E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ομπράντοβιτς: Θέλω να συνεχίσει μαζί μας ο Σλούκας

«Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε»

Δημοσίευση 22/5/2017 | 19:02

Ομπράντοβιτς: Θέλω να συνεχίσει μαζί μας ο Σλούκας

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του Μπογκντάνοβιτς, τον Σλούκα και την πρόταση να κρίνεται ο τίτλος στα playoffs.

Ο πολυνίκης κόουτς της EuroLegue μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ»...

Για τον τελικό της Euroleague και το αν νίκησε γιατί σταμάτησε τους δύο ηγέτες του Ολυμπιακού: «Όλοι μιλούν για τους ποιους σημαντικούς παίκτες, αλλά όλη τη σεζόν έβλεπα ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έπαιρνε πράγματα από όλα τα παιδιά. Οι νέοι παίκτες πάλευαν και έπαιζαν ως ομάδα, δεν ήταν μόνο ένας - δύο παίκτες. Γι' αυτό είπα συγχαρητήρια στον Γιάννη και τον σύλλογο για όλη την πορεία μέχρι τον τελικό. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Με πήραν πολλοί προπονητές να μου δώσουν συγχαρητήρια. Όχι μόνο γιατί πήραμε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά για τον τρόπο που παίξαμε».

Για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και το ενδεχόμενο αποχώρησής του το καλοκαίρι για τους Κινγκς: «Ο Μπογκντάνοβιτς είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, θα τον υποστηρίξω όποια απόφαση κι αν πάρει. Θα έχει τις επιλογές του, θα μιλήσω μαζί του, θα του εκφράσω τη γνώμη μου, αλλά η τελική απόφαση είναι δική του».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κώστα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα έχει σημαντική συμβολή, είναι εξαιρετικό παιδί και παίκτης, κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο στην καριέρα του. Πέρυσι πήρε τρεις τίτλους εγχώριους, φέτος την Euroleague. Μετά το τέλος της σεζόν θα συζητήσουμε, θέλω να συνεχίσει μαζί μας».

Για την πρόταση του Δημήτρη Ιτούδη να υπάρχουν playoffs στο φινάλε της σεζόν: «Το Final 4 είναι ο τρόπος που είναι εξαιρετικός για τη διοργάνωση. Με ενημέρωσαν ότι το έβλεπαν 213 χώρες. Πιστεύω ότι χωρίς αμφιβολία είναι ο καλύτερος τρόπος για να διεκδικείται το τρόπαιο».

Για την επικείμενη αύξηση των ομάδων και των αγώνων στην Euroleague: «Είμαι πολύ περήφανος που κατακτήσαμε την Euroleague με την νέα μορφή της. Είναι η πρώτη φορά για την Φενέρμπαχτσε και το τουρκικό μπάσκετ. Στον ημιτελικό παίξαμε με μια ομάδα με εννέα τρόπαια. Στον άλλον ημιτελικό η ΤΣΣΚΑ είχε επτά τρόπαια και ο Ολυμπιακός τρία. Εμείς δεν είχαμε κατακτήσει κάτι. Εφόσον το ΝΒΑ έχει πολλά παιχνίδια είναι καλό να ακολουθούμε το μοτίβο της κορυφαίας λίγκας στον κόσμο. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν πολλά ματς. Η Ένωση των παικτών πρέπει να πάρει γιατί είναι σημαντική η ξεκούραση και πρέπει να γίνει σαφές το διάστημα που θα ξεκουράζονται το καλοκαίρι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Βρετανία: Παραιτήθηκε ο Κιρ Στάρμερ

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο Στάρμερ ήταν όλο και πιο απομονωμένος μετά τη νίκη του αντιπάλου του

Συγκινεί ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου: «Οδεύουμε προς το τέλος» στη μάχη με τον καρκίνο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο 35χρονος Κ. Σινάνης μιλά για τη δύσκολη πορεία των θεραπειών, την επιστροφή στο νησί και το χρέος απέναντι στους κατοίκους που τον εξέλεξαν

Το σκοτεινό δίκτυο «764» φτάνει στην Ελλάδα: Εκβιασμοί, βία και στρατολόγηση ανηλίκων

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση της εξτρεμιστικής οργάνωσης που στοχεύει ανήλικα κορίτσια - Πώς οι Αρχές έφτασαν στις συλλήψεις 17χρονων σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

Μεγάλη διάκριση: Μαθητές από την Πάτρα κατέκτησαν το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ιστορική επιτυχία για τον ελληνικό σχολικό αθλητισμό και την Πάτρα, με τους μαθητές-αθλητές της «Αναγέννησης» να ανεβαίνουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της ISF στη Σερβία

Πυροβολισμοί σε σχολείο στις Φιλιππίνες: Τρεις νεκροί, πέντε τραυματίες ‑ Έχουν συλληφθεί οι δράστες

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο ένας από τους δράστες, ένας ανήλικος μαθητής ηλικίας 15 ετών, συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ενώ ο δεύτερος παραδόθηκε αργότερα στις αρχές

Νέο τέλος στα ακίνητα από το 2027: Ποια θα επιβαρυνθούν περισσότερο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Το νέο σύστημα δημοτικών εσόδων αντικαθιστά ΤΑΠ και ΦΗΧ και συνδέει τη φορολόγηση με τις αποφάσεις κάθε Δήμου.

Παναθηναϊκός: Η νέα εποχή ξεκινάει με την επίσημη παρουσίαση της μεγάλης επιστροφής Ομπράντοβιτς

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η μεγάλη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, «σφραγίζεται» με την επίσημη παρουσίαση, σηματοδοτώντας παράλληλα και την έναρξη της νέας εποχής στο «τριφύλλι».

Τραγωδία στην Ημαθία: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από αυτοκίνητο που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Τα αίτια κάτω από τα οποία το όχημα κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι, στο Νησέλλι στην Ημαθία, διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Ομολογία σοκ από τον Σκοπιανό: Τη μαχαίρωσα και είπα ότι πέθανε αλλά εκείνη φώναξε βοήθεια, τη χτύπησα με κούτσουρο και δεν ξαναμίλησε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Περιέγραψε βήμα προς βήμα το χρονικό του εγκλήματος, την απόπειρα συγκάλυψης και τη μεταφορά της σορού σε χωράφι – «Έκανα χασίς και σκεφτόμουν πού να πάω το πτώμα χωρίς να με πιάσει η αστυνομία»

Γιατί ακυρώθηκε το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο: Ξηλώθηκε η εξέδρα μετά από αντιδράσεις

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης της μεγάλης εξέδρας που είχε τοποθετηθεί στον υπαίθριο χώρο στο Ζάππειο, μετά από αντιδράσεις για το Φεστιβάλ Ολυμπίων.

Νέο Ηράκλειο: Εμπορος έπαιρνε προκαταβολές για αμάξια και μετά γινόταν καπνός

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
«Δεν το έχουμε πάρει ποτέ στα χέρια μας, το ίδιο αμάξι το έχει πουλήσει 3 φορές» ανέφερε ένα από τα φερόμενα θύματα του εμπόρου.