E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ντάισελμπλουμ: Περιμένω μια συμφωνία σήμερα, όχι όμως την τελική

«Αυτή τη στιγμή το ΔΝΤ θέλει μεγαλύτερη σαφήνεια για τα μέτρα για το χρέος»

Δημοσίευση 22/5/2017 | 17:34

Ντάισελμπλουμ: Περιμένω μια συμφωνία σήμερα, όχι όμως την τελική

«Περιμένω και εργάζομαι για μια συμφωνία σήμερα, αλλά δε θα είναι η τελική συμφωνία», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogoroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ο Ντάισελμπλουμ επανέλαβε ότι η τελική και συγκεκριμένη απόφαση για τα περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης του χρέους θα ληφθεί μετά τη λήξη του ελληνικού προγράμματος, δηλαδή του χρόνου. Πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή το ΔΝΤ θέλει μεγαλύτερη σαφήνεια για τα μέτρα για το χρέος και αυτό εξετάζει σήμερα το Eurogroup.

O πρόεδρος του Eurogroup τόνισε ότι στόχος σήμερα είναι να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα. Πρόσθεσε επίσης ότι σε κάποια θέματα υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις, όπως για παράδειγμα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, και τόνισε ότι ως τη λήξη του ελληνικού προγράμματος θα υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια σε όλα τα θέματα.

Τέλος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε ότι πιθανότατα σήμερα θα προσδιοριστεί το ύψος της επόμενης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκλογή Πάπα: Πόσες ώρες (ή χρόνια) χρειάζονται μέχρι να φανεί ο λευκός καπνός;

Κόσμος Χτες
Η μυστική διαδικασία διαδοχής του πάπα Φραγκίσκου

Σέρρες: Οι υπάλληλοι καθαριότητας δεν χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά χειραμαξίδια, γιατί φοβούνται ότι έχουν GPS και θα τους εντοπίζουν.

Ελλάδα Χτες
Κόστισαν στον Δήμο Σερρών 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά παραμένουν στον… πάγκο εδώ και τρία χρόνια.

Δίκη Λυγγερίδη: Ισόβια συν 19 χρόνια στον 19χρονο που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα και σκότωσε τον αστυνομικό

Ελλάδα Χτες
Στον 19χρονο δεν αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας

Νέες καταγγελίες Κωνσταντοπούλου: Με μαγνητοφωνούσαν συνεργάτες του Κακλαμάνη

Πολιτική Χτες
Σε νέα καταγγελία προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτήν τη φορά για μεθοδεύσεις από συνεργάτες του προέδρου της Βουλής.

Δεκαήμερο «λουκέτο» σε πασίγνωστη πιτσαρία στο Παλαιό Φάληρο από την ΑΑΔΕ, επειδή ξήλωσε τη σήμανση της φοροδιαφυγής

Ελλάδα Χτες
Κατόπιν αυτοψίας, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι είχε αφαιρεθεί το σχετικό αυτοκόλλητο

Πατροκτονία στην Αμφιλοχία: «Ήταν μισός στο κρεβάτι και μισός κάτω και αίματα παντού» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Ελλάδα Χτες
«Είχε χτυπήσει τον πατέρα του και το Πάσχα» λέει η νύφη του πατροκτόνου

«Φρένο» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον δρόμο της Τουρκίας στην ΕΕ

Κόσμος Χτες
Αυξάνεται «το χάσμα» της Τουρκίας από τις αξίες και τα συμφέροντα της ΕΕ, τονίζει η ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) που εγκρίθηκε σήμερα με 367 ψήφους υπέρ, 74 κατά και 188 αποχές.

ΗΠΑ: Γερουσιαστής λιποθύμησε την ώρα την ομιλίας της

Κόσμος Χτες
Πρόλαβε και την έπιασε γιατρός