E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκοτώθηκε κάνοντας bunjee jumping από τα κακά αγγλικά του εκπαιδευτή!

Μια κακή συνεννόηση και ένα γράμμα(!) προκάλεσαν τον τραγικό θάνατο της 17χρονης

Δημοσίευση 30/6/2017 | 00:16

Σκοτώθηκε κάνοντας bunjee jumping από τα κακά αγγλικά του εκπαιδευτή!

Το bunjee jumping είναι ένα επικίνδυνο σχετικά σπορ, αλλά αν είσαι καλά δεμένος και ο εκπαιδευτής είναι έμπειρος και σίγουρος, τότε μπορεί να γίνει μια αξέχαστη εμπειρία. Τα ατυχήματα είναι πιθανά. Αλλά ατύχημα, ή μάλλον δυστύχημα, λόγω κακών αγγλικών, είναι σίγουρα τραγικό.

Μια 17χρονη Ολλανδή ταξίδεψε το 2015 στην Κανταβρία της Ισπανίας. Όσο βρισκόταν εκεί, αποφάσισε να ανέβει σε γέφυρα και να κάνει bunjee jumping. Ωστόσο, όταν πήδηξε δεν ήταν δεμένη. Ο λόγος; Η κακή προφορά στα αγγλικά του εκπαιδευτή. Της είπε «no jump», να μην πηδήξει δηλαδή, αλλά έτσι όπως το είπε η Vera Mol ήταν σίγουρη πως άκουσε «now jump”, δηλαδή πήδα τώρα.

Η 17χρονη είχε δεθεί με τους ιμάντες αλλά η άλλη άκρη του σκοινιού δεν είχε δεθεί σε σταθερό μέρος της γέφυρας ώστε να την κρατήσει. Μπορεί λοιπόν το περιστατικό να συνέβη πριν από δυο χρόνια, αλλά όπως έγραψε η Daily mail, το περιστατικό έγινε τώρα γνωστό, που έφτασε στα δικαστήρια. Ο εκπαιδευτής κατηγορείται για τον θάνατο της κοπέλας, ενώ οι δικαστές του επεσήμαναν πως έπρεπε να ζητήσει την ταυτότητα της ώστε να διαπιστώσει ότι είναι ενήλικη. Πρόσθεσαν βέβαια, ότι όντως τα αγγλικά του ήταν πάρα πολύ άσχημα.

Οι δικαστές επίσης αποφάνθηκαν πως δεν έπρεπε να γίνεται bunjee jumping στην συγκεκριμένη γέφυρα, σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στην Ισπανία. Η εταιρία που το διοργάνωνε ισχυρίστηκες ότι ήταν ατύχημα, αλλά ο εκπρόσωπός της παραδέχτηκε ότι ο θάνατος της 17χρονος οφείλεται σε παρανόηση.

Κι όλα αυτά, όπως πάντα, τα συνειδητοποίησαν όλοι, αφού χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή τόσο άδοξα και μάλιστα με τον πιο άδικο τρόπο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 παράξενες θεωρίες συνωμοσίας για την Taylor Swift

Stories 19.05.2024
Η μια πιο παράξενη από την άλλη

Δέσποινα Βανδή: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά. Πήγα στο νοσοκομείο ...»

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν για το After Dark που παρουσιάζει στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς και έδωσε μία σπάνια συνέντευξη

Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά»

TV Buzz Χτες
Τι είπε για τη δουλειά της

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου»

TV Buzz Χτες
«Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό»

Νίκος Μάνεσης – Αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

TV Buzz Χτες
«Οι χορευτές της δήλωσαν Τούρκοι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις αλλά να πας να χορέψεις με την Τουρκία»

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

TV Buzz Χτες
Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision

Τζένιφερ Λόπεζ ‑ Μπεν Αφλεκ: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες για διαζύγιο

Tabloid Χτες
Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες