E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θάνατος φοιτητή σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Αθήνα

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή περιμένει η οικογένεια του 21χρονου

Δημοσίευση 10/5/2017 | 13:45

Θάνατος φοιτητή σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Αθήνα

Μυστήριο καλύπτει τα αίτια θανάτου ενός 21χρονου φοιτητή από την Θεσσαλονίκη που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο έπειτα από ολονύχτια διασκέδαση σε φεστιβάλ μουσικής στην Αθήνα, και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή

Πιο συγκεκριμένα, ξημερώματα Κυριακής, ο νεαρός φοιτητής έσβησε στο νοσοκομείο ύστερα από μια βραδιά σε ένα από τα γνωστότερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Αθήνας.

Όπως γράφει το Seleo, οι δικοί του δεν αποκλείουν τίποτα ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, σπούδαζε στις Σέρρες και είχε πάει στην πρωτεύουσα ειδικά για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, είχε ήδη σπασμούς όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο και κατέληξε στα επείγοντα.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο φοιτητή.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών του φεστιβάλ:

«Εκ μέρους όλης της διοργάνωσης του Fasma Festival, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας, και να απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού συνανθρώπου μας, για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Ειδικότερα κατά την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης του Fasma Festival, ήτοι την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα περίπου 7.00 το πρωί, ενημερωθήκαμε ότι νεαρός μεταφέρθηκε από τον εσωτερικό χώρο, στον προαύλιο χώρο που διεξαγόταν το φεστιβάλ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ο ιατρός του φεστιβάλ, και συγκεκριμένα ιατρός της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, Actionmed Γιατροί Εν Δράσει (με αριθμό ΤΣΑΥ 120065) του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο. Κατά την διάρκεια του περιστατικού, ήταν παρόντες ένας εκπρόσωπος της διοργανώτριας, καθώς και το προσωπικό ασφαλείας που υπήρχε στον χώρο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του ιατρού, ο νεαρός βρέθηκε προ της διακομιδής του στο νοσοκομείο σε ημιληθαργική κατάσταση, έχοντας τις αισθήσεις του, και ανταποκρινόταν στα ερεθίσματα.

Κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, πληροφορηθήκαμε ότι δυστυχώς εξέπνευσε στο Νοσοκομείο τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας. Ευθύς αμέσως αναστείλαμε την λειτουργία των υπόλοιπων προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Fasma Festival.

Εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που η Ινδία χτυπα με πύραυλο αεροπορική βάση του Πακιστάν

Κόσμος 10.05.2025
Η Πακιστανική στρατιωτική ηγεσία προειδοποιεί για «άμεση απάντηση»

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στο Τατζικιστάν

Κόσμος 10.05.2025
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς από τον σεισμό

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νεκρός μετά από πτώση ΙΧ στη λιμνοθάλασσα ο 23χρονος Χάρης Αναστασόπουλος

Ελλάδα 10.05.2025
Ο 23χρονος σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε στη λιμνοθάλασσα, στον δρόμο προς την Τουρλίδα

Θρίλερ στο Ελληνικό: Μητέρα, κόρη και γιος πέθαναν μέσα σε 13 ημέρες ‑ «Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών αν δεν έχει να κρύψει .. »

Ελλάδα 10.05.2025
Ο ρόλος της οικιακής βοηθού που συνέχισε να μπαινοβγαίνει στο σπίτι της οικογένειας

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση μοτοσικλέτας στο Περιστέρι: «Καρφώθηκα κάτω από ένα τζιπ, είχα πολλή αιμορραγία»

Ελλάδα Χτες
«Θα το κυνηγήσουμε δικαστικά, προσπαθούμε να βρούμε τον οδηγό του αυτοκινήτου»

Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας ανήλικος τραυματίας

Ελλάδα Χτες
Ατομα που επέβαιναν σε όχημα φέρεται να πυροβόλησαν έναν πεζό

Αυστηρότερο το πλαίσιο λειτουργίας των πανεπιστημίων: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Πολιτική Χτες
Οι παρεμβάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια και τη χρηματοδότηση των ΑΕΙ

Ηλικιωμένος ανακύκλωσε… κατά λάθος 20.000 ευρώ

Ελλάδα Χτες
Ευτυχώς, τα πήρε πίσω από το άτομο που τα βρήκε

Τραγωδία στην Ανδρο: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της