Με πανό και «φέρετρα» υποδέχθηκαν τον Τσίπρα στην Κοζάνη
Συγκέντρωση και αποδοκιμασίες για τον πρωθυπουργό
Δημοσίευση 12/7/2017 | 21:22

Στην Κοζάνη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συμμετάσχει στο συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Είναι το πρώτο από τα 13 περιφερειακά συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο αποκεντρωμένου διαλόγου με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, για τη διαμόρφωση του Εθνικού Σχεδίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
Συνδικαλιστές της ΔΕΗ υποδέχθηκαν με πανό, συνθήματα και «φέρετρα» τον πρωθυπουργό.
Νωρίτερα στην περιοχή επικράτησε ένταση, όταν διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν στο συνέδριο και παρεμποδίστηκαν από την αστυνομία. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ήδη στο χώρο του συνεδρίου όταν δημιούργήθηκε η ένταση.
Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Κοζάνη, το εργατικό κέντρο και άλλοι φορείς.






