ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανονικά η 3η και 4η ημέρα του Rockwave.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας.

 
Δημοσίευση 29/6/2009 | 12:28
Κανονικά η 3η και 4η ημέρα του Rockwave.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρία, η σημερινή τρίτη (29 Ιουνίου) και η αυριανή τέταρτη (30 Ιουνίου) ημέρα του Rockwave Festival θα διεξαχθούν κανονικά.

Όπως αναφέρει το κείμενο της ανακοίνωσης: «Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως, το team του Rockwave Festival, μετά από μεγάλες προσπάθειες, που διήρκεσαν πάνω από 12 ώρες και όλο το βράδυ, κατάφερε να επιδιορθώσει τις τεχνικές ζημιές που προκλήθηκαν στην κεντρική σκηνή αλλά και στον πύργο ελέγχου, καθώς και να αντικαταστήσει τμήματα του τεχνικού εξοπλισμού που καταστράφηκε ολοσχερώς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ξέσπασαν χτες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά για τις 29 & 30 Ιουνίου, με Motley Crue, WASP, Slipknot, Mastodon, Down, Monster Magnet, Saxon, Arch Enemy, Lita Ford κα.»

Στην ίδια ανακοίνωση η DiDi Music δικαιολογεί τη χθεσινή της απόφαση αναφέροντας πως «Οι ζημιές αφορούσαν στην καταστροφή μεγάλου μέρους του τεχνικού εξοπλισμού τόσο των καλλιτεχνών όσο και του φεστιβάλ. Η καταρρακτώδης βροχή και η χαλαζόπτωση έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και το κατέστησαν επικίνδυνο προς χρήση.»

Κλείνοντας με η DiDi Music δίνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τα θέματα επιστροφών των εισιτηρίων της χθεσινής ημέρας:

Θανάσης Γεντίμης

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ