E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την αποβολή της Σίσσυς Χρηστίδου

Έχασαν το παιδί που περίμεναν λίγο πριν τον πέμπτο μήνα

Δημοσίευση 30/4/2017 | 18:09

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την αποβολή της Σίσσυς Χρηστίδου

Για τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που βίωσε με την σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου όταν έχασαν το παιδί που περίμεναν λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αλλά και το πώς διαχειρίστηκαν την δύσκολη περίοδο που ακολούθησε μετά από αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή DOT του κυπριακού καναλιού MegaOn.

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι γυρνάς σπίτι και έχεις ήδη δύο παιδιά οπότε μοιραία χαμογελάς γρήγορα. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πόσος κόσμος έχει περάσει το ίδιο πράγμα. Αυτό δεν το είχα στο μυαλό μου. Δεν ήταν ευχάριστο, ούτε εύκολο, με διάφορα ερεθίσματα έρχεται στο μυαλό μας αλλά προσπαθώντας να προχωρήσεις δίνεις όλη σου την αγάπη στα δύο μας παιδιά .Όταν υπάρχει μία στεναχώρια προσπαθείς να στηρίξεις τον άνθρωπό σου ό,τι και να σημαίνει αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το θέμα είναι να είσαι όσο μπορείς εκεί. Ακόμα είναι φρέσκο, θεωρητικά τώρα θα γεννούσε. Κάποια στιγμή ήταν πολύ φορτικό το ότι ερχόταν πολύς κόσμος και μας έλεγε γι’ αυτό το πράγμα. Το είπαμε στα παιδιά και το κάναμε λίγο συμβολικό. Είπαμε ότι αυτό το παιδάκι έγινε αστέρι, μας βλέπει και μας προσέχει. Δεν καταλαβαίνουν 100% τι συνέβη οπότε το πέρασαν πολύ ξώφαλτσα. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να μην δουν τους γονείς τους να το περνάνε χάλια» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί