρού μήκους animation που πρέπει να δείτε μαζί με τα παιδιά σας

Σινεμά Προχτές
Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια φανταστική χώρα όπου η βροχή δεν σταματά ποτέ

Το Release Athens 2025 υποδέχεται την Kylie Minogue

Μουσική Προχτές
Η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνιδα όλων των εποχών στην Αυστραλία έρχεται στην Ελλάδα!

Και το Adolescence πάει φέτος Release Athens 2025

Φεστιβάλ 07.07.2025
Η σειρά και η καλλιτέχνης που την ενώνει με το Release Athens

Το Μπέρμιγχαμ λύγισε για τον Ozzy, έκλαιγαν οι φανς ‑ «Δεν έχετε ιδέα πώς νιώθω...»

Μουσική 06.07.2025
Ένα φινάλε γεμάτο συγκίνηση και δέος - «Σπουδαίος αποχαιρετισμός στη μπάντα που τα ξεκίνησε όλα»

Οι μόλις 3 άνθρωποι που αρνήθηκαν το βραβείο Όσκαρ

Σινεμά 06.07.2025
Από το πιο ήρεμο στο πιο επεισοδιακό